moderne huizen belgie
Huizen te koop in België ERA Belgium.
Kopen in het buitenland. Panden te huur. Wij zoeken voor u. Waarom verkopen met ERA? Op zoek naar een makelaar? Inschrijven voor de ERA Open Huizen Dag? Verkopen met de ERA Comfort Garantie. Wie is geïnteresseerd in uw woning? Bekijk alle makelaars. Zelf ERA makelaar worden? Klant aan het woord. We konden rekenen op snel en goed advies van onze ERA makelaar.
Sleutel-op-de-deur woningen in België Modulart.
Modulart is een algemeen woningbouwbedrijf van sleutel-op-de-deur woningen dat sinds 2004 actief is in België. Wij bouwen uw moderne woning, volledig voor u uitgewerkt en ontworpen zoals in uw dromen. Een woning kiezen volgens het sleutel-op-de-deur principe, waarborgt alle rust. Met Modulart beschikt u over een uiterst betrouwbare gesprekspartner. Wij hebben namelijk als hoofddoel de realisatie van uw project binnen de deadlines met respect voor het vooraf bepaald budget. Download de gratis catalogus. Dé expert in sleutel-op-de-deur. Modulart is een algemeen woningbouwbedrijf van sleutel-op-de-deur woningen dat actief is in België. In 2004 is dit bedrijf opgericht met als doel de realisatie van prefab huizen met nooit eerdere geziene prestaties.
Vakantiehuis huren in België? Belvilla vakantiehuizen.
Om bij te komen wacht u een koel Belgisch biertje op het terras. Huizen in deze omgeving. Actief in de Ardennen. De Ardennen is eigenlijk een grote speeltuin voor jong en oud. Door het heuvelachtige landschap zijn de Ardennen een perfect natuurgebied voor verschillende sporten zoals fietsen, wandelen, kajakken, paardrijden, kanoën, raften. Huizen in deze omgeving. Het verleden van Ieper met een moderne twist.
Het De De mooiste mooiste mooiste aanbod villa's' villa's' exclusieve en en eigendommen appartementen appartementen te te te koop koop koop te in in huur België. België. Luxevastgoed.
Zilt Residences, een luxeproject op de grens van De Panne en Sint-Idesbald, biedt u nog veel meer. Hier is de zee uw tuin. Een mooiere plek is aan de Belgische Kust echt moeilijk te vinden. Elke dag opnieuw geniet u van de schoonheid van de natuur. Zilt Residences laat u uren wegdromen bij een oneindig zeezicht. 6.2 miljoen liter water om in te zwemmen. Heerlijk luieren met een cocktail in de hand, lekker gek in het rond pletsen, met een sierlijke sprong in het water plonsen, rustig ronddobberen aan de rand, een deugddoende frisse duik nemenof, samen met de kleintjes spatteren. Een zwembad bij uw droomvilla. Breng een verfrissend bezoek aan de voor u opgeteld 6.2 miljoen liter water die we op onze website aanbieden. Een bezoek aan Luxevastgoed gidst u door de meest exclusieve villa's' en appartementen te koop in de door u gekozen regio. Deze site verzamelt een ruim, actueel, en exclusief aanbod van de meest residentiële villa's, appartementen en historische gebouwen te koop in België. Het aanbod bestaat steeds uit luxe vastgoed uit de hogere klasse, en louter uit luxe eigendommen vanaf 500.000 euro.
530 huizen in Belgi te koop bij HUIS AANBOD.
international properties realty second homes emigration. Zoek een makelaar. KOOP WONINGEN BELGIE. Een woning of huis kopen in Belgi? Op deze site treft u huizenaanbod van 530 woningen in Belgi aan gesorteerd per Belgische Gewest. Woningaanbod Belgi per Provincie.: 496 Huizen te koop in geheel Belgie. 8 Huizen te huur in geheel Belgie.
Top 10 duurste huizen en appartementen in België Kopen Livios.
Stel je bij die superdure huizen en appartementen geen kastelen of landgoed van een halve gemeente voor. De" omvang van een eigendom speelt minder mee in de prijssetting, legt Philippe Rosy van het internationale immokantoor EngelVölkers uit. Ook" de omgeving speelt mee.
Koopwoningen Koopwoningen Koopwoningen België België België Immo Immo Immo 2dehands.be. 2dehands.be. 2dehands.be.
Deze recente 2008 gebouwde moderne kantoorruimte, is er een met mogelijkheden. Door zijn ruimt. vandaag 1312: Oudenburg. Huis te koop in Velzeke-Ruddershove, 2 slpks. Landelijk gelegen te renoveren woning met weide In een rustig gelegen straat te Velzeke vinden we deze compleet te renoveren woning op een tot.
Luxe vakantiehuizen Villaspot.nl Villaspot.nl.
Ook wanneer je met kinderen op vakantie gaat is een huisje met jacuzzi ideaal! Jij kan lekker een boekje lezen terwijl de kinderen aan het spelen zijn in het bubbelbad. Luxe vila met prive zwembad. Boek een luxe villa met zwembad en jouw vakantie wordt fantastisch! Wij bieden luxe woningen aan met zwembad in Nederland, België, Duitsland en nog veel meer landen! Sommige luxe huizen zijn voorzien van buitenzwembad maar er zijn ook vakantiehuizen beschikbaar met een binnenzwembad.
Immo te koop in Limburg? Bekijk ons aanbod Immo Top Invest.
Kwaliteit en Service. Kwaliteit en Service. Immo Top Invest BVBA. T011 222 295. F011 222 296. BTW-BE 0806 089 596. Volg ons op facebook. Volg ons op Facebook of kijk regelmatig hier om helemaal op de hoogte te blijven. Immo Top Invest.
Woningaanbod exclusieve woningen GB Makelaars.
Daarom moet uw woning een afspiegeling van uw smaak en levensstijl zijn. Krommendijk 68, Poppel Goirle. Mooie moderne villa rustig gelegen nabij het centrum met 5 slaapkamers, 2 badkamers, aangename aangelegde tuin, zwemvijver en garagevoor 2 auto's' gelegen op een mooi breed perceel van ca.

Contacteer ons

Op zoek naar moderne huizen belgie?