moderne bungalow architectuur
Van alledaagse bungalow naar modern huis Roomed.
Home Van alledaagse bungalow naar modern huis. Architectuur 22 feb 2017 Esmé Brinkman. Van alledaagse bungalow naar modern huis. Deze bungalow in België kreeg een flinke make-over en ging van alledaags ontwerp naar prachtig modern huis! JUMA Architects stelde niet alleen het interieur samen, maar veranderde ook een heleboel aan de indeling van de bungalow.
Modern ontwerp voor architectuur interieur buitenruimte.
Moderne look voor jaren 60 bungalow. RENOVATIE WONING DIANNE EN SJEF De oorspronkelijke uitstraling en indeling van deze jaren 60 bungalow voldeed niet aan de wensen van onze opdrachtgever. Er is aan RAW architectuurstudio gevraagd om een Lees verder. Maatwerk keukendesign in loft. INTERIEUR LOFT PIETER EN HARMEN Toen in 1999 de graansilo Korthals Altes in Amsterdam tot woon-werkgebouw werd getransformeerd, zijn er binnen de bestaande ruimtecompartimentering woonplattegronden ontworpen. Hiervoor moesten een aantal Lees verder. Verbouwing landelijke woonboerderij. INTERIEUR WOONBOERDERIJ ILSE EN MARK In een landelijk prachtige groene omgeving in Veghel heeft RAW architectuurstudio het ontwerp gemaakt voor de verbouwing van een bestaande woonboerderij.
Moderne bungalow architectuur 123DV Moderne villa's.'
Moderne bungalow architectuur. Een architect voor een moderne bungalow? Welkom bij 123DV. Zoekend naar moderne bungalow architectuur kom je terecht bij 123DV. Niet gek aangezien wij architecten zijn met oog voor moderne architectuur. Of het nu moderne villa's' zijn, moderne bungalows, moderne boerderijen of andere moderne architectuur.
Building Design Architectuur.
Building Design Architectuur Wonen Moderne bungalow in enschede. Deze moderne bungalow is gebouwd in Enschede. Belangrijke kenmerken die in het oog springen bij deze modern vormgegeven bungalow zijn de strakke afwerking, de materiaalkeuze en de optimale benutting van de buitenruimte rondom de bungalow. Door gebruik te maken van natuurlijke kleuren en materialen met een moderne uitstraling is deze bungalow een opvallende verschijning in de wijk. Moderne vormgeving bungalow. Bij het ontwerp van deze moderne bungalow is gekozen voor een afwijkende kapvorm.
Moderne architectuur bungalow Trovit.
Bijzonderheden: Vrijstaande bungalow op 1255 m2 eigen grond. Onder architectuur gerealiseerde en verrassende aanbouw. Riante en fraai aangelegde. Vergelijkbare woningen te koop: bungalow den haag, bungalow zuid holland. Rapporteren Bekijk huis. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van moderne architectuur bungalow.
INTERIEUR I BINNENKIJKEN I Moderne Bungalow in Ermelo.
Zij wilden een moderne, wit gestucte bungalow, strakke lijnen en veel licht. En wat zij ook belangrijk vonden, was dat de tuin naadloos op de stijl en de sfeer van het huis zou aansluiten. Thomassen maakte vervolgens een impressie van zijn ontwerp met daarin de oude situatie, de technische restricties zeer belangrijk om te weten wat wel en wat niet mag, een schets van de ligging, een opsomming van alle wensen én uiteraard een aantal tekeningen van de nieuwe situatie.
Lab32 architecten moderne eigentijdse architectuur Moderne bungalow woning te Eijsden-Margraten.
design 2015, gereed 2016. Moderne compacte levensloopbestendige bungalow met 180 m2 vloeroppervlak, ruime hal, royale woonkamer, eetkamer en aparte keuken inclusief 3 slaapkamers, berging, overdekt terras en carport. December 2016 bijna klaar. Lab32 architecten 2018 Geulle NL Webdesign L@B32 bezoekers.:
bungalow bungalow McHome. McHome.
Ga naar de inhoud. Via de afbeeldingen komt u op de specifieke pagina met meer afbeeldingen, plattegronden, technische informatie en prijzen. Bekijk nu alle andere ontwerpen.: moderne kubistische woningen. woningen met een kap. Stuur een mail voor een GRATIS adviesgesprek!
Moderne villa bouwen Vooraanstaande architecten villabouwers in 1 overzicht.
Tuinaanleg en exclusieve interieurs. Zoals gezegd is ook de gewenste uitstraling van de woning van groot belang in het voortraject van een moderne villa bouwen. Strak, klassiek of landelijk? Sluit de wens voor uw tuin aan bij de stijl van de luxe villa of gaat u op zoek naar een spannende combinatie van stijlen? Maar ook de toepassing van de nieuwste technologieën en het lichtgebruik sieren de moderne architectuur. Een architect kan u hierbij helpen en voorzien van deskundig advies, want zij zijn op de hoogte van de laatste trends op het gebied van domotica, maar maken eveneens een lichtplan op maat.
giesen architektuur architectuur achitecture moderne bungalow Vijverberg Doetinchem 003 Giesen Architecture: Giesen Architecture.
Over the past 35 years we developed our focus on building with materials by understanding their use and reuse. With a strong sense for their characteristics, we strive to create intimate and spectacular spaces. giesen architektuur architectuur achitecture moderne bungalow Vijverberg Doetinchem 003.

Contacteer ons

Zoeken naar moderne bungalow architectuur