Een foodtruck huren

Oct 4, 2021

0

Een foodtruck huren

foodtruck

Een foodtruck huren

Foodtruckfeesten zijn een leuke manier om een evenement te beginnen of toe te voegen. U kunt ook een traiteur inhuren voor het feest als u geld wilt besparen. Het belangrijkste is om vroeg te plannen en een locatie te vinden waar je het eten op de vrachtwagen kunt zetten. Je moet bereid zijn om zoveel mogelijk op te ruimen aan het einde van het feest, want er is veel afval dat moet worden verwijderd. Hier zijn een paar richtlijnen om u te helpen bij het opruimen na uw feest.

Opruimtip: Als je een van de mobiele cateringtrucks gebruikt voor je feest en je gastenlijst is vrij groot, zet dan een aparte lijn op om lege borden en voedselcontainers in te plaatsen om ze later op te halen Foodtruck betekenisvol. Voedsel zal op de vloer vallen, maar dit kan snel worden opgeruimd. Tafels voor foodtrucks hebben meestal een ruimte voor borden en servetten. Dus de prijs voor het verzorgen van 100 gasten zou variƫren van ongeveer $ 1.100 tot ongeveer $ 3.100.

De prijzen van foodtruck party catering variƫren sterk, afhankelijk van de grootte van de truck en het aantal mensen dat op de truck wordt bediend. Dus als uw feest slechts enkele tientallen gasten zal hebben, hoeft u niet veel geld te betalen voor het huren van een vrachtwagen. Als uw feest echter groter is, of als er veel mensen komen voor de huwelijksreceptie, dan moet u het geld uitgeven om een vrachtwagen te huren en het evenement te verzorgen.

Site bezoeken voor meer info: Toet Toet Food