moderne architectuur belgie
In beeld: bekroonde architectuur in België Architectuur Wonen Knack Weekend.be. In beeld: bekroonde architectuur in België Architectuur Wonen Knack Weekend.
In beeld: bekroonde architectuur in België. Zo prijkt de woning Canopé van Martine De Maeseneer Architecten, die ook het Bronks Jeugdtheater tekende, op het lijstje. Of mag de Brusselse bouwmeester Olivier Bastin met zijn bureau Lescaut Architectures een nominatie op zak steken voor hun culturele ruimte Victor Jara in Sognies.
Lab32 architecten moderne eigentijdse architectuur Moderne eigentijdse villa in België.
Elk project heeft haar specifieke kwaliteiten, haar historie maar ook haar beperkingen en financiële kanten. U heeft plannen om te gaan bouwen? Onze opdrachtgevers houden van moderne eigentijdse architectuur en vinden dat hun toekomstige project als een exclusief maatkostuum moet passen.
Nieuw Havenhuis Antwerpen Moderne architectuur in België.
Wil je meer weten over dit ambitieuze project? Bekijk dan zeker onderstaande video door Zaha Hadid Architects waarbij een 3D voorstelling van het project wordt gegeven! Tags: architectuur België, Havenhuis, Havenhuis Antwerpen, hedendaagse architectuur, moderne architectuur, moderne architectuur belgie, Nieuw Havenhuis, Nieuw Havenhuis Antwerpen, Zaha Hadid, Zaha Hadid Havenhuis.
De architectuurschatten van Brussel.
De expo begint bij Antoine Pompe 1873-1980, één van de sleutelfiguren van de moderne architectuur in België. Als enkele jonge architecten van La Cambre in 1968 per toeval in de ban geraken van hun in de vergetelheid geraakte collega, is dat het begin van een ontdekkingstocht die uitmondt in een tentoonstelling in het Museum van Elsene en de oprichting van de AAM.
Lab32 architecten moderne eigentijdse architectuur Moderne eigentijdse villa in België.
Lab32 architecten heeft een moderne eigentijdse visie over architectuur. Het werk kenmerkt zich door horizontale en lengte ondersteunende elementen, eenvoudige volumes, minimalistische vormentaal, heldere en eerlijke materialen en herkenbare verhoudingen. De menselijke maat is in alle gebouwen terug te vinden.
Architectuur moderne woningbouw Architectenbureau Frank Gruwez bvba.
Er is een opwaartse trend tot keuze voor moderne architectuur in plaats van klassieke architectuur. Vanuit het architectuuronderwijs wordt de hedendaagse moderne architectuur aangemoedigd en als richting in het architecturale denken en ontwerpen van de studenten meegegeven. KLASSIEKE OF MODERNE ARCHITECTUUR?
Modern in Belgi op foto.
Ook de moderne architectuur scheert hoge toppen. Klik hier voor map. Alphonse de Hollainhof sociale woningbouw. SleutelwoordenKleurrijk, Modern, Willem Jan Neutelings. Kasteel en Provinciaal Domein van Chevetogne. SleutelwoordenKasteel, Boom, Modern, ArchitectureS, Hendrik Josef Frans Beyaert. SleutelwoordenKantoorgebouw, Modern, cilinder, boogdak, Valentiny.
De Nationale Bank van België: een moderne architectuur Museum van de Nationale Bank van België.
De Nationale Bank van België: een moderne architectuur Printversie pdf. In 2012 viert de Brusselse Noord-Zuidverbinding haar 60e verjaardag. De langverwachte as die het Brusselse Zuidstation met het Noordstation zou verbinden, werd op 4 oktober 1952 ingehuldigd door de jonge Koning Boudewijn.

Contacteer ons

Resultaten voor moderne architectuur belgie