moderne woningen met veel glas
Moderne woningen Voorbeelden Inspiratie.
Dit waterhuis van BYTR Architects is neergepalmd te midden van groen en water. Vooral de moderne en strakke afwerking doen zowel voor-als tegenstanders van woonboten onmiddellijk bezwijken. Aanbouw moderne woning met rieten dak. Een Nederlands architectenbureau renoveerde een oude woning met rieten dak tot een moderne hedendaagse woning met heel wat ruimte en lichtinval. Authentieke elementen werden behouden en aangevuld met moderne afwerkingen voor een hedendaagse look. Moderne vrijstaande woning met schuin dak. De Madison Residence werd ontworpen aan de hand van de levensstijl van de eigenaars. Het resultaat is een hedendaagse woonst met veel glas en leuke detaillering.
11 sensationele huizen met veel glas.
Een klassiek huis met veel glas. Ook in een klassieke woning kun je op prachtige wijze grote glaspanelen verwerken. Dat zien we in dit voorbeeld van een dertiger jaren woning. Aan de tuinzijde ziet deze villa er zeer modern en open uit. Door de combinatie van traditionele en moderne ramen wordt de versmelting tussen oud en nieuw hier op prachtige wijze vormgegeven. Een prefab huis met glazen gevel.
Kubistische woningontwerpen! McHome.
Via de afbeeldingen komt u op de specifieke pagina met meer afbeeldingen, plattegronden, technische informatie en prijzen. Bekijk nog meer moderne kubistische ontwerpen! Stuur een mail voor een GRATIS adviesgesprek! Terug naar de inhoud. Schakel JavaScript in om deze website te kunnen gebruiken.
Een modern huis laten bouwen? Prachtige woning van Blauhuis!
OPEN MODERN MODEL 1. De uitsparingen in de gevel versterken het open ontwerp van dit Blauhuis, dat een opvallend afgewerkte houten gevel heeft met veel glas. Je geeft dit huis een eigen draai met één van de talloze mogelijkheden voor buitenafwerking. OPEN MODERN MODEL 2. Een ontwerp dat vanzelfsprekend ruimtes laat ontstaan en door het vele glas direct in contact met de buitenomgeving staat. Voor meer licht kun je het trappenhuis naast de verdieping plaatsen en voorzien van glas. Vraag de brochure aan. Bouwbedrijf Blauhuis B.V. Nijewei 52 a. 9281 NW Harkema. 0512 360 922. 0512 364 762. Het laatste Blauhuis nieuws. Surhuisterveen Uitbreidingsplan Folkerts. Villa opgeleverd in Blaricum. Woningtype EL01 in Assen. Nieuwe modelwoning opgezet in Drachten. Bestel de brochure. Met onze brochure krijg je een tastbare indruk van wat misschien wel jouw droomhuis wordt. Moderne woning Landelijke woning Klassieke woning Lokaal authentieke woning Jaren 30 woning Casco woning Villa Schuurwoning Herenhuis Notariswoning Energieneutraal bouwen.
Modern Modern huis huis bouwen bouwen bouwen bouwen moderne moderne stijl. stijl.
Wilt u een nieuw, modern huis laten bouwen en houdt u van een strakke vormgeving, met veel glas en beton? Een fris en eigenzinnig design? Laat dan uw nieuwe woning bouwen door HaBé! Wij bouwen hedendaagse woningen met een moderne architectuur en gedurfd materiaal gebruik.
Moderne kubistische woning met veel glas M132 McHome.
Moderne kubistische woning met veel glas M132 McHome. Ga naar de inhoud. 2 onder 1 kap. interieur en tuin. Kubustische woning M132. Eigentijdse moderne villa onder architectuur. Architectuur van 3dVisie. Onderstaand vindt u een voorbeeld van de ruimte-indelingen van dit ontwerp.
moderne kubistische villa met veel glas K45 NOVA HUIS.
Bouwen van moderne woningen. Ontwerpen Kubistische ontwerpen. NOVA-HUIS moderne kubistische woningen. Ontwerp K45 met veel glas. De indelingen van de NOVA-HUIS ontwerpen kunnen in veel gevallen geheel worden aangepast naar uw wensen en eisen en de mogelijkheden van uw kavel.
25 beste ideeën over Moderne architectuur woning op Pinterest Moderne Architectuur, Huisarchitectuur en Moderne huizen.
modern kubistisch woning huis of villa NOVA HUIS.
modern kubistisch woning huis of villa NOVA HUIS. Bouwen van moderne woningen. Ga naar de inhoud. Ontwerpen Kubistische ontwerpen. Ontdek de mooiste moderne kubistische woningontwerpen van Nederland en Belgie! Wilt u weten wat een ontwerp en de bouw ervan kost?

Contacteer ons

Zoeken naar moderne woningen met veel glas