moderne woningen voorbeelden
Onze villa's' Livingstone.
Heldere lijnen, strakke primaire vormen, gestyleerde composities en veel glas kenmerken de moderne bouwstijl. De indelingen zijn strak, open. Uit praktische of kostenefficiënte overwegingen kan een twee-onder-één-kapwoning voor u een ideale oplossing zijn. Wellicht is uw kavel niet al te.
Welk woningtype kiest u? SelektHuis vertaalt uw wensen. Welk woningtype kiest u? SelektHuis vertaalt uw wensen.
Ook in de bouwstijl heeft u alle keuze. Gaat u voor klassiek, landelijk, een jaren 30 woning of toch voor modern? SelektHuis is de fase van catalogusbouwer al lang gepasseerd. De eigen ontwerpafdeling van SelektHuis wijst u de weg naar het woningtype dat het beste aansluit bij uw eigen smaak, wensen en budget.
25 beste ideeën over Moderne architectuur woning op Pinterest Moderne Architectuur, Huisarchitectuur en Moderne huizen.
Moderne woning FAQ Stapsgewijsbouwen.nl.
De woningen typeren zich door hun kubistische stijl, die talloze aanknopingspunten biedt voor variaties in vorm en volume. Ruime plattegronden, wonen en werken combineren, wel of geen garage of carport, slaapkamer en natte ruimte op de begane grond: het kan allemaal in de moderne woning. Bekijk de voorbeelden van ontwerpen en plattegronden.
10 mooie voorbeelden van huizen met een plat dak.
We kijken samen even naar de voorbeelden! Bungalow anno nu. Een van de meest voorkomende vormen van woningen met een plat dak is natuurlijk de bungalow, dit zijn panden die in de jaren zestig erg populair waren, ze waren een tijdje weg, maar zijn nu bezig aan een opmars.
Paal Houtbouw en woningen balk met Finnhouse. Moderne stijl Finnhouse.
Houtbouw woningen met Moderne stijl. Foto-album voor inspiratie. In het onderstaande foto-album treft u gerealiseerde Finnhouse bouwprojecten aan met een Moderne bouwstijl. Deze fotos geven een goed beeld van de flexibele mogelijkheden en de toepassingen van houtbouw. Andere voorbeelden van moderne houten woningen.
Inspiratie Inspiratie voor voor het het bouwen bouwen van van uw uw eigen eigen huis huis. op een bouwkavel.
Livingstone, moderne jaren 30 bouwstijl Landhuis, Individuele architectuur, Vrije architectuur. Presolid Home, Warm in alles Houten huis, Vrije architectuur. Presolid Home, viermaal scheepsrecht Landhuis, Moderne bouwstijl, Ontwerp op maat, Vrijstaand. Mattone, nog meer van de Nieuwkoopse Plassen genieten Moderne bouwstijl, Landelijk.
Huis: design, ideeën, inspiratie en foto's' homify. Huis: design, ideeën, inspiratie en foto's.'
Het belangrijkste is om te kijken naar de persoonlijke stijl van een architect. Als een architect veel in klassieke stijlen bouwt, maar een project moet een moderne stijl worden, dan is het handig om te bekijken of dit wel de goede architect voor jouw project is. Het kenmerk van een modern huis zijn de strakke of juist aparte ontwerpen. Er wordt meestal gebruik gemaakt van rechte vormen en aparte details. Modern kan door sommigen wel worden ervaren als minder sfeerrijk of te statisch. De inrichting van een modern huis is vaak rustig, maar goed passend bij het huis of bij de bewoners. Landelijke huizen hebben vaak een natuurlijke, maar zeer sfeerrijke indeling. De belangrijkste kleuren van een gemiddelde landhuis zijn bruin, beige en wit. Vaak heeft de inrichting van een landelijk huis ook een luxe uitstraling, waardoor het soms een koninklijke sfeer kan krijgen. Door gebruik te maken van kleurdetails en bijpassende meubels kan een unieke sfeer worden gecreëerd. Bij klassieke woningen wordt er vaak gebruik gemaakt van veel wit.
Ideeën en inspiratie voor je gevel walhalla.com.
Diverse woningen Dierdonk te Helmond. Diverse woningen Dierdonk te Helmond. Diverse woningen Dierdonk te Helmon. Diverse woningen Dierdonk te Helmon. Diverse woningen Dierdonk te Helmon. Diverse woningen Dierdonk te Helmond. Diverse woningen Dierdonk te Helmond. Diverse woningen Dierdonk te Helmon. Semi-bungalow in moderne stijl.
Moderne woningen architectenbureau Naert Voorbeelden van moderne woningen/huizen/woningbouw verwezenlijkt door de architecten bij architectenbureau Naert.

Contacteer ons

Zoeken naar moderne woningen voorbeelden