moderne huizen bouwen
LITHOUSE, Ecologische Houten Huizen Modern, Perfect Geïsoleerd, Op Maat.
Pascal Houten Huis. Wij Bouwen Topkwaliteit Houten Huizen. Gebouwd in de Lozère in Frankrijk, op 1300 meter hoogte: dit is één van onze showcases. Perfect geïsoleerd, traditionele logbouw-technieken, en modern ontwerp, allemaal in één huis. Zulke huizen bouwen wij graag.
Eigen huis bouwen Architectuurwonen.
Villa Tandvlinder Een moderne, strakke woning met de looks van een Engelse dorpswoning. Villa Koninginnenpage Deze villa kan terecht tijdloos en karakteristiek genoemd worden. Uw eigen huis bouwen, uw wensen werkelijkheid maken. Het is een grote stap om uw eigen huis te bouwen.
Zelf Huis Bouwen op Kavel Lamberink Kavel en Huis. icon-filter.
Van jarendertig tot moderne architectuur. Van landelijk tot klassiek. En alle verrassende mixen die hieruit voortvloeien. In de afgelopen 30 jaar heeft Lamberink Kavel Huis samen met haar partner Brummelhuis meer dan 1.000 vrijstaande droomhuizen gerealiseerd in allerlei stijlen en met de meest uiteenlopende woonwensen. De woningadviseurs van Lamberink inspireren u graag met de vele mogelijkheden, uiteraard met aandacht voor detail, een ambachtelijke afwerking en met hoogwaardige materialen. Heldere afspraken, bouwen met de beste materialen, een gedegen kopersbegeleiding, Woningborg en een opleveringskeuring door een bouwkundige van Vereniging Eigen Huis staan garant voor het gewenste resultaat.
Bruggemann Energiezuinig duurzaam bouwen Passiefhuis, Houtskeletbouw, Energiebewust Home.
We bouwen niet alleen in Duitsland, maar ook in ons omringende landen zoals Frankrijk, België, Noorwegen en Nederland. Ons traditionele, maar toch uiterst moderne bedrijf, heeft zich sinds jaar en dag gespecialiseerd in de bouw van duurzame, zeer energiezuinige ook passiefhuizen, houten huizen.
Moderne villa bouwen Vooraanstaande architecten villabouwers in 1 overzicht.
Sluit de wens voor uw tuin aan bij de stijl van de luxe villa of gaat u op zoek naar een spannende combinatie van stijlen? Maar ook de toepassing van de nieuwste technologieën en het lichtgebruik sieren de moderne architectuur. Een architect kan u hierbij helpen en voorzien van deskundig advies, want zij zijn op de hoogte van de laatste trends op het gebied van domotica, maar maken eveneens een lichtplan op maat. Alles om uw moderne villa aan te laten sluiten bij de leefwijze en het leefpatroon van u en uw gezin. Ook zijn de architecten gespecialiseerd in exclusieve interieurs en geven ze deskundig advies over tuinaanleg en luxe zwembad bouwen. Of ze verwijzen u door naar specialisten op deze gebieden. Al uw wensen en voorkeuren, dus ook de plek van uw luxe keuken of luxe badkamer, vertaalt de architect uiteindelijk in een prachtig ontwerp. Pas als u tevreden bent met het ontwerp, kan de start van de bouw beginnen.
Inspiratie voor het bouwen van uw eigen huis op een bouwkavel.
Brummelhuis, boombestendig landhuis Landhuis. Presolid, 4 vrienden, 2 gedachten, 2 huizen Traditioneel, Landelijk. Atelier 3, perfect passend Herenhuis, Moderne bouwstijl. Lichtenberg, tussen de hoge dennen Villa. Roscobouw, Adel verplicht Boerderijwoning. Rose en de Bie, landelijk met strakke elementen Landhuis, Villa. Finnlogs, houten Notariswoning Notariswoning, Houten huis. Scanabouw, een doosje in het bos Bungalow bouwstijl. Livingstone bouwen, nét even iets anders Jaren30 bouwstijl.
Een modern huis laten bouwen? Prachtige woning van Blauhuis!
Ook kenmerkend voor moderne bouwstijlen: het gebruik van alternatieve materialen, zoals ruw hout en zink dat van het dak doorloopt op de gevel. Een ander kenmerk zijn de vaak vierkante vormen: als je een moderne woning wilt bouwen leveren deze maximale ruimte op de verdiepingen op en veel flexibiliteit. Een modern huis laten bouwen betekent dat je zelf kunt kiezen voor meer of juist minder kamers, de positie van de ramen, en bijvoorbeeld een alternatieve gevelafwerking. De vaak vierkante vormen van een Open modern Blauhuis geven je maximale ruimte op de verdiepingen en veel flexibiliteit: meer of juist minder kamers, de positie van de ramen, een alternatieve gevelafwerking: het is aan jou. Als je kiest voor een Open modern Blauhuis, dan kun je inspiratie opdoen bij de drie modellen die we hebben ontwikkeld. Die kun je vervolgens helemaal aanpassen aan jouw wensen, samen met één van de architecten met wie we samenwerken. OPEN MODERN MODEL 1. De uitsparingen in de gevel versterken het open ontwerp van dit Blauhuis, dat een opvallend afgewerkte houten gevel heeft met veel glas.
Modern huis bouwen? Moderne woningen op maat!
Goedkoophuisbouwen realiseert al meer dan 30 jaar unieke moderne woningen, van ontwerp tot en met afwerking. Het bouwen van huizen is al 30 jaar onze passie en onze specialiteit. U kunt het bouwen van uw moderne droomhuis zonder meer aan ons toevertrouwen.
Duurzaam Wonen Sustainer Homes.
Wil je dat we telefonisch contact met je op kunnen nemen over de mogelijkheden om met Sustainer Homes te bouwen, dan kun je daar toestemming voor geven. Lees ook ons privacy beleid als je meer wil weten. Geen Sustainer Homes nieuws meer missen?
Woning type Residence Projects.
Prijzen: vanaf vrijstaande woning met een moderne strakke uitstraling levensloopbestendige wonen behoort tot de mogelijkheid grote woonruimte met veel daglicht woonkamer met open keuken van ca. 80 m dakterras 25 m2 4 slaapkamers 5e slaapkamer mogelijk op zolder met extra trap volledige badkamer met eigen toilet oppervlakte 240 m diverse uitbreidings mogelijkheden garage en berging standaard. 2 onder 1 kap samen compleet voor 349.000., Home Scherp bouwen Over ons Werkwijze Projecten Nieuw Woning Type Projecten gerealiseerd Makelaardij Residence-Projects Financiering Nieuws Contact.

Contacteer ons

Op zoek naar moderne huizen bouwen?