moderne woningen met plat dak
Een moderne woning bouwen? Laat u inspireren door deze moderne huizen.
In het straatbeeld herkent u meteen de moderne huizen: een strakke, rechtlijnige woning, vaak met plat dak en grote ramen. Binnenin ontdekt u vaak grote en heldere open ruimtes, waarbij bijvoorbeeld de keuken en woonkamer in elkaar vloeien. Zo ontstaat een gezellige leefruimte, waar de hele familie tot rust komt en zn plekje vindt. Een combinatie van een lichtgekleurde wandafwerking met een houten bevloering creëert een warme sfeer, zonder dat het oog wordt afgeleid door storende elementen. Hier en daar een toets in uw favoriete kleurtje fleurt het geheel op. Ook een monochroom palet van wit, zwart en grijs geeft uw moderne woning een eigentijdse, persoonlijke feel. Zo geeft een vloer in betonlook, gecombineerd met industriële elementen zoals blootliggende buizen of beschilderde gemetste binnenwanden een woning een samenhangende, stoere look. Een moderne woning is bovendien vaak een zeer energiezuinige woning.
Kavelwoning.nl Kavelwoningen moderne cataloguswoningen en zelfbouwwoningen.
gevel van hout, plaatmateriaal of metselwerk. breedte: 66, m. diepte: 140, m. hoogte: vanaf 100, m. 240 m2 BVO incl. uit te voeren als eind-/hoekwoning. vanaf 495.000, incl. vrijstaande woning met plat dak. vanaf 2 bouwlagen. verdiepinghoge aluminium kozijnen met luiken.
Lessenaardak/platdak. Lessenaardak/platdak.
Een lessenaardak sluit hier naadloos op aan.Strakke lijnen, moderne vormen en een aantrekkelijk design dat zijn de onderscheidende kenmerken van een woning met lessenaardak. Een van de populairste daken van deze tijd. Als een enkelzijdige schuin dak, vergelijkbaar met een lessenaar of als twee asymmetrische verbonden lessenaarsdaken deze dakvorm kent vele voordelen.
FOTOSPECIAL. Binnengluren in een strakke nieuwbouw met speel. Het Nieuwsblad.
Binnenkijken in het decadente vakantieverblijf van de Kardashians. Niet helemaal plat dak Wij wilden absoluut een woning met een plat dak, maar de bouwvoorschriften stelden dat we met een hellend dak moesten bouwen. Na wat zoeken bleek echter dat niet héél je dak hellend moest zijn. Door één klein hellend vlak in het ontwerp te verwerken, mochten wij toch onze moderne woning met plat dak bouwen.
Moderne kubistische woningen.
Modern kubistisch en energieneutraal ontwerpen en bouwen met www.staalframebouw-nederland.nl Kubus ontwerp M139. Moderne Kubistische woning M140. Modern kubistisch ontwerpen met staalframebouw energiearm tot passief beter en goedkoper bouwen M140. Moderne kubistische woning M141. Staalframebouw-nederland.nl Energieneutrale moderne kubistische woning met balkons terrassen M141. Moderne kubistische woning M142. Mooie moderne woning kubistische bouwstijl met veel ramen en glas staalframebouw-nederland.nl M142. Moderne kubistische woning M163. Moderne kubistische woning met natuursteen gevelafwerking en vrij indeelbare ruimtes M163 Staalframebouw. Moderne kubistische woning M164. Moderne klassieke villawoning in Frank Lloyd Wright bouwstijl staalframebouw M164. Moderne kubistische woning M32. Strakke moderne villa onderhoudsvrij energieneutraal prefab bouwmethode Staalframebouw-Nederland M32. Moderne kubistische woning M148. Strakke moderne vrijstaande villa met grote inpandige garage groot overdekt terras Staalframebouw-Nederland M148. Moderne kubistische woning M155. Staalframebouw-nederland Moderne kubistische woningontwerpen en energieneutrale bouw M155 met terras. Moderne kubistische woning M158. Moderne energieneutrale villa met 2 verdiepingen plat dak onderhoudsvrij M158 Staalframebouw-nederland.
voorontwerp moderne woning plat dak Bouwinfo.
Forum Nieuwe berichten FAQ. voorontwerp moderne woning plat dak. Voeg een andere quoty toe of reply now. Lid vanaf: 25/04/2011. Geplaatst op: 25-04-2011 200946.: Rapporteer als spam / reclame / ongepast /. Hierbij het voorontwerp van onze woning. het wordt een moderne open bebouwing met plat dak.
Waarom huizen met een plat dak het coolste zijn.
Wist je dat huizen met een plat dak al eeuwenlang gebouwd worden? Het platte dak stamt af uit de tijd en cultuur rondom de Renaissance, hier waren tuinen op het platte dak geen verrassing. Maar ook buiten Europa, in India en de Arabische landen hoort een plat dak bij de traditionele bouw, in deze landen wordt het platte dak voornamelijk als terras gebruikt. Een plat dak biedt niet alleen veel voordelen qua ruimte, ook is het een teken van moderne architectuur. In dit Ideabook laten we je zien welke verschillende kanten je op kunt, en welke mogelijkheden een plat dak kan bieden. Kijk je mee? Een plat dak landschap. Cascade House Single Family House in Bürstadt, Germany. Helwig Haus und Raum Planungs GmbH. Helwig Haus und Raum Planungs GmbH. Het platte dak wordt in toenemende mate ingezet bij de bouw van nieuwe woningen.
modern kubistisch woning huis of villa NOVA HUIS.
modern kubistisch woning huis of villa NOVA HUIS. Bouwen van moderne woningen. Ga naar de inhoud. Ontwerpen Kubistische ontwerpen. Ontdek de mooiste moderne kubistische woningontwerpen van Nederland en Belgie! Wilt u weten wat een ontwerp en de bouw ervan kost?
Moderne woningen Voorbeelden Inspiratie.
De Madison Residence werd ontworpen aan de hand van de levensstijl van de eigenaars. Het resultaat is een hedendaagse woonst met veel glas en leuke detaillering. Moderne woning met dak gevel in leien. De moderne woning in het midden van de bossen in Slovenië bestaat uit drie volumes die op het gelijkvloers met elkaar zijn verbonden. Het resultaat is een open leefruimte met zicht op de omgeving. Het exterieur is zwart-wit door het gebruik van leien en cementpanelen. Moderne renovatie van smalle woning. Een onopvallend, smal huis werd door architectenbureau Atelier Moderno omgetoverd tot een gezinswoning met moderne, stijlvolle inrichting. Een samenspel van houten, beton, witte muren en design meubelen zorgt voor dit unieke project in Montreal. Moderne woning met zadeldak Toronto. Deze moderne woning met drie verdiepingen baadt in het licht met zijn grote ramen en transparante tussenverdiepingen. Het verplichte zadeldak werd op een elegante manier geïntegreerd zodat het perfect past bij de architectuur van de woning.
Moderne woning bouwen? Volg deze 9 trends Dewaele Woningbouw.
Bijvoorbeeld een betonlook-tegel met parket in eik. Moderne bouwtrends voor buiten. Kubusvorm in Londerzeel. De kubusvorm is aan een opmars bezig de laatste 10 jaar. Een echte blikvanger die het ruimtegevoel versterkt. Het groendak van onze kijkwoning in De Pinte. Een moderne woning vraagt om een plat dak.

Contacteer ons

Resultaten voor moderne woningen met plat dak