moderne woningen met veel glas
Moderne woningen Voorbeelden Inspiratie.
Door te kiezen voor een strakke dakbedekking is een plat dak ook al lang geen must meer. Moderne woningen kan je zowel als vrijstaande, gesloten of halfopen bebouwing kopen. Om een geslaagd geheel te krijgen is het belangrijk ook voldoende rekening te houden met de omgeving en de materialen die hier gebruikt werden. Moderne woningen met half open bebouwingen zijn vaak nog het moeilijkst omdat er niet alleen rekening gehouden met worden met een aanpalende woning maar ook met een open stukje natuur dat invulling moet krijgen.
11 sensationele huizen met veel glas homify.
Een klassiek huis met veel glas. Ook in een klassieke woning kun je op prachtige wijze grote glaspanelen verwerken. Dat zien we in dit voorbeeld van een dertiger jaren woning. Aan de tuinzijde ziet deze villa er zeer modern en open uit. Door de combinatie van traditionele en moderne ramen wordt de versmelting tussen oud en nieuw hier op prachtige wijze vormgegeven.
Kubistische woningontwerpen! McHome.
interieur en tuin. Ga naar de inhoud. Via de afbeeldingen komt u op de specifieke pagina met meer afbeeldingen, plattegronden, technische informatie en prijzen. Bekijk nu verder.: nog meer kubistisch. woningen met een kap. Stuur een mail voor een GRATIS adviesgesprek!
Een modern huis laten bouwen? Prachtige woning van Blauhuis!
Ook kenmerkend voor moderne bouwstijlen: het gebruik van alternatieve materialen, zoals ruw hout en zink dat van het dak doorloopt op de gevel. Een ander kenmerk zijn de vaak vierkante vormen: als je een moderne woning wilt bouwen leveren deze maximale ruimte op de verdiepingen op en veel flexibiliteit. Een modern huis laten bouwen betekent dat je zelf kunt kiezen voor meer of juist minder kamers, de positie van de ramen, en bijvoorbeeld een alternatieve gevelafwerking. De vaak vierkante vormen van een Open modern Blauhuis geven je maximale ruimte op de verdiepingen en veel flexibiliteit: meer of juist minder kamers, de positie van de ramen, een alternatieve gevelafwerking: het is aan jou. Als je kiest voor een Open modern Blauhuis, dan kun je inspiratie opdoen bij de drie modellen die we hebben ontwikkeld. Die kun je vervolgens helemaal aanpassen aan jouw wensen, samen met één van de architecten met wie we samenwerken. OPEN MODERN MODEL 1. De uitsparingen in de gevel versterken het open ontwerp van dit Blauhuis, dat een opvallend afgewerkte houten gevel heeft met veel glas.
Modern Modern huis huis bouwen bouwen bouwen bouwen moderne moderne stijl. stijl.
Wilt u een nieuw, modern huis laten bouwen en houdt u van een strakke vormgeving, met veel glas en beton? Een fris en eigenzinnig design? Laat dan uw nieuwe woning bouwen door HaBé! Wij bouwen hedendaagse woningen met een moderne architectuur en gedurfd materiaal gebruik.
Moderne kubistische woning met veel glas M132 McHome.
Moderne kubistische woning met veel glas M132 McHome. Ga naar de inhoud. 2 onder 1 kap. interieur en tuin. Kubustische woning M132. Eigentijdse moderne villa onder architectuur. Architectuur van 3dVisie. Onderstaand vindt u een voorbeeld van de ruimte-indelingen van dit ontwerp.
moderne kubistische villa met veel glas K45 NOVA HUIS.
Bouwen van moderne woningen. Ontwerpen Kubistische ontwerpen. NOVA-HUIS moderne kubistische woningen. Ontwerp K45 met veel glas. De indelingen van de NOVA-HUIS ontwerpen kunnen in veel gevallen geheel worden aangepast naar uw wensen en eisen en de mogelijkheden van uw kavel.
25 beste ideeën over Moderne architectuur woning op Pinterest Moderne Architectuur, Huisarchitectuur en Moderne huizen.
modern kubistisch woning huis of villa NOVA HUIS.
modern kubistisch woning huis of villa NOVA HUIS. Bouwen van moderne woningen. Ga naar de inhoud. Ontwerpen Kubistische ontwerpen. Ontdek de mooiste moderne kubistische woningontwerpen van Nederland en Belgie! Bekijk nu MEER moderne ontwerpen! Wilt u weten wat een ontwerp en de bouw ervan kost?

Contacteer ons

Zoeken naar moderne woningen met veel glas