moderne huizen architectuur
Moderne, eigentijdse architectuur.
Projecten op de landkaart. Moderne eigentijdse architectuur, interieur en design. Ontdek onze projecten.: Villa's' en woonhuizen. G-house Villa aan de Reeuwijkse Plas. Villa's' en woonhuizen. Villa's' en woonhuizen. OUT OF OFFICE Bouwverlof. Van 22 juli t/m 9 augustus genieten wij van ons bouwverlof.
01 Architecten, stijlvolle nieuwbouw woningen en villa's.'
Dit gaat over de hoofdopzet van de woning, de indeling, maar ook de materialisatie en detaillering. nieuwbouw rietgedekte klassieke villas. Rietgedekte huizen worden nog steeds veel gebouwd. De vormgeving hiervan kan klassiek zijn. Hierdoor ontstaat een sfeervol en vaak knus ontwerp.
Huis: design, ideeën, inspiratie en foto's' homify. Huis: design, ideeën, inspiratie en foto's.'
Als een architect veel in klassieke stijlen bouwt, maar een project moet een moderne stijl worden, dan is het handig om te bekijken of dit wel de goede architect voor jouw project is. Het kenmerk van een modern huis zijn de strakke of juist aparte ontwerpen. Er wordt meestal gebruik gemaakt van rechte vormen en aparte details. Modern kan door sommigen wel worden ervaren als minder sfeerrijk of te statisch. De inrichting van een modern huis is vaak rustig, maar goed passend bij het huis of bij de bewoners. Landelijke huizen hebben vaak een natuurlijke, maar zeer sfeerrijke indeling.
Ontwerp Ontwerp Moderne Moderne Woning Woning BONGERS BONGERS architecten architecten bnaBONGERS bnaBONGERS architecten architecten bna. bna.
VERBOUWINGEN EN RENOVATIES. JAREN 30 WONINGEN. Robuusteiken / Greentogether. Ontwerp Moderne Woning. By Bongers Architecten. Momenteel zijn wij bezig met het ontwerp van een moderne woning. De woning kenmerkt zich door het vele glas en het balkon wat rondom de woning loopt.
Moderne architectuur Bouwen Wonen.nl.
Eigentijdse architectuur met mooie materialen. De woning is geheel ontworpen volgens de wensen van de opdrachtgever. Dannenberg Bouw en Woonburo. Modern Klassiek Wonen. Villa: modern klassiek. Een klassiek vormgegeven stadsvilla, maar met moderne invloeden en veel oog voor detail. Woonhuis Rijnsweerd is een eigentijds, licht, ruimtelijk en warm familiehuis. Onderhoudsarm en energiezuinig door PV-panelen en zonnecollectoren. In de Moderne stijl een woning bouwen met Poortinga Bouw. Moderne huizen Poortinga bouw.
Top 5: huizen onder de architectuur Residence.
Een onder architectuur gebouwd landhuis, villa of high-end penthouse: deze maand selecteren we de mooiste architectonische parels die online op Toplocaties te koop worden aangeboden. Wij zetten de 5 mooiste te koop staande huizen onder de architectuur in willekeurige volgorde op een rij.
Waarom de jaren 30 architectuur maar niet kapot gaat Huis Bouwen.
Hier werd handig op ingespeeld en zo ontstond eigenlijk een moderne variant van de jaren 30 architectuur. In veel gevallen betrof het een slap aftreksel omdat slechts op hoofdlijnen een aantal kenmerken werden overgenomen kleur, witte getimmerde goot maar er zijn ook architecten die de uitdaging aangegaan zijn en binnen deze moderne jaren 30 stijl zeer fraaie woningen hebben ontworpen. Gezelligheid kent geen tijd. Waarschijnlijk is de populariteit te verklaren omdat de jaren 30 stijl eigenlijk de laatste architectuurstijl in Nederland is geweest waarbij ambachtelijkheid, aandacht voor detail en het gebruik van ornamenten hoogtij vierden. Dit geeft de huizen uit die tijd een bepaalde warme, aardse en vooral gezellige uitstraling.
Moderne Huizen: architectuur, ideeën, inspiratie en foto's' l homify. Moderne Huizen: architectuur, ideeën, inspiratie en foto's.'
Nu wisselen naar Premium Dashboard GRATIS CONSULT Profiel bewerken Nieuw project Nieuw aanbod Aanbiedingen Projecten Ideabooks Ideabooks Badges Instellingen. Moderne Huizen: architectuur, ideeën, inspiratie en foto's.' Meest bezocht vandaag. Ruimte Alle Badkamer Balkon Dak Deuren Eetkamer Fitnessruimte Gang en hal Garage/schuur Huizen Blokhut Buitenhuis Bungalow Eengezinswoning Houten huis Kleine huizen Meergezinswoning Passiefhuis Prefab woning Rijtjeshuis Villa Jachten jets Keuken Kinderkamer Kleedkamer Mediakamer Muren Ramen Serre Slaapkamer Spa Studeerkamer/kantoor Terras Trap Tuin Vloeren Wijnkelder Woonkamer Zwembad.
Architect van villa s, landhuizen, vrijstaande woningen.
Het kavel bevindt zich in een bosrijk gebied waarin met aandacht een grote strook van noord tot zuid gekapt is. Tien vrijstaande woningen genieten hier van de optimale combinatie tussen de groene rust van de omgeving en de nabijheid van de stadskern. Moderne, ingetogen architectuur.
Architect Huizen Architectenburo de Vries Theunissen.
Energie neutraal woonhuis, Driebergen. Huizen heeft zich in de laatste decennia ontwikkeld tot een moderne stad aan het Gooimeer met diverse jachthavens en een gezellig winkelcentrum. Vanuit de Oude Haven ontsluit Huizen als haven van het Gooi de regio. Huizen bezit veel interessante architectuur.

Contacteer ons

Op zoek naar moderne huizen architectuur?