moderne huizen architectuur
Moderne woning Kraal architecten Uw moderne woningen ontwerpen.
Kraal architecten WEPPIES. Architect moderne woning. Architect moderne woning nodig? Kraal ontwerpt uw moderne woning op maat. Kosten architect moderne woning. De kosten voor de architect van een moderne woning zijn verschillend. Dit hangt af van welke werkzaamheden u door ons wilt laten uitvoeren.
ENZO architectuur interieur Villa aan het water.
Deze wensen werden vertaald in een praktisch ingedeeld huis dat, door het op een verhoogd terras te zetten, optimaal contact heeft met de omgeving. Als architectonisch statement is vanuit het terras als het ware een krul gemaakt die doorloopt in de gevel en de daklijst.
Modern landelijke woning BONGERS architecten bnaBONGERS architecten bna.
Deel dit op Twitter Deel dit op Facebook E-mail dit project. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
Home ARCHITECTUURMAKELAAR.
Zij zullen met hetzelfde begrip, eerbied en passie omgaan met uw woning als u dat altijd heeft gedaan. Wat is architectuur? Wij houden van bijzondere huizen die weloverwogen/ intelligent zijn ontworpen eventueel van de hand van bekende architecten, huizen met een WOW-factor, huizen waar meer is gedaan met licht, lucht en ruimte.
wonen ArchitectenGilde uw architect voor bijzondere ontwerpen van woningen, luxe villa's' en bedrijfsgebouwenArchitectenGilde uw architect voor bijzondere ontwerpen van woningen, luxe villa's' en bedr
Luxe moderne villa met binnenzwembad. Luxe wonen in moderne bouwstijl Vught. Architectuur chique dertiger-jaren woning. Hedendaagse jaren 30 woning, met bijzondere stijlkenmerken Tilburg. Moderne landelijke woning met veranda. In de groene, landelijke omgeving vormt de antraciete gevel een bijzonder contrast.
85 beste afbeeldingen van Moderne woningen Moderne architectuur, Modern en Architectuur.
Architect Huizen Architectenburo de Vries Theunissen.
Huizen heeft zich in de laatste decennia ontwikkeld tot een moderne stad aan het Gooimeer met diverse jachthavens en een gezellig winkelcentrum. Vanuit de Oude Haven ontsluit Huizen als haven van het Gooi de regio. Huizen bezit veel interessante architectuur.
Lab32 architecten moderne eigentijdse architectuur Moderne, eigentijdse architectuur.
Moderne eigentijdse architectuur, interieur en design. Ontdek onze projecten.: Villa's' en woonhuizen. G-house Villa aan de Reeuwijkse Plas. Villa's' en woonhuizen. Villa's' en woonhuizen. Start uitvoering woonhuis rimburg. In Rimburg, Landgraaf, zijn we onlangs gestart met de uitvoering van dit woonhuis.
Waarom de jaren 30 architectuur maar niet kapot gaat Huis Bouwen.
Hier werd handig op ingespeeld en zo ontstond eigenlijk een moderne variant van de jaren 30 architectuur. In veel gevallen betrof het een slap aftreksel omdat slechts op hoofdlijnen een aantal kenmerken werden overgenomen kleur, witte getimmerde goot maar er zijn ook architecten die de uitdaging aangegaan zijn en binnen deze moderne jaren 30 stijl zeer fraaie woningen hebben ontworpen. Gezelligheid kent geen tijd. Waarschijnlijk is de populariteit te verklaren omdat de jaren 30 stijl eigenlijk de laatste architectuurstijl in Nederland is geweest waarbij ambachtelijkheid, aandacht voor detail en het gebruik van ornamenten hoogtij vierden. Dit geeft de huizen uit die tijd een bepaalde warme, aardse en vooral gezellige uitstraling.
Architect Architect moderne moderne woning woning Brand / I Brand BBA BBA Architecten l Brand BBA I Architecten. BBA Architecten.
De kenmerken van een moderne villa zijn uiteenlopend, maar stralen allemaal dezelfde sfeer uit: gewaagd, verrassend, tijdloos en uniek. Een moderne villa is namelijk een weerspiegeling van de persoonlijkheid en de persoonlijke smaak van de eigenaar. Met recht uw eigen thuis. Vaak wordt aan een moderne woning veel verrassende details aangebracht. Zo kan er bijvoorbeeld met beton, stuukwerk, hout, zink, of koper gewerkt worden en kunnen er zomaar opvallende gevelvormen gezien worden. Denk bijvoorbeeld ook bij moderne natuurvriendelijke ontwerpen en het gebruik van sprekende kleuren. Een architect moderne woning kent de mogelijkheden en legt deze graag in uw ontwerp. Het ontwerpen en realiseren van uw droomwoning is onze passie, maak kennis met onze unieke werkwijze en vraag hier onze brochure aan. Bekijk hier enkele moderne woningen uit ons portfolio.: Moderne schuurwoning Alblasserdam. Bekijk dit project. Eigentijdse moderne woning Papendrecht. Bekijk dit project. Nieuwbouw eigentijdse woning. Bekijk dit project. Bekijk dit project. Bekijk dit project. Moderne schuurwoning Molenwaard. Bekijk dit project. Moderne dijkwoning Box on the Waall. Bekijk dit project. Moderne villa Leerdam. Bekijk dit project. Een ontwerp van Brand I BBA Architecten kunt u herkennen aan de hoogwaardige architectuur, kwaliteit, beleving en de juiste relatie met de omgeving.

Contacteer ons

Zoeken naar moderne huizen architectuur