moderne woningen met plat dak
Moderne kubistische woningen.
moderne woningontwerpen strakke kubistische woningen en villa's' onder architectuur gebouwd in prefab staalframebouw M104. Moderne kubistische woning M108. Staalframebouw-nederland.nl M108 moderne kubustische woning met veel glas vide en serre energieneutraal bouwen met modern bouwsysteem. Moderne kubistische woning M109. Moderne kubistische woning met steen en hout veel glas en overkappingen terrassen en schaduw M109 staalframebouw-nederland. Pagina 1 van 3. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Moderne kubistische woning gasloos bouwen staalframebouw ontwerp M260. Moderne Bungalow met plat dak alles gelijkvloers ontwerp B71.
modern kubistisch woning huis of villa NOVA HUIS.
Bouwen van moderne woningen. Ga naar de inhoud. Ontwerpen Kubistische ontwerpen. Ontdek de mooiste moderne kubistische woningontwerpen van Nederland en Belgie! Wilt u weten wat een ontwerp en de bouw ervan kost? Of wilt u het ontwerp laten aanpassen naar uw wensen en voor uw kavel?
Moderne woning bouwen? Volg deze 9 trends Dewaele Woningbouw.
Bijvoorbeeld een betonlook-tegel met parket in eik. Moderne bouwtrends voor buiten. Kubusvorm in Londerzeel. De kubusvorm is aan een opmars bezig de laatste 10 jaar. Een echte blikvanger die het ruimtegevoel versterkt. Het groendak van onze kijkwoning in De Pinte. Een moderne woning vraagt om een plat dak. Dat sluit naadloos aan bij het strakke lijnenspel van de rest van de woning.
voorontwerp moderne woning plat dak Bouwinfo.
voorontwerp moderne woning plat dak. Voeg een andere quoty toe of reply now. Lid vanaf: 25/04/2011. Geplaatst op: 25-04-2011 200946.: Rapporteer als spam / reclame / ongepast /. Hierbij het voorontwerp van onze woning. het wordt een moderne open bebouwing met plat dak.
10 mooie voorbeelden van huizen met een plat dak.
Atelier d'Architecture' Marc Lafagne, architecte dplg. Dit moderne huis ziet er gastvrij uit dankzij het gebruik van hout voor de gevel. We zijn echt onder de indruk van dit familiehuis. Daarnaast vinden we het grote grasveld erg leuk en bijzonder geschikt voor kinderen, zo vormt dit huis de ideale plek voor een familie om te wonen. Een plek onder de zon! Twee heldere woonlagen geven een mysterieus licht prijs. De looks van deze woning met plat dak zijn zeer eenvoudig. Vaak zijn oude woningen met een plat dak erg warm in de zomer, in het geval van dit strakke huis is er alles aan gedaan om dit te voorkomen door middel van een ecologische koeling.
Moderne woningen Voorbeelden Inspiratie.
Een mooi voorbeeld hiervan vind je terug op onderstaande foto waarbij het oude bakstenen gebouw werd aangevuld met een aanbouw in hout. Door te kiezen voor een strakke dakbedekking is een plat dak ook al lang geen must meer. Moderne woningen kan je zowel als vrijstaande, gesloten of halfopen bebouwing kopen.
FOTOSPECIAL. Binnengluren in een strakke nieuwbouw met speel. Het Nieuwsblad.
Binnenkijken in het decadente vakantieverblijf van de Kardashians. Niet helemaal plat dak Wij wilden absoluut een woning met een plat dak, maar de bouwvoorschriften stelden dat we met een hellend dak moesten bouwen. Na wat zoeken bleek echter dat niet héél je dak hellend moest zijn. Door één klein hellend vlak in het ontwerp te verwerken, mochten wij toch onze moderne woning met plat dak bouwen.
Bungalow bouwen hoeft niet ingewikkeld te zijn eVilla.
Zadeldak eVilla Z218. Het dak van deze moderne E-villa Z500 woning type Z218 loopt door in de gevel, dit heeft een heel f. vanaf 703 m3. Zadeldak eVilla ZX48. Deze eVilla woning met zadeldak is een mooi voorbeeld van een klassiek ontwerp in een moderne jas.
Nieuwbouw.
De woning met twee bouwlagen en plat dak werd in een moderne stijl ontworpen. De woning is opgevat als een kangoeroewoning. Nieuwbouwwoning V M. Deze woning met hedendaagse vormgeving bevat een hoofdvolume met zadeldak, met daarvoor een lager volume met plat dak.
Kavelwoning.nl Kavelwoningen moderne cataloguswoningen en zelfbouwwoningen.
gevel van hout, plaatmateriaal of metselwerk. breedte: 66, m. diepte: 140, m. hoogte: vanaf 100, m. 240 m2 BVO incl. uit te voeren als eind-/hoekwoning. vanaf 495.000, incl. vrijstaande woning met plat dak. vanaf 2 bouwlagen. verdiepinghoge aluminium kozijnen met luiken.

Contacteer ons

Zoeken naar moderne woningen met plat dak