moderne serre
Aanbouw serre modern Home Deco Alles over Woon interieur.
Materialen die hiervoor vaak gebruikt worden zijn aluminium en kunststof. Je krijgt door een serre veel daglicht binnen en ook je leefruimte wordt groter. Een moderne serre kun je herkennen aan de strakke uitstraling, maar ook past het heel goed bij de nieuwbouw en zal de waarde van de woning stijgen.
Aanbouw of serre? Voordelen en nadelen op een rijtje.
Overweeg je om een serre te plaatsen? Via onze online offerteservice kan je nu vrijblijvend voorstellen aanvragen bij verschillende vakmannen gespecialiseerd in serres. Deze dienst is volledig vrijblijvend en geeft recht op maximaal 3 voorstellen op maat. Klik hier voor meer informatie. Moderne aanbouw met plat dak.
Moderne serre Inspiratie en voorbeelden.
Vraag online offerte aan. Moderne serre met open keuken een eetkamer. Bij de renovatie van deze woning was het heel belangrijk dat er meer woonruimte bijkwam met heel wat natuurlijk daglicht. Al snel kwam de keuze uit bij een serre met de look en feel van een aanbouw.
Moderne serre Veenendaal RR Bouw.
Home / Aanbouw / Moderne serre Veenendaal. Moderne serre Veenendaal Studio Pothoff 2015-10-12T0922170200.: Deze bestaande woning is verlengd met een eigentijdse en opvallende serre. Het eindresultaat is een opmerkelijke verschijning, met name door het markante detail van de aanbouw: een houtconstructie van Heko Spanten BV.
3 stylingtips voor een moderne serre Ter Huurne B.V.
Een belangrijke stijlkeuze is de afweging tussen een klassieke en een moderne serre. Gaat jouw voorkeur naar de laatstgenoemde uit? Dan moet je de serre niet alleen in een moderne stijl laten ontwerpen, maar na oplevering ook de nodige aandacht besteden aan de interieurstyling.
Laat een prachtige serre plaatsen Bogers helpt en adviseert u.
Stijl van uw serre. Wanneer u eraan denkt een serre aan te bouwen, heeft u uw eigen wensen. Iedere serre is anders en is maatwerk. Denk bijvoorbeeld aan het soort dak, wilt u een plat dak of een schuin dak van glas? En wilt u een moderne of klassieke stijl aan uw serre?
Serres Brring Serre-architect.
Moderne serre of klassiek, het gaat om het detail en een zuivere afwerking. Voor een vrijblijvend gesprek om kennis te maken en mogelijkheden voor uw serre te bespreken kunt u uw gegevens achter laten middels het contactformulier. Bröring architectuur BNA.
Moderne serre: voorbeelden, prijzen en materiaalsoorten.
Een moderne serre maakt je woning lichtrijker en ruimer. Pvc en aluminium zijn de meest aangewezen materialen voor een moderne uitstraling. Al kan je met een houten serre, eventueel in combinatie met aluminium, toch ook wel een moderne uitstraling verkrijgen.
Een serre voor meer ruimte, licht en sfeer hendrikshijmans.
Een serre geeft daarnaast ook een meerwaarde aan uw pand bij eventuele verkoop. Materiaalkeuze voor uw serre. Er is veel keus in materialen voor een serre. U kunt kiezen voor karakteristieke houten kozijnen, voor moderne aluminium kozijnen, of voor degelijke en onderhoudsarme kunststof kozijnen voor uw serre.
44 beste afbeeldingen van Serre aanbouw/uitbouw in 2020 Serre, Serre ideeën en Veranda ontwerp.

Contacteer ons

Zoeken naar moderne serre