moderne woningen met plat dak
Plat dak Modern Realisaties Bouwbedrijf Qubo.
Half open en gesloten bebouwing. Klanten aan het woord. Stijlvolle Architectuur Uw huis. terug naar overzicht. Speelse woning met veel dynamiek met een gevelafwerking in crepi. QUBO bouwbedrijf NV. Zwaarveld 69 9220 Hamme T: 052 499 599 F: 052 480 357 E: info@qubo.be.
Lessenaardak/platdak. Lessenaardak/platdak.
Een lessenaardak sluit hier naadloos op aan.Strakke lijnen, moderne vormen en een aantrekkelijk design dat zijn de onderscheidende kenmerken van een woning met lessenaardak. Een van de populairste daken van deze tijd. Als een enkelzijdige schuin dak, vergelijkbaar met een lessenaar of als twee asymmetrische verbonden lessenaarsdaken deze dakvorm kent vele voordelen.
FOTOSPECIAL. Binnengluren in een strakke nieuwbouw met speel. Het Nieuwsblad.
Binnenkijken in het decadente vakantieverblijf van de Kardashians. Niet helemaal plat dak Wij wilden absoluut een woning met een plat dak, maar de bouwvoorschriften stelden dat we met een hellend dak moesten bouwen. Na wat zoeken bleek echter dat niet héél je dak hellend moest zijn. Door één klein hellend vlak in het ontwerp te verwerken, mochten wij toch onze moderne woning met plat dak bouwen.
Moderne kubistische woningen.
Modern kubistisch en energieneutraal ontwerpen en bouwen met www.staalframebouw-nederland.nl Kubus ontwerp M139. Moderne Kubistische woning M140. Modern kubistisch ontwerpen met staalframebouw energiearm tot passief beter en goedkoper bouwen M140. Moderne kubistische woning M141. Staalframebouw-nederland.nl Energieneutrale moderne kubistische woning met balkons terrassen M141. Moderne kubistische woning M142. Mooie moderne woning kubistische bouwstijl met veel ramen en glas staalframebouw-nederland.nl M142. Moderne kubistische woning M163. Moderne kubistische woning met natuursteen gevelafwerking en vrij indeelbare ruimtes M163 Staalframebouw. Moderne kubistische woning M164. Moderne klassieke villawoning in Frank Lloyd Wright bouwstijl staalframebouw M164. Moderne kubistische woning M32. Strakke moderne villa onderhoudsvrij energieneutraal prefab bouwmethode Staalframebouw-Nederland M32. Moderne kubistische woning M148. Strakke moderne vrijstaande villa met grote inpandige garage groot overdekt terras Staalframebouw-Nederland M148. Moderne kubistische woning M155. Staalframebouw-nederland Moderne kubistische woningontwerpen en energieneutrale bouw M155 met terras. Moderne kubistische woning M158. Moderne energieneutrale villa met 2 verdiepingen plat dak onderhoudsvrij M158 Staalframebouw-nederland.
voorontwerp moderne woning plat dak Bouwinfo.
Forum Nieuwe berichten FAQ. voorontwerp moderne woning plat dak. Voeg een andere quoty toe of reply now. Lid vanaf: 25/04/2011. Geplaatst op: 25-04-2011 200946.: Rapporteer als spam / reclame / ongepast /. Hierbij het voorontwerp van onze woning. het wordt een moderne open bebouwing met plat dak.
Waarom huizen met een plat dak het coolste zijn.
Wist je dat huizen met een plat dak al eeuwenlang gebouwd worden? Het platte dak stamt af uit de tijd en cultuur rondom de Renaissance, hier waren tuinen op het platte dak geen verrassing. Maar ook buiten Europa, in India en de Arabische landen hoort een plat dak bij de traditionele bouw, in deze landen wordt het platte dak voornamelijk als terras gebruikt. Een plat dak biedt niet alleen veel voordelen qua ruimte, ook is het een teken van moderne architectuur. In dit Ideabook laten we je zien welke verschillende kanten je op kunt, en welke mogelijkheden een plat dak kan bieden. Kijk je mee? Een plat dak landschap. Cascade House Single Family House in Bürstadt, Germany. Helwig Haus und Raum Planungs GmbH. Helwig Haus und Raum Planungs GmbH. Het platte dak wordt in toenemende mate ingezet bij de bouw van nieuwe woningen.
modern kubistisch woning huis of villa NOVA HUIS.
modern kubistisch woning huis of villa NOVA HUIS. Bouwen van moderne woningen. Ga naar de inhoud. Ontwerpen Kubistische ontwerpen. Ontdek de mooiste moderne kubistische woningontwerpen van Nederland en Belgie! Wilt u weten wat een ontwerp en de bouw ervan kost?
Moderne woningen Voorbeelden Inspiratie.
De Madison Residence werd ontworpen aan de hand van de levensstijl van de eigenaars. Het resultaat is een hedendaagse woonst met veel glas en leuke detaillering. Moderne woning met dak gevel in leien. De moderne woning in het midden van de bossen in Slovenië bestaat uit drie volumes die op het gelijkvloers met elkaar zijn verbonden. Het resultaat is een open leefruimte met zicht op de omgeving. Het exterieur is zwart-wit door het gebruik van leien en cementpanelen. Moderne renovatie van smalle woning. Een onopvallend, smal huis werd door architectenbureau Atelier Moderno omgetoverd tot een gezinswoning met moderne, stijlvolle inrichting. Een samenspel van houten, beton, witte muren en design meubelen zorgt voor dit unieke project in Montreal. Moderne woning met zadeldak Toronto. Deze moderne woning met drie verdiepingen baadt in het licht met zijn grote ramen en transparante tussenverdiepingen. Het verplichte zadeldak werd op een elegante manier geïntegreerd zodat het perfect past bij de architectuur van de woning.
Moderne woning bouwen? Volg deze 9 trends Dewaele Woningbouw.
Bijvoorbeeld een betonlook-tegel met parket in eik. Moderne bouwtrends voor buiten. Kubusvorm in Londerzeel. De kubusvorm is aan een opmars bezig de laatste 10 jaar. Een echte blikvanger die het ruimtegevoel versterkt. Het groendak van onze kijkwoning in De Pinte. Een moderne woning vraagt om een plat dak.
Bungalow bouwen met Buitenhuis Villabouw.
Bungalow bouwen: de kosten. De bungalow is een blijvend populair type woning, met alle kamers op de begane grond. Wilt u meer inzicht in de kosten voor een bungalow, dan zult u begrijpen dat wij geen indicatie kunnen geven zonder minimaal inzicht in de oppervlakte, het aantal kamers en de indeling. Op onze website willen we u graag informeren over alle soorten kosten waarmee u te maken krijgt. Op deze pagina gaan we wat dieper in op de specifieke kosten voor een bungalow ten opzichte van andere woningen. Lees meer over de kosten van zelf bouwen Alles waar je aan moet denken. Een bungalow bouwen: de kenmerken. Bij Buitenhuis Villabouw bouwen we naast villas en landelijke woningen ook strakke en moderne bungalows. Deze ogen vaak bescheidener maar vergis u niet in de inhoud. Kenmerkend zijn de enkele woonlaag, het grote oppervlak, efficiënt gebruik van ruimte, grote glaspartijen en het vaak platte dak.

Contacteer ons

Op zoek naar moderne woningen met plat dak?