moderne woning met zadeldak
Schetsontwerpen Schetsontwerpen van van de de VarexHuis VarexHuis architect. architect van de verschillende type woningen.
VarexHuis werkt samen met een gerenommeerd architectenbureau, aangesloten bij de Bond van Nederlandse Architecten BNA. Onze architect gaat graag de uitdaging aan om uw woonwensen te vertalen in een uniek en persoonlijk ontwerp. Op deze inspiratiepaginas krijgt u alvast een voorproefje van de mogelijkheden.
Moderne woning Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
Kwaliteitsvolle moderne woning voor vrij beroep in rode baksteen met rood voegwerk. Lage bebouwing in baksteen, staal en glas met aansluitend woongedeelte van twee bouwlagen onder zadeldak. Ten oosten van het moderne woonhuis bevindt zich een vroegere stoomkorenmolen met losstaande vierkante fabrieksschouw, volgens het kadaster opgetrokken ca.
Mijn Huis Mijn Architect: Van zadeldak naar zomerse woning bouwenwonen.net.
Deze vrijstaande woning in Hove is te bezichtigen tijdens Mijn Huis Mijn Architect 2015. Het zadeldak werd vervangen door een volledig verdieping met plat dak als slaapgedeelte. De dubbelhoge inkom in de gesloten voorgevel geeft diep licht voor centrale trap en gang.
Nieuwbouw.
De woning met twee bouwlagen en plat dak werd in een moderne stijl ontworpen. De woning is opgevat als een kangoeroewoning. Nieuwbouwwoning V M. Deze woning met hedendaagse vormgeving bevat een hoofdvolume met zadeldak, met daarvoor een lager volume met plat dak.
Woning Nieuwbouwen particulier Zethoven Bouwplan Groep.
ref 073 Schuurwoning rietgedekt, licht, glas, hout. ref 074 Zadeldak woning eigentijds. ref 037a Delftse school jaren 30 architectuur. ref 077 Traditioneel Herenhuis 30er jaren. ref 075 Zadeldak woning eigentijds modern. ref 076 Villa met dubbele kap stucwerk, hout, modern.
Modern of pastorij? Bouwinfo.
Ik ben ook fan van extreem modern maar wij hebben het niet gedaan omdat dit duur is en om inderdaad binnen een jaar of 10-20 zo een typisch jaren 2010 huis te hebben. Wij hebben gekozen voor iets meer tijdloos, eigenlijk een moderne woning maar toch met zadeldak.
Moderne woning met lessenaarsdak en gevelstucwerk.
0174 62 46 52. Moderne woning met lessenaarsdak en gevelstucwerk. Moderne woning met lessenaarsdak en gevelstucwerk. De moderne woning wordt gekenmerkt door de strakke lijnen van het lessenaarsdak, de transparantie van de grote gevelkozijnen en de gevelafwerking. Vorig project Volgend project.
22 beste afbeeldingen van woning met zadeldak Zadeldak, Huizen en Nieuwbouw.
Strakke woning maar welk dak? Bouwinfo.
Voeg een andere quoty toe of reply now. hier ook 2 lessenaarsdaken en moderne stijl. Als je wil pm ik je wel een foto. Lid vanaf: 29/03/2006. Geplaatst op: 01-09-2008 110334.: Voeg een andere quoty toe of reply now. wij hebben een inspringend dak gecombineerd met plat dak. Lid vanaf: 27/09/2010. Geplaatst op: 27-09-2010 205206.: Voeg een andere quoty toe of reply now. dit onderwerp dateert al van even geleden, maar is momenteel voor ons actueel. We wilden ook graag een strakke woning uitgevoerd in crepi met plat dak, maar door de beperking qua kroonlijsthoogte max 45m, en de verplichting van een hellend dak 25 à 45, kan dit niet.
moderne-villa-bouwen. moderne-villa-bouwen eVilla.
Modern ontwerpen geschakelde eVilla woning van Z500. Snel gebouwd in een modern bouwsysteem. vanaf 467 m3. Bungalow eVilla Z500 ZX100. Modern ontworpen eVilla bungalow van Z500. Indeling en de moderne en onderhoudsarme gevelafwerking w. vanaf 513 m3. Zadelkap eVilla Z119. Villa Z119 is een modern ontwerp van Z500. Deze zadeldak woning heeft een inpandige garage. vanaf 578 m3. Zadeldak eVilla Z124. Deze eVilla woning met zadeldak is een mooi voorbeeld van modern bouwen en wonen.

Contacteer ons

Meer resultaten voor moderne woning met zadeldak