moderne landelijke woning
Landelijke moderne woning BONGERS architecten bnaBONGERS architecten bna.
Landelijke moderne woning.
Modern landelijke woning BONGERS architecten bnaBONGERS architecten bna.
Door op een eigentijdse manier gebruik te maken van materialen ontstaat er een frisse woning met een modern landelijk karakter.
Architect van villa s landhuizen vrijstaande woningen.
Een helder concept gecombineerd met een strak architectuurbeeld levert dit mooie ensemble van hoofd en bijgebouw. 13.07.2015 Categorie Eigentijds Modern Schetsen. Deze villa is ontworpen in een landelijke setting van groen en agrarisch landschap. Het ontwerp is in samenhang met de omgeving zorgvuldig vorm gegeven. Net over de grens in het glooiende landschap van Munsterland ligt het plaatsje Hohenholte gemeente Havixbeck. Deze villa is ontworpen in een typische Twentse/Saksische architectuurstijl. 10.11.2014 Categorie Eigentijds Portfolio Schetsen. Dit ontwerp is een eigentijdse vertaling van een compacte riet gedekte villa.
Building Design Architectuur.
Antje wist haar weg naar Building Design Architectuur te vinden en met haar wensen in acht genomen hebben wij voor haar deze moderne woning met landelijke ambiance ontworpen. Exterieur van de rietgedekte villa. De entree van de rietgedekte villa wordt gemarkeerd door een erker die doorloopt tot de verdieping. De zwarte hout-beklede aanbouw geeft het woonhuis een moderne uitstraling. De witte stucgevels vormen een chique contrast met de antraciet gekleurde gevelpartijen. Door toepassing van horizontale lamellen kan de transparantie naar wens van de gebruikers worden gemodificeerd en de mate van invallend zonlicht worden gereguleerd. De achtergevel is geheel transparant en wordt gekenmerkt door een markante houten kolommen en dwarsliggerstructuur en zwarte lamellen in de nok.
Schetsontwerpen van de VarexHuis architect.
Bij VarexHuis krijgt u een op maat gemaakt schetsontwerp van uw droomhuis nog vóórdat u klant wordt. Helemaal gratis en vrijblijvend!
Landelijke huis ideeën en inspiratie homify.
We helpen je graag op weg op het gebied van alles wat met huis tuin en interieur te maken heeft. In dit geval krijg je veel informatie over een huis in landelijke stijl. Een huis in landelijke stijl is het familiehuis bij uitstek. Een prachtige plek van warmte en liefde. Heerlijk voor jezelf om thuis te komen na een lange werkdag en voor de kinderen net zo fijn om terug te komen nadat ze er weer een schooldag op hebben zitten. De diverse professionals die op homify te vinden zijn bieden je vele voorbeelden door middel van duizenden prachtige fotos. Daarnaast kun je heel veel verschillende professionals vinden die je kunnen helpen bij het bouwen van je droomhuis.
Ontwerp modern landelijke woning gehucht De Wildeman te Milheeze Bouwkundig Tekenburo Donkers Relou.
Het ontwerp betreft een modern landelijke villa te Gemert de woning wordt gerealiseerd op een kavel welke in het kader van de ruimte voor ruimte rege.
Inspiratie voor het bouwen van uw eigen huis.
Brummelhuis jaren dertig met modern interieur Jaren30 bouwstijl. NarrativA architecten ecologisch huis als meubel Moderne bouwstijl Houten huis Individuele architectuur Vrije architectuur. NarrativA architecten verrassing op verrassing Moderne bouwstijl Modern ecologisch biobased woning. NarrativA ArchitecteN het omgekeerde systeem Moderne bouwstijl Houten huis Individuele architectuur. Finnlogs houten Notariswoning Notariswoning Houten huis. Selekthuis Met veel plezier wonen in een notariswoning Notariswoning. AA Ontwerpbureau bv notariswoning met landelijk karakter Landhuis Notariswoning. Gorate ruim onder het riet Jaren30 bouwstijl. Lichtenberg stadsvilla tussen het groen Klassieke bouwstijl. Brummelhuis dertiger jaren woning met superstrak interieur Jaren30 bouwstijl. Poortinga Bouw landhuis-oase in stadsdrukte Landhuis. Z-Wonen een dubbel huis bruist Landhuis Boerderijwoning Vrije architectuur. Z wonen Architectuur peper en zout in tulpenland Landhuis Moderne bouwstijl Individuele architectuur. Livingstone Building Industry Jaren dertig maal veertig Jaren30 bouwstijl.
Nieuwbouw moderne landelijke woning Bouwkundig Tekenburo Donkers Relou.
Een ontwerp voor een nieuw te bouwen modern landelijke woning. Het ontwerp is strak maar heeft zeker traditionele landelijke kenmerken zowel in vormgeving als materiaalgebruik. De woning wordt gerealiseerd binnen gehucht De Bereken te Milheeze. Ontwerpconcept is modern landelijk waarbij de indeling zeer efficiënt ontworpen is. Aangezien de opdrachtgever geen behoefte heeft aan een ruime entree is besloten de entree van de voordeur te combineren met de achterdeur wal beiden toegankelijk middels een eigen deur. De ruimte die traditioneel voor de voordeur gebruikt zou worden kan nu functioneren als speelkamer voor de kinderen.

Contacteer ons

Op zoek naar moderne landelijke woning?