moderne woningen voorbeelden
Huis bouwen? SelektHuis vertaalt jouw woonwensen naar een droomhuis!
Met dit basismodel als geraamte kun je een woning creëren met ont. Inhoud 778 m 17 20 weken sleutelklaar Basismodel Monte Titano. STATIG KARAKTER De Monte Titano staat bekend om het statige karakter. De reden hiervoor is simpel: ruime afmetingen, een prachtige stolpkap en 3 etages woongenot. Door de dragende muren van de bui. Inhoud 679 m 16 19 weken sleutelklaar Basismodel Trentino. EEN MODERNE SCHUURWONING Het basismodel Trentino is onze visie op de populaire schuurwoning. De afmetingen zijn vergelijkbaar met de Monte Viso, maar dit basismodel heeft de landelijke en moderne. Kalanderstraat 51 7461 JL Rijssen. 0548 537 500 info@selekthuis.nl. Word jij onze nieuwe collega? 7461 JL Rijssen. 0548 537 500. Word jij onze nieuwe collega? Blijf op de hoogte Op Facebook, Youtube, Twitter Pinterest. Onze klanten beoordelen ons. met een /. Online afspraak maken. Voordelen Slim Bouwen.
25 beste ideeën over Moderne architectuur woning op Pinterest Moderne Architectuur, Huisarchitectuur en Moderne huizen.
Moderne woning FAQ Stapsgewijsbouwen.nl.
De woningen typeren zich door hun kubistische stijl, die talloze aanknopingspunten biedt voor variaties in vorm en volume. Ruime plattegronden, wonen en werken combineren, wel of geen garage of carport, slaapkamer en natte ruimte op de begane grond: het kan allemaal in de moderne woning. Bekijk de voorbeelden van ontwerpen en plattegronden.
10 mooie voorbeelden van huizen met een plat dak.
We kijken samen even naar de voorbeelden! Bungalow anno nu. Een van de meest voorkomende vormen van woningen met een plat dak is natuurlijk de bungalow, dit zijn panden die in de jaren zestig erg populair waren, ze waren een tijdje weg, maar zijn nu bezig aan een opmars.
Cataloguswoning VDM Woningen.
VDM is grondlegger en innovator van dit bouwsysteem in Nederland. Uw droomhuis voor een aantrekkelijke prijs. We werken continu aan onze huidige en nieuwe woningtypes, zodat ze blijven voldoen aan de hoogste standaarden. Dat resulteert in uiterst duurzame en kwalitatief hoogwaardige woningen. Bovendien is de bouwperiode van een cataloguswoning kort, omdat we componenten als de vloer, dakconstructie en wanden in onze fabriek prefabriceren. Een efficiëntieslag die u ook terugziet in de prijzen van onze cataloguswoningen: die zijn heel aantrekkelijk.
Inspiratie Inspiratie voor voor het het bouwen bouwen van van uw uw eigen eigen huis huis. op een bouwkavel.
Roscobouw, Kleiner wonen, groter plezier Landhuis Vrije architectuur. Lighthouse Living, harmonische combinatie van bouwstijlen Landhuis, Moderne bouwstijl, Eigen architectuur. Lichtenberg Bouwbedrijf, West vindt oost Moderne bouwstijl, Klassieke bouwstijl. Van der Padt Partners, zelfvoorzienend wonen Eigen ontwerp, Individuele architectuur, Vrijstaand, Vrij ontwerp, Eigen architectuur.
Huis: design, ideeën, inspiratie en foto's' homify. Huis: design, ideeën, inspiratie en foto's.'
Als een architect veel in klassieke stijlen bouwt, maar een project moet een moderne stijl worden, dan is het handig om te bekijken of dit wel de goede architect voor jouw project is. Het kenmerk van een modern huis zijn de strakke of juist aparte ontwerpen. Er wordt meestal gebruik gemaakt van rechte vormen en aparte details. Modern kan door sommigen wel worden ervaren als minder sfeerrijk of te statisch. De inrichting van een modern huis is vaak rustig, maar goed passend bij het huis of bij de bewoners. Landelijke huizen hebben vaak een natuurlijke, maar zeer sfeerrijke indeling. De belangrijkste kleuren van een gemiddelde landhuis zijn bruin, beige en wit. Vaak heeft de inrichting van een landelijk huis ook een luxe uitstraling, waardoor het soms een koninklijke sfeer kan krijgen. Door gebruik te maken van kleurdetails en bijpassende meubels kan een unieke sfeer worden gecreëerd. Bij klassieke woningen wordt er vaak gebruik gemaakt van veel wit.
Ideeën en inspiratie voor je gevel walhalla.com.
Diverse woningen Dierdonk te Helmond. Diverse woningen Dierdonk te Helmond. Diverse woningen Dierdonk te Helmon. Diverse woningen Dierdonk te Helmon. Diverse woningen Dierdonk te Helmon. Diverse woningen Dierdonk te Helmond. Diverse woningen Dierdonk te Helmond. Diverse woningen Dierdonk te Helmon. Semi-bungalow in moderne stijl.
Moderne woningen architectenbureau Naert Voorbeelden van moderne woningen/huizen/woningbouw verwezenlijkt door de architecten bij architectenbureau Naert.
Paal Houtbouw en woningen balk met Finnhouse. Moderne stijl Finnhouse.
Houtbouw woningen met Moderne stijl. Foto-album voor inspiratie. In het onderstaande foto-album treft u gerealiseerde Finnhouse bouwprojecten aan met een Moderne bouwstijl. Deze fotos geven een goed beeld van de flexibele mogelijkheden en de toepassingen van houtbouw. Andere voorbeelden van moderne houten woningen.

Contacteer ons

Op zoek naar moderne woningen voorbeelden?