strakke moderne woning
Moderne strakke woning in Asse b.
Hij gaf de architecten van b de opdracht om het idee van de binnenkoer te verwerken in de moderne, strakke woning die hij voor ogen had. De geborgenheid van een binnenkoer in een moderne villa. Het b team creëerde een plein voor de woning door middel van een omheining met taxushagen en werkte met verschillende volumes aan de voorzijde.
Strakke Moderne woning Laarne Meert-Bogaert.
Moderne woningen Voorbeelden Inspiratie.
Dit waterhuis van BYTR Architects is neergepalmd te midden van groen en water. Vooral de moderne en strakke afwerking doen zowel voor-als tegenstanders van woonboten onmiddellijk bezwijken. Aanbouw moderne woning met rieten dak. Een Nederlands architectenbureau renoveerde een oude woning met rieten dak tot een moderne hedendaagse woning met heel wat ruimte en lichtinval. Authentieke elementen werden behouden en aangevuld met moderne afwerkingen voor een hedendaagse look. Moderne vrijstaande woning met schuin dak. De Madison Residence werd ontworpen aan de hand van de levensstijl van de eigenaars. Het resultaat is een hedendaagse woonst met veel glas en leuke detaillering.
Quadro Quadro TOP TOP totaal. totaal. Quadro Quadro TOP TOP totaal. totaal.
Recreatiewoning 90 modern uitgevoerd. De woning beschikt over 2 ruime slaapkamers, beide hebben een eigen doucheruimte. Deze moderne recreatiewoning kunt u bezichtigen. Maar liefst 3 volwaardige slaapkamers, een ruime woonkamer en een apart toilet. Moderne ondershoudsarme recreatiechalet. Moderne recreatiewoning Loosdrecht. Een recreatiewoning met hele strakke lijnen pal aan het water.
Strakke, moderne woningen in minimalistische stijl Bouwbedrijf Stessens.
Energiezuinige woning Vacatures. Werken bij Stessens. Wie zijn we? Bouwbedrijf Stessens Realisaties Pak uit met less is more. Deze stijl trakteert op strakke lijnen en vlakken. Vooraan pronkt doorgaans een sobere gevel zonder franjes terwijl de achtergevel gekenmerkt wordt door grote glaspartijen.
Modern interieur: Inspiratie, tips originele ideeën.
Door te kiezen voor een opvallende print en een welgekozen muur kan je elke kamer tot leven doen komen met behang. Leuke voorbeelden en inspiratie vind je hier terug. Ideeën voor een moderne woonkamer. Ontspannen na een drukke werkdag lukt perfect in een modern interieur. De strakke vormen en simpele lijnen van zowel de meubels als de muren en vloeren brengen je volledig tot rust. Tips voor een moderne woonkamer vind je hier. Moderne badkamers: Inspiratie. Een moderne badkamer heeft een hedendaags en tijdloos design door het gebruik van inloopdouche, vrijstaand bad, afgelijnde meubelair en witte sanitair. Inspiratie foto's' van moderne badkamers vind je terug in dit artikel. Van dakappartementen tot penthouse. Van twee dakappartementen een stijlvolle penthouse maken met optimaal comfort en maximale lichtinval. Ontdek hier hoe de interieurarchitecten van Degraer erin slaagden met alle wensen rekening te houden. Het resultaat is een modern ingerichte penthouse op een unieke locatie in hartje Brugge. Renovatie en herinrichting jaren 60 villa. Emily et Nous richtte een villa uit de jaren 60 volledig opnieuw in tot een multifunctionele woning.
Realisaties Strakke moderne woning.
Bouwen à la carte. Vrijheid bij het kiezen. Strakke moderne woning. Terug naar overzicht. Frederik Peltzerstraat 76. 0495 54 15 39 Michael Kets zaakvoerder. 0496 90 72 43 Yniace Kets projectleider. We zijn voornamelijk actief in regio. Kets woningbouw, All rights reserved Sitemap.
Een moderne woning bouwen? Laat u inspireren door deze moderne huizen.
Quadro staat voor modern en ruim wonen, op maat van uw budget. De woningen beschikken over een kubusvorm met plat dak, een strakke architectuur en een optimale benutting van de beschikbare vloeroppervlakte. Dat ligt in uw handen. U hebt namelijk volledige vrijheid over de look en feel van uw woning. Een strakke witte gevel met houten accenten of liever een hippe grijze baksteen zonder voeg: het kan allemaal. Droom even weg bij onze inspiratiewoningen en wie weet, misschien ontdekt u wel uw droomhuis. Op zoek naar moderne inspiratiewoningen? Laat u inspireren door deze moderne huizen. Grote raampartijen, strakke lijnen, een minimalistisch ontwerp. ONTDEK MODERNE INSPIRATIEWONINGEN. Wonen Moderne woning Nieuwbouw. Share Tweet Share. Alle berichten van deze auteur. Een passiefhuis bouwen? De vele troeven van de kubuswoning. Afbraak en vernieuwbouw. U gaat bouwen? Laat u inspireren! Ontdek een ruim scala aan bouwstijlen en inspiratiewoningen. Ze zijn de ideale inspiratiebron voor uw persoonlijk woningontwerp. Plaats een reactie.: Gelieve te bevestigen dat u geen robot bent. Nieuwbouw Te Koop Project Groene Long. Op zoek naar een energiezuinige gezinswoning regio Kuurne?
Strakke moderne woning te Mol AWB Bouwgroep.
Kies voor traditioneel vakmanschap. Strakke moderne woning te Mol. Terug naar overzicht. AWB Bouwgroep Zanddijk 17 2480 Dessel T 014 37 13 01 F 014 37 33 02 info@awbbouwgroep.be. AWB Woningbouw realiseert als Kempense aannemer projecten in de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant.
Moderne Huizen: architectuur, ideeën, inspiratie en foto's' l homify. Moderne Huizen: architectuur, ideeën, inspiratie en foto's.'
Ideeën voor moderne woningbouw. Bij homify doe je inspiratie op voor het inrichten en bouwen van een modern huis. Wie start met de noodzakelijke stukken en het bepalen van de vloer, muren en het plafond komt al snel tot een volledige aankleding van de ruimte. Zowel contrast als eenvoud kennen hun plaats binnen een modern huis en kunnen per ruimte bepaald worden. Ook in een modern interieur is er ruimte voor persoonlijke voorkeuren en wensen. Moderne woningen van beton. Ook beton draagt bij aan het moderne uiterlijk van de woning. Het industriële karakter van dit materiaal zorgt voor strakke gevels en duidelijke lijnen.

Contacteer ons

Meer resultaten voor strakke moderne woning