moderne villa bouwen
Wie kan mijn moderne villa bouwen? Bouwbedrijf Vroom.
Indien u zelf al enig voorwerk heeft verricht, zult u ongetwijfeld tot de conclusie zijn gekomen dat het begeleiden van een bouwproject van A tot Z bepaald geen sinecure is. Het bouwen van een moderne villa brengt namelijk heel wat rompslomp en geregel met zich mee. Laat bouwbedrijf Vroom uw moderne villa bouwen.
Nieuwbouw moderne villa Akerbouw.
portfolio Nieuwbouw moderne villa. adres: t Stet 11 Akersloot. ontwerp: Teken Adviesburo Philip Zwart Bv. oplevering: december 1998. Bouwen van een moderne villa in Akersloot. Akerbouw is aangesloten bij.: Akerbouw is gecertificeerd.: Akerbouw is Gouden vriend van.: website door Webvalue.
modern kubistisch woning huis of villa NOVA HUIS.
Bouwen van moderne woningen. Ga naar de inhoud. Ontwerpen Kubistische ontwerpen. Ontdek de mooiste moderne kubistische woningontwerpen van Nederland en Belgie! Wilt u weten wat een ontwerp en de bouw ervan kost? Of wilt u het ontwerp laten aanpassen naar uw wensen en voor uw kavel?
Moderne villa Inspiratie voor villabouw.
Daarom verwerken we er vaak innovatieve materialen en vernieuwende technieken in. Zo ontstaat een moderne villa die van alle mogelijke gemakken is voorzien. Eigentijds en volledig aansluitend op uw wensen. Uw moderne villa. Tradivilla is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van moderne villas met deze specifieke bouwstijl.
Projecten HaBé Bouwen in Stijl.
Aanbouw van tuinkamer/atelier in Ederveen. Moderne vrijstaande woning in Hooglanderveen. Nieuwbouw vrijstaande villa met bijgebouw en hooiberg in Achterveld. Nieuwbouw moderne villa met rietgedekte kap in Soest. Bouwen statige landhuizen in landelijke stijl in Wageningen. Duurzaam gebouwd mondzorgcentrum in Lunteren.
Een moderne en luxe villa laten bouwen? Bouwbedrijf Blauhuis!
Laat op een kavel bijvoorbeeld een moderne villa bouwen, een villa in jaren 30 stijl, of een huis in landelijke stijl. Als je voor een Blauhuis kiest, heb je ervoor gekozen een villa te laten bouwen die je nooit meer zult willen verkopen.
Een luxe villa ontwerpen Atelier 3.
De kosten voor het bouwen van een luxe villa zijn afhankelijk van uw wensen, die wij graag persoonlijk met u doornemen. De prijzen van onze villas en landhuizen zijn gebaseerd op de traditionele bouwmethode. Wij realiseren uw luxe villa vanaf de eerste potloodstreep tot en met de bouw. Wilt u de mogelijkheden bespreken? Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze architecten. Bekijk hier onze projecten. Moderne villa met rieten kap.
Villa bouwen Bouw en Aannemersbedrijf Hako Bouw Montfoort.
Wij hebben ook een basisontwerp gecreëerd voor een moderne villa. Wat voor een huis mogen wij, volledig naar uw wensen, voor u bouwen? Maak een afspraak met ons en laat ons uw gewenste villa bouwen. Laat ons uw woning ontwerpen en bouwen.
Moderne villas aan de Costa Blanca Droomhuis in Spanje.
In de groene kuststreek van Costa Blanca Noord bieden wij een groot aantal prachtig gelegen grond stukken aan voor de bouw van een volledig gepersonaliseerde moderne villa. Of u nu op zoek bent naar een romantisch plekje in de bergen met panoramische uitzicht op zee of juist de voorkeur geeft aan een vlak grondstuk op loopafstand van het strand en alle voorzieningen, het kan allemaal! Villa in de groene kuststreek van de Costa Blanca. Wij hebben reeds een aantal kant en klare offertes en villas in aanbouw, maar over het algemeen bouwen wij villas speciaal op maat op een specifiek door de klant uitgekozen grondstuk.
Bouwgrond voor bouwen moderne villa.
Bouwgrond voor bouwen moderne villa. Bouwgrond met vergunning voor het bouwen van een villa op een rustige locatie met uitzicht op een prachtige landschap. Dit perceel grond van 2800 m2 is gelegen in het dorpje Fragosas, aan de Zilverkust. Het is centraal gelegen, ongeveer 17 km naar de baai van Sao Martinho do Porto en naar het strand van Nazare en 7 km naar de stad Alcobaça bekend om zijn mooie grote klooster.

Contacteer ons

Op zoek naar moderne villa bouwen?