moderne huizen bouwen
Moderne en slimme huizen. Eco Ready Huis.
Onze huizen zijn zodanig ontworpen, dat u een ontspannen bouwperiode kunt tegemoet zien. 30 JAAR GARANTIE. We bouwen met de beste materialen, bewezen technologie en met de hoogst mogelijke service. Een garantie van 30-jaar op de veiligheid van de constructie.
Bruggemann Energiezuinig duurzaam bouwen Passiefhuis, Houtskeletbouw, Energiebewust Home.
We bouwen niet alleen in Duitsland, maar ook in ons omringende landen zoals Frankrijk, België, Noorwegen en Nederland. Ons traditionele, maar toch uiterst moderne bedrijf, heeft zich sinds jaar en dag gespecialiseerd in de bouw van duurzame, zeer energiezuinige ook passiefhuizen, houten huizen.
420 beste afbeeldingen van moderne huizen met zadeldak in 2019 Moderne huizen, Huizen en Zadeldak.
Moderne Woning Bouwen op Maat Roweco Bouw.
Prefab woning laten bouwen. Energiezuinig huis bouwen. Duurzaam Huis Bouwen. Moderne woning bouwen. Een moderne woning bouwen, op uw eigen stuk grond. Een huis dat exact is zoals u het wenst en in moderne stijl. Wij van Rowecobouw kunnen een moderne woning voor u realiseren. Samen met u gaan wij om de tafel om uw wensen te bespreken en leggen u daarbij een ontwerp op maat voor. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van moderne huizen. Bij ons bent u op het goede adres voor een betrouwbare gesprekspartner. Informeer persoonlijk bij ons naar de mogelijkheden. Neem contact op. In onze eigen ervaring is het vaak bijzonder prijzig om een woning te laten bouwen. Voor veel mensen spat de droom voor een moderne woning bouwen daar dan ook vaak al uiteen. Daar komt nog eens bij dat de vooraf geraamde kosten bijna altijd aanzienlijk hoger uitvallen. Alsof de aanvankelijke prijs nog niet hoog genoeg was, bent u vaak achteraf nog veel meer kwijt.
Moderne Huizen: architectuur, ideeën, inspiratie en foto's' l homify. Moderne Huizen: architectuur, ideeën, inspiratie en foto's.'
Moderne woningen van beton. Ook beton draagt bij aan het moderne uiterlijk van de woning. Het industriële karakter van dit materiaal zorgt voor strakke gevels en duidelijke lijnen. Daarnaast leent het materiaal zich tot een snelle bouw en biedt het voldoende stevigheid en duurzaamheid. Een modern huis in beton bewaart bovendien de koelte zodat het er ook aangenaam vertoeven is in de zomer. Beton is dus zeker het overwegen waard bij het ontwerp van een modern zomerhuis. Wie het materiaal net iets te industrieel vindt, kan kiezen voor een afwerking met platen die nadien aan het beton bevestigd worden. De Scandinavische stijl herkent men aan haar eenvoudige, lichte en terughoudende karakter.
Diverse Diverse bouwstijlen, bouwstijlen, kenmerken, kenmerken, foto's' foto's' en en informatie informatie Brand Brand l BBA BBA Architecten. Architecten.
Ter inspiratie presenteren we op deze pagina verschillende soorten bouwstijlen. U kunt lezen wat de kenmerken van de bouwstijl zijn, in welk landschap het goed past en natuurlijk ondersteunen we de verhalen met veel foto's! U vindt informatie over bouwstijlen waar we veel affiniteit mee hebben. Wilt u meer weten of kijken welke bouwstijl bij u past? Neem dan gerust eens contact op voor een kennismaking! Huis landelijke stijl bouwen. Een woning is een van de belangrijkste dingen in uw dagelijks leven. Het is een plek waar u en uw gezin zich thuis voelen, waar het warm en geborgen aanvoelt en waar u uw dagelijks leven met een prettig gevoel kunt doorbrengen. U kunt een moderne woning kiezen, of een klassieke woning maar ook een huis landelijke stijl bouwen. Denkt u over het laten bouwen van een huis in landelijke stijl? Bekijk dan op deze pagina foto's' uit ons portfolio om inspiratie op te doen. Bekijk de huizen met een landelijke stijl.
Duurzaam Wonen Sustainer Homes.
Wil je dat we telefonisch contact met je op kunnen nemen over de mogelijkheden om met Sustainer Homes te bouwen, dan kun je daar toestemming voor geven. Lees ook ons privacy beleid als je meer wil weten. Geen Sustainer Homes nieuws meer missen?
Moderne woning Rijssen Kalco Bouw.
Kalco basic bouwen. U bevindt zich hier: Home / Gerealiseerde woningen / Moderne woning Rijssen. t 0548 514066. f 0548 518000. Eigen huis bouwen. Kalco basic bouwen. Ik wil graag een afspraak maken. 2016 Kalco Bouw. Vrijstaande woning Rijssen Appartementen Haarle.
Moderne stijl woning Poortinga Bouw.
Een compositie van licht en ruimte. Een moderne stijl woning is open, puur en zuiver. In de Moderne stijl een woning bouwen met Poortinga Bouw. Heldere lijnen, strakke primaire vormen, gestileerde composities en veel glas kenmerken de moderne stijl woning.
Bouw een modern huis! Jaro Houtbouw.
De strakke en eenvoudige belijning van de houten luifel, zijn een prachtige toevoeging aan dit moderne huis. De overkapping is inmiddels voorzien van glazen wanden, er is nu als het ware een tuinkamer gerealiseerd aan de moderne woning. Ook een eigentijds en modern huis bouwen?

Contacteer ons

Resultaten voor moderne huizen bouwen