moderne villa laten bouwen
Bouwbedrijf Utrecht Bouwbedrijf ter Reehorst.
Met ruim 25 jaar ervaring en kennis in huis kunnen wij u op een breed vlak helpen. Ons bouwbedrijf is uw adres voor onder meer.: Een villa bouwen. Of het nu gaat om luxe of moderne villabouw, wij helpen u graag.
moderne-villa-bouwen moderne-villa-bouwen eVilla. eVilla.
Zadeldak eVilla Z116. Deze eVilla woning met zadeldak is een mooi voorbeeld van modern bouwen en wonen. Alle toegepaste m. vanaf 647 m2. Moderne eVilla Z500 ZX114. Deze kubistische eVilla woning is een mooi voorbeeld van modern bouwen en wonen. Alle toegepaste ma. Zoek uw villa. We waarderen uw kostbare tijd en bieden daarom u een snellere manier om uw droomvilla te vinden. Voer hiernaast de gevraagde gegevens en bekijk wat een keus aan mogelijkheden u door eVilla aangeboden krijgt. Bekijk meer villas. 100 150 m 2. 150 200 m 2. 200 250 m 2. 250 300 m 2. 300 350 m 2. 350 400 m 2. 400 450 m 2. 450 500 m 2. 500 550 m 2. 550 600 m 2. 2 onder 1 kap. Wat kan eVilla voor u betekenen? Bent u op zoek naar een mooi kubistisch of klassiek huisontwerp of wilt u een ontwerp laten maken? eVilla biedt u een breed scala aan ontwerpen van internationale architectengroep Z500 en adviseert u graag op vlakken zoals kostenraming, voorlopig ontwerp, vergunningen en/of financieringstrajecten en natuurlijk contracten.
Uw eigen Villa Bouwen Ontdek de mogelijkheden en kosten! Villa Bouwen Ontdek de mogelijkheden en kosten! Groothuisbouw.
Bent u overtuigd en wilt u graag samen met Groothuisbouw uw villa bouwen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak! Heeft een vraag over deze blog of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.: Lees ook onze andere blogs. 5x Inspiratie voor een moderne villa. Droomt u al jaren van een moderne villa en doet u niets liever dan voorbeelden van villas bekijken? Dan mag u deze blog niet missen! Wij laten u vijf schitterende voorbeelden van een moderne villa zien, waar u heerlijk bij kunt wegdromen. En het leuke is, spreekt een van voorbeelden u aan, dan heeft u meteen de mogelijkheid om uw eigen moderne villa online samen te stellen! 3 april 2019 Lees verder. Deze nieuwbouwwoningen zijn gerealiseerd door Groothuisbouw! Groothuisbouw bouwt vrijstaande nieuwbouwwoningen in vele soorten en maten. Bovendien zijn al onze woningtypen helemaal aan te passen aan uw persoonlijke woonwensen. Lees in deze blog meer over onze mogelijkheden en ontdek meteen hoe onze nieuwbouwwoningen er in het echt uitzien! 14 februari 2019 Lees verder. Zó zag u een levensloopbestendige woning nog niet eerder!
Wie kan mijn moderne villa bouwen? Bouwbedrijf Vroom.
Dat scheelt tijd én kosten. Wat kost een moderne villa laten bouwen? Wanneer u van plan bent om een nieuw huis te bouwen, maakt u waarschijnlijk allereerst een raming van de kosten. Het is namelijk belangrijk dat de kosten voor de bouw uw budget niet overstijgen.
Villa bouwen Allure Bouw Das thuiskomen.
Of dat nu een landelijke, moderne, houten of rietgedekte villa betreft. Van klassieke tot moderne villa. We dromen graag met u weg en maken uw wensen concreet. De contouren van uw villa worden al snel bekend met een eerste schetsontwerp. Wellicht is het laten bouwen van een moderne villa uw ideaal?
Je eigen villa bouwen? Laat het doen door Goldewijk!
Villa bouwen Volledig afgestemd op jouw wensen. Een villa laten bouwen? Dan gaat waarschijnlijk een droom in vervulling. Je hebt misschien al helemaal in gedachten hoe jouw woning eruit moet komen te zien. Heeft jouw villa een strakke stijl met een moderne en luxe inrichting?
Een moderne en luxe villa laten bouwen? Bouwbedrijf Blauhuis!
Moderne woning Landelijke woning Klassieke woning Lokaal authentieke woning Jaren 30 woning Casco woning Villa Schuurwoning Herenhuis Notariswoning Energieneutraal bouwen. Thuis is een huis dat past bij je leven. Blauhuis bouwt voor mensen die ervan dromen op een eigen stuk grond een eigen huis te laten bouwen.
Esbi Huis B.V. Villa laten bouwen Inspiratie op eigenhuisbouwen.nl.
Villa laten bouwen. Wij zijn onder de indruk en aangenaam verrast. Esbi Huis bouwt hiermee een moderne, strakke en aantrekkelijke Villa Water, een woonhuis dat trouwens nergens misstaat, zelfs niet in de woestijn! Het blinkt uit in transparantie tot in alle hoeken, met een enorm binnen buiten gevoel.
Zelf een moderne villa bouwen De Vrije.
Mensen die meer te besteden hebben dan gemiddeld kiezen er vaak voor om zélf een woning te laten bouwen. Daardoor hoeven zij geen genoegen te nemen met een doorsnee rijtjeswoning. Hoewel het neerzetten van dergelijke rijtjeswoningen gunstig is voor de sociale woningbouw en mensen met een kleine portemonnee, kan het voor mensen met een groter budget aantrekkelijk zijn bijvoorbeeld hun eigen moderne villa te bouwen.
Rietgedekte villa Exclusief en stijlvol Wolfs Architecten.
Een rietgedekte villa bouwen biedt alle voordelen van nieuwbouw, maar de woning voelt authentiek en tijdloos. Heeft u er ook wel eens van gedroomd om een exclusieve rietgedekte villa te laten bouwen? Daar kunnen wij u zeker bij helpen. Met de jarenlange ervaring in het ontwerpen en realiseren van rietgedekte villas is Wolfs Architecten bij uitstek dé partner voor het verwezenlijken van deze droom. Onze architecten vertalen uw ideeën en wensen graag naar een passend en uniek ontwerp. Moderne rietgedekte villa.

Contacteer ons

Resultaten voor moderne villa laten bouwen