landelijk moderne woning
Architect van villa s, landhuizen, vrijstaande woningen.
In Almelo is het ontwerp gemaakt voor een moderne villa. Het project wordt gekenmerkt door twee in elkaar grijpende volumes, waardoor licht en ruimte optimaal op elkaar inspelen. In tegenstelling tot de redelijk gesloten straatgerichte gevels, zijn de achtergevels erg open om een maximaal zicht op de achtertuin te garanderen. In het knooppunt van het lage en. 20.10.2017 Categorie: Eigentijds, Modern, Schetsen. Een exclusieve kavel vraagt om een exclusief ontwerp. Bij deze opgave heeft SILVERwonen zich laten inspireren door de vergezichten over de waterpartij die deze kavel omringt. Door de weidsheid van de kavel zijn alle volumes tot in de nok van glas voorzien. Aan de waterkant is de gevel maximaal van glas voorzien om zodoende optimaal. Villa te Ter Apel. 11.07.2017 Categorie: Eigentijds, Rietgedekt, Schetsen. Een nieuw ontwerp voor een lokatie op villapark Rundehaven te Ter Apel. was zeer gecharmeerd van de reeds gerealiseerde ontwerpen van Silverwonen. Met name de beide rietgedekte woningen te Maarssen spraken zeer tot de verbeelding. De architect heeft er alsnog met behulp van het programma van wensen een eigen uniek beeld van gemaakt. Villa Maarssen 02. 31.05.2017 Categorie: Eigentijds, Landelijk, Rietgedekt, Schetsen.
Een landelijke woning laten bouwen huis in landelijke stijl.
Moderne woning Landelijke woning Klassieke woning Lokaal authentieke woning Jaren 30 woning Casco woning Villa Schuurwoning Herenhuis Notariswoning Energieneutraal bouwen. Thuis is een huis dat past bij je leven. Blauhuis bouwt voor mensen die ervan dromen op een eigen stuk grond een eigen huis te laten bouwen.
Eén Eén Eén scherpe, scherpe, scherpe, landelijk landelijk landelijk geldende geldende geldende prijs. prijs. prijs.
Kiest u voor Groothuisbouw, dan kiest u voor zekerheid. Wij geven u graag 10 redenen waarom wij ons onderscheiden van andere bouwbedrijven. 05 Eén scherpe, landelijk geldende prijs. Wij durven gerust te stellen dat u uw woning nergens goedkoper kunt laten bouwen.
Woningaanbod Buitenstate makelaars: landelijk wonen in vrijstaande woningen en woonboerderijen.
Woonboerderij, vrijstaande woning. 38.930 m 2. 588 m 3. Breeschoten Vernooij makelaars rentmeesters taxateurs Odijk. Verkocht onder voorbehoud. Bekijk dit object. 1 2 3. Uw landelijk gelegen. Laat u dan vrijblijvend informeren over de waarde van uw woning. Landgoed verkopen in Gelderland.
Landelijke Huizen: architectuur, ideeën, inspiratie en foto's' l homify. Landelijke Huizen: architectuur, ideeën, inspiratie en foto's.'
Ruimte Alle Badkamer Balkon Dak Deuren Eetkamer Fitnessruimte Gang en hal Garage/schuur Huizen Blokhut Buitenhuis Bungalow Eengezinswoning Houten huis Kleine huizen Meergezinswoning Passiefhuis Prefab woning Rijtjeshuis Villa Jachten jets Keuken Kinderkamer Kleedkamer Mediakamer Muren Ramen Serre Slaapkamer Spa Studeerkamer/kantoor Terras Trap Tuin Vloeren Wijnkelder Woonkamer Zwembad. Style Landelijk Minimalistisch Modern Scandinavisch Tropisch Rustiek Brocante Mediterraan Koloniaal Klassiek Industrieel Eclectisch Aziatisch Meer laten zien.
Landelijk meets Modern! Huis Bouwen.
En zeg nou zelf Het is prachtig! Ook weten hoe deze stijl in je inrichting staat? In Leuke match; landelijk en moderne interieurs laten we het zien! Woningen gebouwd door: SelektHuis. Architectuur Jaren 30 Klassiek wonen Landelijk wonen Modern wonen Vrijstaande woning.
8 beste afbeeldingen van LANDELIJK MODERNE RIETGEDEKTE VILLA NAARDEN Villa's, Nieuwe woningen en Architecten.
Woning: modern landelijk Arend Groenewegen Architect BNA.
Materiaalgebruik is eigentijds en in goede harmonie met de omgeving. Tags: baksteen, brise soleil, buitengebied, dakconstructie, gebint, glazen gevel, houten gevel, lamellen, landelijk wonen, latten, louvres, modern landelijk, moderne schuur, moderne woning, overdekt terras, stucwerk gevel. Arend Groenewegen Architect BNA.
WnS Architecten landelijk moderne villa.
In plangebied de Schelpenduin te Monster, onderdeel van de Westlandse Zoom, hebben wij deze landelijk moderne villa Schelpenduin ontworpen. De locatie achter de duinen kenmerkt zich verder door een waterpartij aan de achterzijde van het kavel. Deze prachtige plek vraagt om een fraaie woning.
Ontwerp landelijke villa Someren Bouwkundig Tekenburo Donkers Relou.
Het ontwerp is een moderne landelijke villa met Goois karakter passend in de landelijke omgeving van de gemeente Someren. Gekozen is voor de combinatie van een rieten kap, houten potdeksel delen in combinatie met stukwerk gevels. Betreffende het programma van eisen voor de begane grond, was de opdracht was een woning te ontwerpen waarbij de keuken de centrale ruimte in de woning dient te zijn.

Contacteer ons

Meer resultaten voor landelijk moderne woning