moderne uitbouw woning
Woning uitbreiding Archieven Richel Lubbers Architecten.
In het oude centrum van Zeist hebben we deze uitbreiding ontworpen, de 3 onder 1 kap. De karakteristieke kapvorm van de charmante bestaande woning is als referentie gebruikt voor de uitbouw. Twee moderne zadeldaken vormen samen met de historische mansardekap een verrassende compositie.
Moderne uitbouw DHD Bouw.
Op de Golfresidentie in Dronten realiseerden wij deze moderne uitbouw aan de woning. De seer van de aanbouw sluit prachtig aan op de bestaande woning en gaat geruisloos in elkaar over. Hierdoor is de woonkamer ruimer en veel lichter. De uitbouw biedt tevens een overstek voor het buitenterras en werd voorzien van spots en een lichtstraat.
Uitbouw voorbeelden? Aanbouw inspiratie opdoen Slimster.
Meer info Gratis offerte. Woning met garage Parkeer je auto veilig en droog. Meer info Gratis offerte. Strakke uitbouw Moderne erker. Meer info Gratis offerte. Uitbouw nieuwbouw Goedkoop aanbouw realiseren. Meer info Gratis offerte. Jaren 30 uitbouw Uitbouw biedt veel mogelijkheden.
Woning met moderne uitbouw.
Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer. Door op Verzenden te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden. Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen. Woning met moderne uitbouw.
Moderne verbouwing en uitbouw BNA.
Daarnaast was de woning erg gedateerd en was het comfort onvoldoende. De verbouw en moderne uitbouw boden een oplossing. De woning was voor de verbouwing smal en werd als klein ervaren. Hiervoor is er een moderne uitbouw aan de woning gebouwd.
Deze boerderij in Aalten heeft een prachtige moderne uitbouw Roomed. Page 1 Copy.
Deze boerderij in Aalten heeft een prachtige moderne uitbouw. Architectuur Esmé Brinkman di 9 mei 2017. Wanneer oude architectuur wordt gecombineerd met een nieuw design, krijgt het object vaak een unieke uitstraling. Dat zie je bijvoorbeeld in dit typisch Engelse huis, waarbij de Victoriaanse bouwstijl wordt versterkt door een moderne uitbouw.
Moderne aanbouw aan je huis Living Tomorrow.
Het kan bijzonder mooi zijn om een oude woning te voorzien van een moderne glazen uitbouw, zolang de materialen goed worden gekozen. Een té groot verschil in stijl kan de uitstraling van de hele woning bederven, maar wanneer wordt gekozen voor de juiste materialen kan de moderne aanbouw juist een grote toevoeging vormen voor de gehele woning.
ABJZ, Architectenbureau Jules Zwijsen moderne aanbouw.
Een passende moderne uitbouw in Cronenburgh. Het verbouwen van een woning of het toevoegen van een uitbouw is tegenwoordig een steeds meer gebruikte methode om het woongenot te vergroten. Om ook daadwerkelijk een waardeverdermeerdering van de woning te krijgen is het van groot belang dat deze verbouw of uitbouw echt een toegevoegde waarde heeft.
Moderne uitbouw te Zeist Schipper Ede.
Moderne uitbouw te Zeist. Een zeer moderne uitbouw aan een jaren 30 woning op de Berkenlaan in Zeist met een 3-delige Antracietgrijze schuifpui. De bewoner welke een architect is, heeft de aannemer Bouwbedrijf Leda BV uit Barneveld gewezen op onze schuifpuien.
Jaren 30 architect.
Moderne aanbouw met stalen pui. Bij deze moderne aanbouw met stalen pui staan licht, staal en glas centraal. De stalen kozijnen vormen een sterk contras. Moderne verbouwing gemixt met sfeervol jaren 30. Een moderne verbouwing gecombineerd met sfeervolle jaren dertig details. Hiermee is de warme gezellige sfeer in een fris. Modern interieur met jaren dertig details. Deze jaren 30 verbouwing is vooral gericht op het interieur. Dit is een modern interieur geworden met saillante details. Verbouwing kantoor aan huis. De charmante uitstraling, de grote tuin en de mogelijkheid om naast de woning een studio te bouwen waren de grote pluspu.

Contacteer ons

Zoeken naar moderne uitbouw woning