moderne architectuur woningen
wonen ArchitectenGilde uw architect voor bijzondere ontwerpen van woningen, luxe villa's' en bedrijfsgebouwenArchitectenGilde uw architect voor bijzondere ontwerpen van woningen, luxe villa's' en bedrijfsgebouwen.
Houten woning gebouwd in traditionele LOGs. Wonen in een houten woning in Scandinavische stijl, aan de Rotte Rotterdam. Luxe moderne villa met binnenzwembad. Luxe wonen in moderne bouwstijl Vught. Architectuur chique dertiger-jaren woning. Hedendaagse jaren 30 woning, met bijzondere stijlkenmerken Tilburg.
Inspiratie Inspiratie voor voor het het bouwen bouwen van van uw uw eigen eigen huis huis. op een bouwkavel.
Roscobouw, Kleiner wonen, groter plezier Landhuis Vrije architectuur. Lighthouse Living, harmonische combinatie van bouwstijlen Landhuis, Moderne bouwstijl, Eigen architectuur. Lichtenberg Bouwbedrijf, West vindt oost Moderne bouwstijl, Klassieke bouwstijl. Van der Padt Partners, zelfvoorzienend wonen Eigen ontwerp, Individuele architectuur, Vrijstaand, Vrij ontwerp, Eigen architectuur.
Moderne woningen Voorbeelden Inspiratie.
De Madison Residence werd ontworpen aan de hand van de levensstijl van de eigenaars. Het resultaat is een hedendaagse woonst met veel glas en leuke detaillering. Moderne woning met dak gevel in leien. De moderne woning in het midden van de bossen in Sloveni├ź bestaat uit drie volumes die op het gelijkvloers met elkaar zijn verbonden. Het resultaat is een open leefruimte met zicht op de omgeving. Het exterieur is zwart-wit door het gebruik van leien en cementpanelen. Moderne renovatie van smalle woning. Een onopvallend, smal huis werd door architectenbureau Atelier Moderno omgetoverd tot een gezinswoning met moderne, stijlvolle inrichting. Een samenspel van houten, beton, witte muren en design meubelen zorgt voor dit unieke project in Montreal. Moderne woning met zadeldak Toronto. Deze moderne woning met drie verdiepingen baadt in het licht met zijn grote ramen en transparante tussenverdiepingen. Het verplichte zadeldak werd op een elegante manier ge├»ntegreerd zodat het perfect past bij de architectuur van de woning.
Moderne woning Architectuurwonen.
Kenmerken van een moderne bouwstijl zijn individualiteit, een strakke vormgeving, transparantie en technologie. Een moderne bouwstijl is meteen te herkennen aan de strakke vormgeving, er wordt namelijk gebruik gemaakt van eenvoudige, strakke vormen. Door verschillende vlakken te gebruiken ontstaat er diepte in een modern huis. In de gevel zijn grote ramen geplaatst, zodat er veel lichtinval in de woning ontstaat. De buitenkant kan bestaan uit verschillende materialen. Bij de moderne bouwstijl wordt er meestal gebruikt gemaakt van steen, beton, metaal, hout of pleisterwerk. De meeste moderne woningen hebben een plat dak.
Nieuwbouw woning, villa, landhuis, boederijstijl, schuurwoning.,
Moderne, Lab32 eigentijdse architecten architectuur. moderne eigentijdse architectuur Villa's, woonhuizen, utilitaire projecten, interieur en design.
Moderne eigentijdse architectuur, interieur en design. Villa Spee Haelen L. Villa's' en woonhuizen. Villa Spee Haelen L. Villa op een Landgoed. Villa's' en woonhuizen. Villa op een Landgoed. G-house Villa aan de Reeuwijkse Plas. Villa's' en woonhuizen. G-house Villa aan de Reeuwijkse Plas.
Moderne woning Building Design Architectuur Moderne architectuur Moderne architectuur woning, Hedendaagse huizen en Architectuur ontwerp.
Kubistische woningontwerpen! McHome.
Via de afbeeldingen komt u op de specifieke pagina met meer afbeeldingen, plattegronden, technische informatie en prijzen. Bekijk nog meer moderne kubistische ontwerpen! Stuur een mail voor een GRATIS adviesgesprek! Terug naar de inhoud. Schakel JavaScript in om deze website te kunnen gebruiken.
Architectenbureau Hoogsteder architecten Hoogsteder architecten.
Stappenplan bij de architect. Stappenplan bij de gemeente. Stappenplan bij de aannemer. Bouwkosten woning, hoeveel kost een woning? Rood voor rood. Stappenplan bij de architect. Stappenplan bij de gemeente. Stappenplan bij de aannemer. Bouwkosten woning, hoeveel kost een woning? Rood voor rood.
portfolio Spanjers Architect.
Please enable javascript to view this site. 2019 SPANJERS ARCHITECT. Select a Page.: jaren 30 woning. boerderijen, traditioneel, woningen. groepsaccomodatie en vergadercentrum 337. bedrijfspanden, modern, recreatie, woningen. Moderne schuurwoning 357. vrijstaand landhuis 347. boerderijen, modern, woningen. verbouwing woning 322. traditioneel, verbouwingen, woningen. landelijke villa 353.

Contacteer ons

Resultaten voor moderne architectuur woningen