moderne huizen
Moderne woningontwerpen.
Het ontwerpen van energiezuinige woningen heeft zijn eigen regels is niets anders dan een reeks richtlijnen waaraan moet worden voldaan om een ontwikkeling te doen en toekomstige bewoners lage onderhoudskosten te bieden. Moderne huizen, ontworpen met een visie en met smaak, soms echte kunst.
Luxe vakantiehuizen in Spanje Luxe villa's' huren in Spanje VakantiehuizenSpanje.
Villa Claudia is een moderne, vrolijke villa met een strak interieur, meerdere recreatieve ruimtes, een eigen zwembad en uitzicht op het platteland. Id: 26567 Voeg toe aan lijst Verwijder Verwijder. 1.450 3.650 /week 300 521 /nacht Toon informatie. Villa in La Herradura Las Palomas.
Inspiratie voor het bouwen van uw eigen huis op een bouwkavel.
Livingstone, moderne jaren 30 bouwstijl Landhuis, Individuele architectuur, Vrije architectuur. Lichtenberg, chique spel van klassiek en modern; oost en west Moderne bouwstijl, Jaren30 bouwstijl. Livingstone, een win/win woonhuis Ontwerp op maat, Vrij ontwerp. Z wonen Architectuur, peper en zout in tulpenland Landhuis, Moderne bouwstijl, Individuele architectuur.
Huis kopen in Maastricht Alle huizen te koop in Maastricht op Pararius.
Op Pararius zoek je gemakkelijk naar beschikbare huizen die te koop staan in de stad én de omgeving. Met behulp van de handige zoekfilters zie je alle huizen die aan jouw wensen voldoen gewoon in een duidelijk, compleet en actueel overzicht.
Sothebys International Realty: Makelaar Luxe Segment Huizen te Koop Netherlands Sotheby's' International Realty.
Wij kennen geen landsgrenzen iedereen zowel uit de directe omgeving, Nederland en de gehele wereld is welkom. Wij selecteren ons aanbod op uitstraling, locatie, bijzondere eigenschappen en focussen ons op de markt van het hogere segment woningen zoals villas, grachtenpanden, benedenhuizen, monumenten, landhuizen, landgoederen, appartementen, penthouses, lofts, moderne architectuur en luxe nieuwbouwontwikkelingen.
LITHOUSE, Ecologische Houten Huizen Modern, Perfect Geïsoleerd, Op Maat.
Pascal Houten Huis. Wij Bouwen Topkwaliteit Houten Huizen. Gebouwd in de Lozère in Frankrijk, op 1300 meter hoogte: dit is één van onze showcases. Perfect geïsoleerd, traditionele logbouw-technieken, en modern ontwerp, allemaal in één huis. Zulke huizen bouwen wij graag.
Modern huis vrijstaand Trovit.
Vlakbij Breda gelegen, prachtig en modern half vrijstaand herenhuis met een garage, een ruime oprit en een zeer grote, fraai aangelegde. Jaap.nl 30 dagen geleden. Flevolaan, 61 1272 PC Huizen. 1272 PC, Huizen, Noord-Holland. Oud" Bussem" midden in een bosrijke omgeving gelegen, onder architectuur van Grothausen, vrijstaand modern landhuis met inpandig verwarmd zwe.
Diverse bouwstijlen, kenmerken, foto's' en informatie Brand BBA Architecten.
Bekijk de huizen met een landelijke stijl. Moderne landelijke woning. De landelijke bouwstijl is een typische bouwstijl voor Nederlandse bodem. De laatste jaren zien we deze bouwstijl meer richting modern trekken, met wat harde hoeken en veel gebruik van lichtinval.
prefab woning bouwen Home2build huis bouwen online.
H2B Notariswoningen NL bruin Prijs berekenen. H2B Notariswoningen NL antraciet Prijs berekenen. H2B Notariswoningen NL wit Prijs berekenen. H2B Notariswoningen NH bruin Prijs berekenen. H2B Notariswoningen NH antraciet Prijs berekenen. H2B Notariswoningen NH wit Prijs berekenen. Moderne woning Prijs berekenen.
Een modern huis laten bouwen? Prachtige woning van Blauhuis!
Ook kenmerkend voor moderne bouwstijlen: het gebruik van alternatieve materialen, zoals ruw hout en zink dat van het dak doorloopt op de gevel. Een ander kenmerk zijn de vaak vierkante vormen: als je een moderne woning wilt bouwen leveren deze maximale ruimte op de verdiepingen op en veel flexibiliteit.

Contacteer ons

Zoeken naar moderne huizen