Wat is de toekomst van ethereum cryptocurrency?

May 26, 2021

0
ethereum

Wat is de toekomst van ethereum cryptocurrency?

De ethereum-certificaten is een nieuw concept dat ervoor richt op financiële diensten aan mensen uit diverse achtergronden. Als gevolg van dit unieke kenmerk kunnen we de diversiteit van het gebruik ervan zien en hoe het anders is dan andere tokens in de cryptosfeer. Kortom, het concept gaat over tokenizatie van een actief. In de eenvoudigste termen kunnen we zeggen dat de tokens digitale derivaten zijn die werkelijke grondstoffen vertegenwoordigen. Het verschil tussen tokens en andere financiële instrumenten ligt in het feit dat grondstoffen fysieke eigenschappen hebben waardoor ze gemakkelijk tokenized zijn. Omdat de tokens deze inherente fysieke eigenschappen echter niet hebben, zal het proces van tokenizatie plaatsvinden via het gebruik van een computerprogramma.

 

Het gebruik van dit specifieke computerprogramma wordt het Solid State-project (SSP) genoemd, dat wordt gehandhaafd door de Enterprise-ethereum Alliance. Het hoofddoel van de SSP is om te standaardiseren over hoe een bepaald token tokeniseerd zal worden. Op deze manier kunnen we ernaar kijken als een gestandaardiseerd model voor de toekomst van tokens en hoe ze worden verhandeld. Een van de belangrijkste dingen die onlangs is gebeurd, is de activering van het ondernemingen gedecentraliseerde applicatieplatform (IDSAP) in het kader van het ethereum-project. Deze ontwikkeling is gemaakt om de manier te standaardiseren waarin SMART-contracten zijn geschreven met behulp van de ERC-gebaseerde tokens die Tenther en Etherchain worden genoemd.

 

Er was een periode waarin we een aantal vertragingen zagen met betrekking tot de vrijlating van Ethreum, maar dingen zijn nu veranderd. We kunnen nu zeggen dat we opnieuw op de weg zijn naar een succesvol en goed gedefinieerd distributiemodel voor de op ERC gebaseerde tokens. De belangrijkste ontwikkelingen vonden plaats na de activering van de SSP. Het werd vervolgens vrijgegeven in de levende omgeving en ontving veel positieve respons van beide leden en ontwikkelaars van de gemeenschap. Het belangrijkste probleem dat werd opgelost was het feit dat slimme contracten die zijn geschreven met behulp van de ERC-gebaseerde tokens nu in DPOA zullen worden vertaald.

 

Wat betekent dit? Kortom, het betekent dat elke slimme contract of een andere vorm van computersysteem op basis van het gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) -platform wordt gecodeerd met een ingebedde verwijzing naar een geldig ethreum-actief. Dit dient dan als een bewijs van eigendom en garandeert dat de eigenaar zijn interesses in dat actief kan claimen, zelfs als hij in een ander land woont. De SSP biedt eigenlijk een brug voor ondernemingen, instellingen en bedrijven die de nieuwe innovatie willen gebruiken die de ERC-gebaseerde token wordt genoemd als een standaardmodel voor hun verdeelde autonome organisaties en als opslagsysteem voor hun cryptografische tokens.

 

Deze nieuwe oplossing zal zeer helpen bij het maken van de distributie van ERC-gebaseerde tokens veel gemakkelijker en handig. In feite is er geen behoefte aan iemand die door het gedoe van het vertalen van hun slimme contracten doormaakt, omdat ze allemaal worden gecodeerd met ethreum-adressen. Het enige dat moet worden gedaan, is op zoek naar een geautoriseerde gateway, die voor de transacties kan zorgen bij de overdracht van tokens ten behoeve van de onderneming. Zodra de gateway het slimme contract valideert, krijgt de eigenaar van het actief dan een kans om toegang te krijgen tot zijn activa. Nogmaals, dit lost de problemen op die werden gezien met gedistribueerde autonome organisaties en de introductie van slimme contracten, omdat er nu geen bedrijf of organisatie nodig is om de overdracht van de tokens te verwerken, voordat ze ze distribueren onder de deelnemers aan de conferentie.

 

Er zijn echter nog een paar dingen waarmee rekening moet worden gehouden bij het gebruik van het Ethereum Cryptocurrency-netwerk. Kortom, gebruikers van het platform moeten ervoor zorgen dat ze een zeer efficiënte en robuuste opstelling hebben om de downtime te minimaliseren die kan worden veroorzaakt door onderbrekingen die worden veroorzaakt door hoge belasting op de netwerkinterface. Ook moet deze nieuwe vorm van computing het probleem van gedistribueerde consensus aanpakken om ervoor te zorgen dat alle knooppunten die deelnemen aan het netwerk goed functioneren. Maar toch zijn de potentialen van de groei van deze specifieke industrie enorm, en hoewel de hierboven genoemde huidige kwesties hen terughouden, kunnen andere problemen zich zeker ontstaan, omdat meer mensen de voordelen van het gebruik van de ethreum-tokens erkennen en beginnen met het gebruik van de Ethreum-tokens en beginnen

Klik hier https://www.bitcoinmeester.nl