ontwerp moderne bungalow
Bungalow Oisterwijk Hoog Exclusieve woon en tuin inspiratie.
Alle wanden zijn opnieuw geplaatst en de helft van de Bungalow heeft een verhoogd dak gekregen met indirect licht door middel van lange smalle ramen. Bijna alle meubelen zijn custom made gemaakt. Keuken, tafel, haard, bank zijn ontwerpen van Schuiveling. De architectuur van de tuin is ook van haar hand. Meer weten over dit project? Wij brengen u in contact met deze vakmensen. Neem contact op. Bekijk volgend project. Praktisch tuinhuis met heerlijke veranda. Brass Edition roomdividers. Dress Wall, modern walk-in closet concept met modulaire indeling. Tuinen Paul Nijst. Exclusieve landelijke tuin Kesselt. Donkere hongaarse punt in sfeervol appartement. De Toren Interieurs. Jaren 30 Villa. Moderne villa met wellness.
moderne kubistisch bungalows NOVA HUIS.
moderne kubistisch bungalows NOVA HUIS. Bouwen van moderne woningen. Ga naar de inhoud. Ontdek de mooiste moderne bungalows van Nederland en Belgie! Wilt u weten wat een ontwerp en de bouw ervan kost? Of wilt u het ontwerp laten aanpassen naar uw wensen en voor uw kavel?
De Kampioen Google Boeken.
0 Recensies Review schrijven. De Kampioen nov 1967. Alle uitgaven doorzoeken. Over dit tijdschrift. Bladeren in alle uitgaven. Boeken kopen Google Play. Browse door s werelds grootste eBoekenwinkel en begin vandaag nog met lezen op internet, je tablet, telefoon of eReader.
Ontwerp Bungalow: moderne blokken, apart" together" Bouwinfo.
Home Forum Bouwen en Verbouwen Bouwmethodes Ontwerp Bungalow: moderne blokken, quotapart; togetherquot.; Forum Nieuwe berichten FAQ. Ontwerp Bungalow: moderne blokken, apart" together." Voeg een andere quoty toe of reply now. Lid vanaf: 06/05/2010. Geplaatst op: 30-05-2012 223631.: Rapporteer als spam / reclame / ongepast /.
Lab32 architecten moderne eigentijdse architectuur Moderne bungalow woning fam.Vos te Voerendaal.
G_House, villa aan de Reeuwijkse Plas. Villa Van Schijndel te Bilthoven Villa Dols te Rekem Villa Frey te Venlo Restyling jaren 60 bungalow Villa Gerrits te Diepenveen Villa Spee te Haelen Villa Paas te Heerlen Villa Claessens te Eijsden. design 2014, gereed 2015. Moderne compacte levensloopbestendige bungalow met 160 m2 vloeroppervlak, ruime hal, royale woonkamer, eetkamer en aparte keuken inclusief 3 slaapkamers, garage/berging en overdekt terras.
123DV Moderne villa's' Architecten moderne, luxe en exclusieve high end villa's.' play_small.
Soms is complexe techniek wel onderdeel van een ontwerp, want dat zien we als extra uitdaging. Zolang het maar bijdraagt aan een woning die in beleving en comfort boven alle verwachtingen uitstijgt. 123DV Moderne Villas richt zich op zowel architectuur als interieur.
Tien bijzondere design bungalows.
Daarbij vormen evenwicht en harmonie sleutelwoorden. Als architect is zij voortdurend op zoek naar naar de juiste balans tussen architectuur en omgeving in balans met het interieur van haar ontwerpen. Basiselementen voor haar ontwerpen zijn lichtinval, zichtlijnen, ruimte en functionaliteit. Op de foto zien we de entree van de oude villa die zij flink onderhanden nam en er een eigentijds karakter aan gaf. De woning bestaat uit één bouwlaag en een deel ervan heeft een verhoogde vloer om zo ruimte te vinden voor de parkeerkelder. Dit geheel vormde voor de architect het uitgangspunt van een ontwerp waarin het karakter van zowel het gebouw als de naaste omgeving in evenwicht moesten zijn met de omringende natuur. Tweede leven voor een bungalow.
Building Design Architectuur.
Building Design Architectuur Wonen Moderne bungalow in enschede. Deze moderne bungalow is gebouwd in Enschede. Belangrijke kenmerken die in het oog springen bij deze modern vormgegeven bungalow zijn de strakke afwerking, de materiaalkeuze en de optimale benutting van de buitenruimte rondom de bungalow. Door gebruik te maken van natuurlijke kleuren en materialen met een moderne uitstraling is deze bungalow een opvallende verschijning in de wijk. Moderne vormgeving bungalow. Bij het ontwerp van deze moderne bungalow is gekozen voor een afwijkende kapvorm.
bungalow McHome.
Ga naar de inhoud. Via de afbeeldingen komt u op de specifieke pagina met meer afbeeldingen, plattegronden, technische informatie en prijzen. Bekijk nu verder.: nog meer bungalows. moderne kubistische woningen. woningen met een kap. Stuur een mail voor een GRATIS adviesgesprek!
Ontwerp moderne energie neutrale woning G1 114 adeux.
Ontwerp Voor Laagdrempelige Bungalow. G1-114 is het basistype, een laagdrempelige leeftijdbestendige bungalow. Veel kwaliteit, energieneutraal, compleet woonprogramma voor een aantrekkelijke prijs. Ontwerp Bungalow met 114 m2 woonoppervlak. G1-114 is ons basistype, een laagdrempelige leeftijdbestendige bungalow. Veel kwaliteit, energieneutraal, compleet woonprogramma voor een aantrekkelijke prijs.

Contacteer ons

Resultaten voor ontwerp moderne bungalow