De ademslang van 3 m van 6876

Aug 31, 2021

0

De ademslang van 3 m van 6876

De ademslang van 3 m van klik

De nieuwe 3 meter lange ademslang van 6876 is een geweldig apparaat waarmee je wat frisse lucht in huis kunt halen. Verwijder gewoon de bovenkant van dit prachtige apparaat en u zult het mondstuk zien, dat, wanneer het is bevestigd, ervoor zorgt dat de machine door het bovenste deel van uw luchtwegen ademt. Dit geweldige product is zo ontworpen dat de kleine openingen aan de bovenkant van het apparaat ervoor zorgen dat de frisse lucht uw luchtwegen binnendringt zonder de openingen. Hierdoor kunt u veel gemakkelijker ademen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over eventuele verstoppingen in uw luchtwegen.

6876

Het belangrijkste kenmerk van de ademslangen van 3 m is dat ze een samengesteld nummer gebruiken waardoor ze van grootte kunnen veranderen afhankelijk van de luchtdruk. U zult merken dat het apparaat verkrijgbaar is in een aantal verschillende opties en maten, de meest voorkomende zijn de reguliere, mini, dubbele en driedubbele. U kunt er zelfs een vinden die zowel de koude als de warme lucht die uw huis binnenkomt aankan. De reden waarom deze units ideaal zijn voor mensen die aan astma lijden, is omdat ze zo zijn ontworpen dat ze de lucht goed door de longen kunnen laten stromen.

De belangrijkste factorisatie van het apparaat is het feit dat het een reeks onderling verbonden delers gebruikt. Dit betekent dat het apparaat ondanks de drukvariatie een constante druk kan handhaven. De priemfactorisatie die deze eenheden gebruiken, is gebaseerd op het feit dat het een elektrisch veld gebruikt om lucht in een reeks onderling verbonden delers te dwingen, die vervolgens wordt gehandhaafd. U zult merken dat de apparaten een kleine hoeveelheid elektriciteit gebruiken om dit te bereiken, wat ook de belangrijkste factor is achter de duurzaamheid van het apparaat.

Klik op deze link: test1233