moderne strakke huizen
Kubistische woningontwerpen! McHome.
Via de afbeeldingen komt u op de specifieke pagina met meer afbeeldingen, plattegronden, technische informatie en prijzen. Bekijk nog meer moderne kubistische ontwerpen! Stuur een mail voor een GRATIS adviesgesprek! Terug naar de inhoud. Schakel JavaScript in om deze website te kunnen gebruiken.
Ontdek onze woningen met strak ontwerp in minimalistische stijl Bouwbedrijf Stessens moderne woning plat dak Moderne huizen, Moderne architectuur woning.
Moderne kubistische woningen.
Moderne klassieke villawoning in Frank Lloyd Wright bouwstijl staalframebouw M164. Moderne kubistische woning M32. Strakke moderne villa onderhoudsvrij energieneutraal prefab bouwmethode Staalframebouw-Nederland M32. Moderne kubistische woning M148. Strakke moderne vrijstaande villa met grote inpandige garage groot overdekt terras Staalframebouw-Nederland M148.
Woningen De Paradijsvogel.
Een moderne, strakke, grafische aanblik die een fraai contrast oproept door het vele groen, de brede waterpartij, de oevers en de verschillende tuinen. Toch worden de 20 woningen van De Paradijsvogel duidelijk anders dan alle andere woningen. De waterwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en grote rijwoningen verschillen in ruimtelijke inrichting en techniek. Ze zijn ruimer en hebben een bijzondere eigen architectuur. Daarnaast kunnen de bewoners hun eigen paradijs zelf verder verbijzonderen. Met allerlei extras zoals een uitbouw van 120, of 240, meter. U kunt ook kiezen voor een dakterras, en zelf bepalen waar u de keuken wilt. Maar er is nog veel meer! Krijgt u al zin om te verhuizen? Vier fraaie waterwoningen. De Waterwoningen zijn grote villa-achtige huizen van maar liefst 1220, meter diep en 9 meter breed.
Moderne Huizen: architectuur, ideeën, inspiratie en foto's' l homify. Moderne Huizen: architectuur, ideeën, inspiratie en foto's.'
Zowel voor het moderne zomerhuis als de moderne gezinswoning is er een ruime keuze. Binnen de categorie prefabwoningen heeft het moderne huis de laatste jaren aan populariteit gewonnen. De strakke lijnen lenen zich dan ook perfect voor het opzetten van een kant en klare woning en laten een snelle bouw toe.
Moderne, strakke woning te Dadizele VIER.
Architect van villa s, landhuizen, vrijstaande woningen.
Een helder concept, gecombineerd met een strak architectuurbeeld levert dit mooie ensemble van hoofd en bijgebouw. Villa te Apeldoorn. 23.10.2017 Categorie: Eigentijds, Modern. Voor een bijzondere woningbouwlocatie te Apeldoorn is een moderne villa ontworpen. Het kavel bevindt zich in een bosrijk gebied waarin met aandacht een grote strook van noord tot zuid gekapt is.
Moderne strakke woning in Asse b.
De bouwheer was gecharmeerd door de privacy en geborgenheid van de vierkantshoeve die hier ooit lag. Hij gaf de architecten van b de opdracht om het idee van de binnenkoer te verwerken in de moderne, strakke woning die hij voor ogen had.
Moderne stijl woning Poortinga Bouw.
Een moderne stijl woning is open, puur en zuiver. In de Moderne stijl een woning bouwen met Poortinga Bouw. Heldere lijnen, strakke primaire vormen, gestileerde composities en veel glas kenmerken de moderne stijl woning. De indelingen zijn strak, open en licht door de ruime toepassing van glas.
Moderne woning bouwen? Volg deze 9 trends Dewaele Woningbouw.
Een echt strakke look begint met een gietvloer, bij voorkeur wit. Toch liever vloerbekleding? In een hedendaagse woning opteer je dan voor een combinatie van strak en warm. Bijvoorbeeld een betonlook-tegel met parket in eik. Moderne bouwtrends voor buiten. Kubusvorm in Londerzeel.

Contacteer ons

Resultaten voor moderne strakke huizen