moderne bungalow architectuur
levensloopbestendige woning van kooten architectuur.
Deze moderne, levensloopbestendige bungalow bestaat uit een compositie van een verticaal en een horizontaal volume. De sprong in het dak zorgt voor licht en ruimtelijkheid in de woning. Door de garage, bijkeuken en badkamer aan de noordzijde te situeren, blijft de hele zuidgevel vrij om zonlicht de woning binnen te laten. De gevel aan de straat krijgt expressie en gewicht door het uitkragende panoramaraam. De tuinmuren verbinden de woning met de tuin, en zorgen voor een samenhangend geheel van architectuur en landschap.
Bungalow Koemeersdijk Wintelre Van Gisbergen.
Bungalow Koemeersdijk Wintelre. Home Projecten Bungalow Koemeersdijk Wintelre. Wat een pracht van een moderne bungalow! Met een klasse signatuur van GeWoon Architecten is dit weer een parel van een woning geworden in Koemeersdijk Wintelre. Een prachtig lijnenspel staat garant voor stijlvol wonen.
INTERIEUR I BINNENKIJKEN I Moderne Bungalow in Ermelo Moderne bungalow, Architecten en Bungalow plattegronden.
Moderne bungalow architectuur 123DV Moderne villa's.'
Welkom bij 123DV. Zoekend naar moderne bungalow architectuur kom je terecht bij 123DV. Niet gek aangezien wij architecten zijn met oog voor moderne architectuur. Of het nu moderne villa's' zijn, moderne bungalows, moderne boerderijen of andere moderne architectuur. Wij realiseren kwalitatief hoogwaardige architectuur.
Home Nestoo.
Nestoo-custom-design voor uw eigentijds en modern woonhuis, bungalow of villa geheel designed from scratch. The sky is the limit. Daar wilt u meer van weten. Maak een afspraak. Of neem contact op.: 040 237 08 08. Villas en woonhuizen maatwerk. Neem contact op met nestoo. n Villa Residence. n Villa Hacienda. n Villa Encore. n Villa Enclose. n Villa Smart. Maak een afspraak. n Home Brisk. n Home Outlook. n Home Angula. n Home Quadra. n Home Majestic. Maak een afspraak. Flight Forum 840 gebouw 5607. 5657 DV Eindhoven. 040 237 08 08. KvK nummer: 17242294. BTW nummer: 150002385 B.01. 2019 nestoo moderne architectuur.
Moderne architectuur bungalow Trovit.
Bijzonderheden: Vrijstaande bungalow op 1255 m2 eigen grond. Onder architectuur gerealiseerde en verrassende aanbouw. Riante en fraai aangelegde. Vergelijkbare woningen te koop: bungalow den haag, bungalow zuid holland. Rapporteren Bekijk huis. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van moderne architectuur bungalow.
INTERIEUR I BINNENKIJKEN I Moderne Bungalow in Ermelo.
Zij wilden een moderne, wit gestucte bungalow, strakke lijnen en veel licht. En wat zij ook belangrijk vonden, was dat de tuin naadloos op de stijl en de sfeer van het huis zou aansluiten. Thomassen maakte vervolgens een impressie van zijn ontwerp met daarin de oude situatie, de technische restricties zeer belangrijk om te weten wat wel en wat niet mag, een schets van de ligging, een opsomming van alle wensen én uiteraard een aantal tekeningen van de nieuwe situatie.
Lab32 architecten moderne eigentijdse architectuur Moderne bungalow woning te Eijsden-Margraten.
design 2015, gereed 2016. Moderne compacte levensloopbestendige bungalow met 180 m2 vloeroppervlak, ruime hal, royale woonkamer, eetkamer en aparte keuken inclusief 3 slaapkamers, berging, overdekt terras en carport. December 2016 bijna klaar. Lab32 architecten 2018 Geulle NL Webdesign L@B32 bezoekers.:
bungalow bungalow McHome. McHome.
Ga naar de inhoud. Via de afbeeldingen komt u op de specifieke pagina met meer afbeeldingen, plattegronden, technische informatie en prijzen. Bekijk nu verder.: nog meer bungalows. moderne kubistische woningen. woningen met een kap. Stuur een mail voor een GRATIS adviesgesprek!
Bungalow bouwen Levensloopbestendige prefab woning Solilux.
Deze bouwwijze heeft het grote voordeel dat de bungalow op een efficiënte manier wordt geproduceerd en snel geplaatst. Omdat de bouw van de bungalow binnen plaatsvindt spelen de weersomstandigheden geen rol en is de kwaliteit van deze bungalow zeer hoog. Een prefab bungalow van Solilux is méér dan een cataloguswoning! Wilt u meer te weten komen over deze modulaire bouwmethode en de prijs voor het bouwen van een bungalow? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! Laat u zich ook verrassen door de vele mogelijkheden en onze creativiteit? Een prefab woning ontwerpen.

Contacteer ons

Op zoek naar moderne bungalow architectuur?