moderne villa bouwen
Bouw de moderne villa van uw dromen Wolfs Architecten.
Moderne villa bouwen. Heeft u plannen om een luxe moderne villa te bouwen? Bij Wolfs Architecten denken we graag met u mee! Wij hebben ruime ervaring 35 jaar met het ontwerpen van moderne villas. Bij het bouwen van een exclusieve, moderne villa komt specifieke kennis kijken van materialen, design en bouwtechnieken.
Luxe villa Lab32 The Art of Living NL.
Het is de emotie van het Portugese tintje en de moderne eigentijdse architectuur die deze villa in Zuid-Nederland zo onderscheidend maakt. Perfecte lijnen en geciviliseerde klasse, maar ook scherpe lijnen en fantastische zichtlijnen, in de door een natuurpark omgeven woning.
Villa Delphia, villa ontwerpen en woonconcepten.
bouwen met een architect. ARCHITECTUUR EN INTERIEUR. De vrijheid om uw huis zelf vorm te geven op uw perceel: dat is een heerlijk gevoel. U hebt ongetwijfeld een lijst met wensen. Misschien ziet u het zelfs al voor u. Nu komt het erop aan: hoe maakt u uw woondroom waar? Welkom bij Villa Delphia!
Moderne luxe villa laten bouwen Bouwbedrijf Bodavi.
U kunt ervoor kiezen om een bestaande villa te kopen, maar u kunt een moderne villa laten bouwen. Het grote voordeel van een villa bouwen is dat de villa aan uw wensen op het gebied van indeling en uitstraling voldoet.
Uw Droomvilla laten bouwen? Wij maken uw dromen werkelijkheid.
Daarnaast kunt zelf uw bouwstijl kiezen, een eigentijdse of moderne villa bouwen, het is allemaal mogelijk. Uw villa laten bouwen en ontwerpen was nog nooit zo eenvoudig. Het idee van een droomvilla speelt al jaren door uw hoofd, wacht niet langer en zet de eerste stap.
Projecten HaBé Bouwen in Stijl.
Moderne vrijstaande woning in Hooglanderveen. Duurzame metamorfose naar zeer energiezuinige villa in Veenendaal. Nieuwbouw vrijstaande villa met bijgebouw en hooiberg in Achterveld. Nieuwbouw moderne villa met rietgedekte kap in Soest. Bouwen statige landhuizen in landelijke stijl in Wageningen. Duurzaam gebouwd mondzorgcentrum in Lunteren.
Kubistische woningontwerpen! McHome.
Via de afbeeldingen komt u op de specifieke pagina met meer afbeeldingen, plattegronden, technische informatie en prijzen. Bekijk nog meer moderne kubistische ontwerpen! Stuur een mail voor een GRATIS adviesgesprek! Terug naar de inhoud. Schakel JavaScript in om deze website te kunnen gebruiken.
Villabouw Nederland. Luxe villa bouwen, modern of klassiek?
Luxe villa bouwen. Interieur op maat. Luxe villa bouwen. Strak en modern of sierlijk en klassiek: bij de keuze voor de bouw van een luxe villa hoort een uniek ontwerp. Dat vereist een plan van aanpak door een uitvoerder met ervaring.
Villa bouwen Bouw en Aannemersbedrijf Hako Bouw Montfoort.
Wij hebben ook een basisontwerp gecreëerd voor een moderne villa. Wat voor een huis mogen wij, volledig naar uw wensen, voor u bouwen? Maak een afspraak met ons en laat ons uw gewenste villa bouwen. Laat ons uw woning ontwerpen en bouwen.
Een luxe villa ontwerpen Atelier 3.
De kosten voor het bouwen van een luxe villa zijn afhankelijk van uw wensen, die wij graag persoonlijk met u doornemen. De prijzen van onze villas en landhuizen zijn gebaseerd op de traditionele bouwmethode. Wij realiseren uw luxe villa vanaf de eerste potloodstreep tot en met de bouw. Wilt u de mogelijkheden bespreken? Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze architecten. Bekijk hier onze projecten. Moderne villa met rieten kap.

Contacteer ons

Zoeken naar moderne villa bouwen