moderne woning met zadeldak
22 beste afbeeldingen van woning met zadeldak in 2017 Modern, Architectuur en House.
Modern of pastorij? Bouwinfo.
Ik ben ook fan van extreem modern maar wij hebben het niet gedaan omdat dit duur is en om inderdaad binnen een jaar of 10-20 zo een typisch jaren 2010 huis te hebben. Wij hebben gekozen voor iets meer tijdloos, eigenlijk een moderne woning maar toch met zadeldak.
Zadeldak woning moderne woning met zadeldak laten bouwen.
Type Valence heeft een asymmetrisch zadeldak, waardoor één buitengevel hoger opgetrokken wordt. Deze woning kan hierdoor in een moderne of jaren 30 Amsterdamse school uitvoering gerealiseerd worden. Meer informatie over een moderne woning met zadeldak. Heeft u interesse in één van onze zadeldak woningen?
Moderne woning Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
Kwaliteitsvolle moderne woning voor vrij beroep in rode baksteen met rood voegwerk. Lage bebouwing in baksteen, staal en glas met aansluitend woongedeelte van twee bouwlagen onder zadeldak. Ten oosten van het moderne woonhuis bevindt zich een vroegere stoomkorenmolen met losstaande vierkante fabrieksschouw, volgens het kadaster opgetrokken ca.
8A Architecten Bouwboek.
Ecologische moderne prefab schuurwoning van hout. 3 varianten gevonden. 154 m 2 208 m 2. Tussenwoning van 25e, bouwlaag met metselwerk gevels en grote verdieping hoge ramen. 3 varianten gevonden. 146 m 2 162 m 2. Vrijstaande woning van 2 bouwlagen met grote verdieping hoge ramen en vierkante plattegrond. 2 varianten gevonden. 105 m 2 162 m 2. datcha house basis. Vrijstaande woning van 2 bouwlagen met grote verdieping hoge ramen. 1 variant gevonden. 120 m 2. datcha house hoek. Eindwoning van 3 bouwlagen met grote ramen en entree aan de zijkant. 1 variant gevonden. 154 m 2. datcha house met trapopbouw. Vrijstaande woning van 2 bouwlagen met een trapopbouw die toegang biedt tot de daktuin. 1 variant gevonden. 128 m 2. datcha house met zadeldak.
Moderne woning met zadeldak Binnenkijken.
Moderne woning met zadeldak Toronto. Geschreven door Niek de Moor. in de Categorie: Binnenkijken. Dit moderne huis in Toronto van drie verdiepingen hoog, heeft een vrij complexe structuur die zich kenmerkt door transparante overgangen tussen leefruimtes en een half open opbouw.
Welke Welke Welke bouwstijl? bouwstijl? bouwstijl? Bouwstijlen Bouwstijlen Bouwstijlen Livios. Livios. Livios.
Verder zien we bij moderne projecten regelmatig een mix van materialen opduiken, zoals stukken gevel uit hout, zinken daken, kunststof schrijnwerk., Foto: Verelst Woningbouw en Renovatie. Na de Tweede Wereldoorlog wijken veel stadsbewoners uit naar het platteland. Tegelijk is er een enorme schaalvergroting van de landbouw, waardoor veel kleine boerderijtjes leeg komen te staan. Die worden door de niet-landbouwers opgeknapt als woning en krijgen voor het eerst de naam fermette toegedicht. Vanaf de jaren 60 worden er ook meer en meer nieuwe woningen gebouwd met het uitzicht van boerderijtjes. Vandaar de oorspronkelijke betekenis van fermette: nieuwbouwwoning in hoevestijl. De precieze invulling van een fermette kan zoals bij alle bouwstijlen sterk uiteenlopen. Traditioneel gaat het om een lage hoeve, met de verdieping onder het zadeldak van al dan niet rode pannen en voorzien van een dakkapel.
Dromen van nieuwbouw. Zoveel kost het New Immo Service.
Er zit ook een verschil tussen woningen met een zadeldak en woningen met een plat dak. Voor een zadeldak mag je bij ons tellen op 1.150 à 1.200 euro per m, exclusief btw, verduidelijkt Poelmans. De oppervlakte van de zolder moet je niet meerekenen. Die krijg je er gratis bij. Die ruimte wordt wel niet bewerkt. Voor een woning met plat dak ben je goedkoper af met zon 1.050 euro per m.
Woning Nieuwbouwen particulier Zethoven Bouwplan Groep.
ref 073 Schuurwoning rietgedekt, licht, glas, hout. ref 074 Zadeldak woning eigentijds. ref 037a Delftse school jaren 30 architectuur. ref 077 Traditioneel Herenhuis 30er jaren. ref 075 Zadeldak woning eigentijds modern. ref 076 Villa met dubbele kap stucwerk, hout, modern.
7 bijzondere daken om te zien Zimmo.
Een uitzonderlijke vorm of opbouw van je dak maakt je woning uniek. Kijk bij deze zeven woningen verder dan het zadeldak met kleidakpan. Een nieuwbouwwoning met knalwitte gevel springt eruit door zijn ongewone dakvorm. Een raam is ook mee schuin in dit dak/gevel verwerkt. Het lijkt wel of er twee blokken haaks op de voorgevel leunen. Bij het binnenkomen van de woning loop je onder de voorstel blok door. Doosjes in contrast. Vandaag geen unicum meer, maar het biedt wel mooie resultaten op: het dak dat doorloopt op de gevel. In deze verkaveling gaat het alleen om de bovenverdieping. De herhaling van de doosjesdaken leidt tot een speels uitzicht. De klassieke oranje kleidakpan steekt fel af tegen de grijze crepi van de woningen. Onder de koker. Geen gewone ronde gevel, maar wel een koker die deel uitmaakt van een moderne woning.

Contacteer ons

Op zoek naar moderne woning met zadeldak?