moderne woning bouwen
Moderne houten woning Schuurwoning Bouwen.
Het ontwerp van elke moderne woning is zoveel mogelijk georiënteerd op de zon, ons basismateriaal is duurzaam hout en we hebben veel expertise in energieneutraal bouwen. Dat alles stoppen we in een modern eigentijds jasje, aangepast op uw persoonlijke wensen.
Moderne Woning Bouwen op Maat Roweco Bouw.
Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55. Basis 2 onder 1 kap. Schetsen in 2D. Schetsen in 3D. Een huis laten bouwen. Welke stappen moet ik nemen? Bouwkavel kopen en dan? Prefab woning laten bouwen. Energiezuinig huis bouwen. Duurzaam Huis Bouwen. Moderne woning bouwen. Een moderne woning bouwen, op uw eigen stuk grond. Een huis dat exact is zoals u het wenst en in moderne stijl. Wij van Rowecobouw kunnen een moderne woning voor u realiseren. Samen met u gaan wij om de tafel om uw wensen te bespreken en leggen u daarbij een ontwerp op maat voor. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van moderne huizen.
Homepage Staalframebouw-Nederland: Zelf een uw droomhuis bouwen, duurzaam en goedkoop. Staalframebouw-Nederland: Zelf een uw droomhuis bouwen, duurzaam en goedkoop.
Landhuizen / Landelijke huizen. Klassieke / Moderne woningontwerpen. Twee onder één kap / Bungalows. Deze ontwerpen kunnen qua uitvoering en afwerking geheel aan uw eigen eisen en wensen worden aangepast. U kunt het gehele bouw traject zelf oppakken of het geheel of gedeeltelijke uitbesteden aan Staalframebouw-Nederland en haar partners, waaronder architecten, engineers/bouwfysici, uitvoerders, aannemers en installateurs. Staalframebouw-Nederland kan daarbij zowel particulieren als professionals en bedrijven van dienst zijn. Een nieuwe trend in de BOUW: Particulieren ontwerpen zelf hun huis, bestellen daarna een bouwpakket a la een IKEA pakket en bouwen in eigen regie en betaalbaar hun droomwoning met een beetje hulp van profis, dat dan wel. Is dit de ondergang van de aannemerij zoals we die kennen? De grote voordelen van staalframebouw. Staalframebouw is bezig aan een grote opmars en eigenlijk is dat logisch: het product is uitermate geschikt voor alle uitdagingen waar de hedendaagse bouw zich voor geplaatst ziet: efficienter, korter, passief, kierdicht, energiearm, energieneutraal en aardbevingsbestendig bouwen. Alles in 1 bouwconcept. En nog betaalbaar ook. De onderdelen van een staalframewoning worden volledig op de tekentafel ontworpen in een fabriek geproduceerd. Het bouwen van een nieuwe woning wordt daardoor.:
Wat kost een huis bouwen? Bereken de kosten om uw woning te bouwen!
Of het nu gaat om de kosten voor het bouwen van een woning in Nieuwegein, Utrecht of ergens anders in Nederland. Wij hebben namelijk al een hoop voorwerk verricht! Samen met de specialisten van Station-D Architects hebben wij voor zeer gewilde woningtypes een basisontwerp gerealiseerd. Zo hebben wij een format liggen voor een moderne woning, een riante notariswoning en een landelijke woning.
Onderkelderde woningen De Jong Ursem.
Onder de grond bouwen is goedkoper t.o.v boven de grond. Besparen op funderingskosten. Natuurlijk daglicht, gezond leefklimaat. Aanbouw familie Dijkshoorn in Scharwoude. Dakopbouw voor familie Schram te Ursem. Volledig onderkelderde woning voor familie Smit. Onderkelderde woningen, woningen. Moderne kubistische woning in Alkmaar.
Informatie eigen woning bouwen Bouwbedrijf Meekes BV uit Groenlo.
Nieuwe woning bouwen. De bouwtekening van uw droomhuis omzetten in een tastbare woning, begint bij een goed gesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek kunt u uw ideeën en persoonlijke woonwensen aangeven. De uitstraling, indeling en de materialen die u wilt gebruiken zullen aanbod komen. De materialen die gebruikt gaan worden moeten natuurlijk wel passen bij de stijl van de woning. Zo kunt u kiezen voor een landelijke, traditionele, moderne of klassieke woning.
Wat zijn de prijzen voor het bouwen van een nieuw huis?
Wilt u een nieuw huis bouwen met of zonder aanbouw? Wilt u een prefab of casco huis? Wilt u een klein of grote woning? Wilt u dakkapellen laten plaatsen? Wilt u een moderne of landelijke stijl? Al deze vragen hebben dus invloed op de totaalcalculatie van uw nieuw te bouwen huis.
RiantHuis.
Deze woningen worden sleutelklaar opgeleverd tegen een vooraf vastgestelde prijs, zo weet je precies waar je aan toe bent. Als je bij het bouwen van een eigen woning opkijkt tegen alle zorgen die dit met zich meebrengt, dan is RiantHuis dé oplossing!
Laat uw droomwoning in moderne stijl bouwen Wolfs Architecten.
Laat bij Wolfs uw woning in moderne stijl bouwen. Ook enthousiast geworden om uw droomhuis te bouwen? Een woning in moderne stijl laten bouwen begint bij het kiezen van de juiste architect. Een modern huis bouwen is een creatief proces waar veel oog is voor de abstracte kwaliteiten van de woning.
Zadeldak woning moderne woning met zadeldak laten bouwen.
Bouwen met U.Veenstra. Bij Bouwbedrijf U. heeft u de keuze uit meerdere moderne huizen met een zadeldak. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor een zadeldak woning. Type Corsica is een klassieke zadeldak woning met een lage gootlijn.

Contacteer ons

Op zoek naar moderne woning bouwen?