moderne woning met zadeldak
Moderne woning Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
Kwaliteitsvolle moderne woning voor vrij beroep in rode baksteen met rood voegwerk. Lage bebouwing in baksteen, staal en glas met aansluitend woongedeelte van twee bouwlagen onder zadeldak. Ten oosten van het moderne woonhuis bevindt zich een vroegere stoomkorenmolen met losstaande vierkante fabrieksschouw, volgens het kadaster opgetrokken ca.
Mijn Huis Mijn Architect: Van zadeldak naar zomerse woning bouwenwonen.net.
Deze vrijstaande woning in Hove is te bezichtigen tijdens Mijn Huis Mijn Architect 2015. Het zadeldak werd vervangen door een volledig verdieping met plat dak als slaapgedeelte. De dubbelhoge inkom in de gesloten voorgevel geeft diep licht voor centrale trap en gang.
Nieuwbouw.
De woning met twee bouwlagen en plat dak werd in een moderne stijl ontworpen. De woning is opgevat als een kangoeroewoning. Nieuwbouwwoning V M. Deze woning met hedendaagse vormgeving bevat een hoofdvolume met zadeldak, met daarvoor een lager volume met plat dak.
Woning Nieuwbouwen particulier Zethoven Bouwplan Groep.
ref 073 Schuurwoning rietgedekt, licht, glas, hout. ref 074 Zadeldak woning eigentijds. ref 037a Delftse school jaren 30 architectuur. ref 077 Traditioneel Herenhuis 30er jaren. ref 075 Zadeldak woning eigentijds modern. ref 076 Villa met dubbele kap stucwerk, hout, modern.
Modern of pastorij? Bouwinfo.
Ik ben ook fan van extreem modern maar wij hebben het niet gedaan omdat dit duur is en om inderdaad binnen een jaar of 10-20 zo een typisch jaren 2010 huis te hebben. Wij hebben gekozen voor iets meer tijdloos, eigenlijk een moderne woning maar toch met zadeldak.
Moderne woning met lessenaarsdak en gevelstucwerk.
0174 62 46 52. Moderne woning met lessenaarsdak en gevelstucwerk. Moderne woning met lessenaarsdak en gevelstucwerk. De moderne woning wordt gekenmerkt door de strakke lijnen van het lessenaarsdak, de transparantie van de grote gevelkozijnen en de gevelafwerking. Vorig project Volgend project.
22 beste afbeeldingen van woning met zadeldak in 2017 Modern, Architectuur en House.
Strakke woning maar welk dak? Bouwinfo.
hier ook 2 lessenaarsdaken en moderne stijl. Als je wil pm ik je wel een foto. Lid vanaf: 29/03/2006. Geplaatst op: 01-09-2008 110334.: Voeg een andere quoty toe of reply now. wij hebben een inspringend dak gecombineerd met plat dak. Lid vanaf: 27/09/2010. Geplaatst op: 27-09-2010 205206.: Voeg een andere quoty toe of reply now. dit onderwerp dateert al van even geleden, maar is momenteel voor ons actueel. We wilden ook graag een strakke woning uitgevoerd in crepi met plat dak, maar door de beperking qua kroonlijsthoogte max 45m, en de verplichting van een hellend dak 25 à 45, kan dit niet.
Moderne Huizen: architectuur, ideeën, inspiratie en foto's' l homify. Moderne Huizen: architectuur, ideeën, inspiratie en foto's.'
Ga voor een vakman met een sprekende portfolio. Bij het bepalen van kleuren en afwerkingen kan je advies vragen aan een binnenhuisarchitect. Kies ook voor een strak vormgegeven interieurontwerp. Koop gerust een houten tafel of kast indien de vormgeving rechte lijnen en strakke vlakken bevat. Ook lampen hoeven niet perse modern te zijn. Waar moet ik op letten bij het inrichten van een moderne woning? Een modern huis inrichten houdt in dat er zo min mogelijk frutsels en franjes in het interieur voorkomen. Witte wanden zijn een absolute aanrader, maar een contrasterende muur kan zowel warmte bieden als een blikvanger zijn zonder van het moderne design af te wijken. Grote open ruimtes zijn een absolute must-have. Er wordt dus niet enkel gezocht naar de juiste sofa, maar ook een kader of moderne lamp spelen een rol. Hoe moet ik een moderne woning bouwen? Bij het bouwen van een modern huis dient vooral gelet te worden op de grootte van de verschillende ruimtes en het behoudt van strakke lijnen aan de buitenzijde. Een plat dak is aangeraden, maar ook grote leien kunnen het moderne uiterlijk van het huis in stand houden. Een zadeldak past ook goed bij een moderne woning.
Moderne woning.
Maar ook een dak met grote leien kunnen het moderne uiterlijk van het huis in stand houden. Een zadeldak past ook goed bij een moderne woning. Indien u met vragen zit betreffende een moderne woning, neem gerust contact op met Woningen Compere op het gratis nummer 0800/11 164 en een van onze adviseurs zal u zeker verder helpen met zijn professionele kennis.

Contacteer ons

Resultaten voor moderne woning met zadeldak