moderne woning
modern kubistisch woning huis of villa NOVA HUIS.
modern kubistisch woning huis of villa NOVA HUIS. Bouwen van moderne woningen. Ga naar de inhoud. Ontwerpen Kubistische ontwerpen. Ontdek de mooiste moderne kubistische woningontwerpen van Nederland en Belgie! Bekijk nu MEER moderne ontwerpen! Wilt u weten wat een ontwerp en de bouw ervan kost?
Moderne woning in gemeente Haarlemmermeer Huizen te Huur in Vijfhuizen, Noord-Holland, Nederland.
Moderne woning in gemeente Haarlemmermeer. Goede bereikbaarheid van Schiphol, Haarlem en Amsterdam. Zuidtangen lijn 300 op loopafstand van de woning. Woning heeft een ruime lichte woonkamer met open keuken, ruime slaapkamer en moderne badkamer met douche en toilet. Openslaande deuren geven toegang tot de veranda.
Moderne woning Dijken Bouwkundig Bureau Haverkamp.
Laat uw droomwoning in moderne stijl bouwen Wolfs Architecten.
De strakke lijnen en grote raampartijen die kenmerkend zijn voor de moderne bouwstijl zorgen voor een bijzondere interactie tussen binnen en buiten. De omgeving wordt als het ware naar binnen gehaald. Laat bij Wolfs uw woning in moderne stijl bouwen.
Architect moderne woning Storimans Wijffels Architecten BV.
Heeft u een ervaren architect nodig voor het ontwerpen van een moderne woning? De architecten van Storimans Wijffels Architecten BV staan dan voor u klaar. Wij hebben ervaring in verschillende typen projecten en hebben veel ervaring in het ontwerpen van villas en moderne woningen.
Oud rijtjeshuis in Rijswijk wordt moderne woning met karakteristieke elementen Roomed. Page 1 Copy.
Oud rijtjeshuis in Rijswijk wordt moderne woning met karakteristieke elementen. Architectuur Esmé Brinkman vr 13 januari 2017. Wat als je dolgraag in een oud karakteristiek rijtjeshuis wilt blijven wonen, maar tegelijkertijd eigenlijk ook een groter en moderne woning wilt. Dan laat je het bestaande huis uitbouwen!
Inspiratie voor het bouwen van uw eigen huis op een bouwkavel.
Brummelhuis, je huis verlengen naar buiten Notariswoning, Klassieke bouwstijl. Robuusteiken, robuust eiken in strakke vorm Boerderijwoning, Moderne bouwstijl, Rietgedekte villa Robuusteiken. Woodframehouse; houten frame vormt de basis en geeft landelijk karakter Moderne bouwstijl, Houten huis, Vrij ontwerp. Finn-Logs Amerikaanse Stijl Landhuis, Houten huis. Brummelhuis, dik tevreden eilandbewoners Landhuis. Presolid Home, onder t riet Schuurwoning. Roscobouw, een charmante, veilige haven Vrij ontwerp. Brummelhuis Bouwbedrijf met Notariswoning, weg van de snelweg Notariswoning. Livingstone, niet over het hoofd te zien Moderne bouwstijl Unieke villa, op basis van Villa Raedmeester. Presolid, landelijk, dichtbij de stad Landelijk. Z-wonen, Landhuis met natuurlijke uitstraling Jaren30 bouwstijl. Presolid, van dorpshuis naar woonhuis Landelijk. Buitenhuis Villabouw, duurzame jaren 30 herenhuis met moderne uitstraling Jaren30 bouwstijl. Brummelhuis, fraai van front tot supertuin Klassieke bouwstijl, Vrijstaand. Bouwbedrijf Lichtenberg, charmant en vol verrassingen Landhuis. Van der Padt Partners, Droomhuis in sprookjesbos Landhuis. Atelier 3, Jaren 30 stijl Jaren30 bouwstijl. Barentsz een woning in Driemond Energiezuinig bouwen Landhuis, Houten huis, Individuele architectuur. Knaap Bouwbedrijf, het duurzaamste huis van Zuidplas op traditionele wijze gebouwd Landhuis.
Moderne aanbouw jaren 30 woning.
Wat ons betreft is deze uitbreiding meer dan gelukt een mooie combinatie van toen en nu. De zijkant en achterzijde van deze jaren 30 woning in Breda is uitgebreid met een grote moderne aanbouw die de gehele breedte van de woning beslaat.
Modern huis bouwen bouwen moderne stijl.
Moderne villa met sterk lijnenspel te Veenendaal. Kubistische woning met Natuurgevelsteen te Ede. Eigenzinnige vrijstaande woning te Nijkerk. Altijd 1 aanspreekpunt. U heeft altijd één aanspreekpunt gedurende uw project. Wij zijn lid van Bouwend Nederland en zijn gecertificeerd door BouwGarant. Duurzaam ecologisch bouwen. Gedegen kennis van duurzaam, passief en ecologisch bouwen. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Wij leveren kwaliteit voor een redelijke prijs.
Onze moderne schetsen Welkom thuis bij Livingstone.
Deze exclusieve, moderne villa heeft een strakke belijning. Schets van de maand juli Deze schets van de maand is dankzij de combinatie van verschillende bouwstijlen met recht een uniek ontwerp te noemen. Deze stoere, kubistische woning met donkere steen is een exclusief industrieel ontwerp.

Contacteer ons

Zoeken naar moderne woning