moderne architectuur
Postzegels met het thema Moderne Architectuur PostBeeld.nl Online Postzegel Winkel Verzamelen.
Moderne architectuur is een breed begrip, dat zowel wordt toegepast om de architectuur van de Moderne Beweging mee aan te duiden, als hedendaagse gebouwen die soortgelijke kenmerken dragen. Over het algemeen kenmerkt moderne architectuur zich door een rechtlijnige en ruimtelijke vormgeving zonder ornamentatie.
Moderne architectuur in Haarlem e.o. ABC Architectuurcentrum Haarlem.
Moderne architectuur Haarlem e.o. Moderne architectuur in Haarlem e.o. Om een beeld te geven wat in Haarlem en de regio Kennemerland recentelijk is opgeleverd èn waaraan momenteel gewerkt wordt, toont het ABC als een service de rubriek nieuw in regio.
bol.com Moderne architectuur. Een kritische geschiedenis 9789058750402 K. Frampton Boeken.
10 november 2000. Geschreven bij Moderne architectuur. Dit internationaal zeer gereputeerde overzicht, bronnenboek en kritiek in één, biedt een onschatbare rijkdom aan visueel en documentair materiaal. Alle belangrijke collectieve experimenten, van constructivisme en expressionisme tot aan functionalisme en Internationale Stijl, met hoofdfiguren als Frank Lloyd Wright, Le Corbusier en Mies van der Rohe, passeren de revue.
You are being redirected.
Moderne Architectuur in Rotterdam City Rotterdam Stadsgids.
Vervoer naar Rotterdam. Moderne Architectuur in Rotterdam. Moderne Architectuur in Rotterdam CityR 2018-12-01T0005190100.: Rotterdam heeft als nummer één architectuurstad van Nederland enorm veel te bieden voor liefhebbers van moderne architectuur. Dankzij gerenommeerde architecten als Rem Koolhaas en een niet te dwingen bouwwoede.
5x moderne architectuur in Rome Parliamo italiano.
Inhoudelijk beslaat het MAXXI twee disciplines, MAXXI Arte kunst en MAXXI Architettura architectuur, met een vaste collectie, wisselende tentoonstellingen, workshops en evenementen. Via Guido Reni 4A, Rome, fondazionemaxxi.it, zaha-hadid.com. Het museum van moderne kunst MAXXI van Zaha Hadid foto: Hufton Crow.
7x moderne architectuur in Rome Ciao tutti ontdekkingsblog door Italië.
Boeken over Italië. Home Reizen door Italië Rome 7x moderne architectuur in Rome. 7x moderne architectuur in Rome. 15 oktober 2018 Rome Laat een reactie achter. Je verwacht het misschien niet, maar in Rome is ook prachtige moderne architectuur te vinden.
Tien voorbeelden van fantastische moderne architectuur in Portugal.
Maar als je meer van modern houdt dan van de historische gebouwen, is er in Portugal ook veel te zien. Met wereldberoemde architecten als Álvaro Siza en Eduardo Souto de Moura levert Portugal een belangrijke bijdrage aan de moderne architectuur.
9x moderne architectuur in Hamburg Standort Hamburg.
De in 2012 in gebruik genomen torens stellen een paartje voor dat de tango danst De façade bestaat geheel uit staal en glas. Onder de gebouwen bevindt zich een club, verder houdt Radio Reeperbahn hier kantoor en zijn er een restaurant en kantoren. Helemaal bovenaan vind je het mooiste aan het dansende paar: rooftop bar Clouds, met dakterras. Lees voor meer over rooftop bars in Hamburg Je kunt me het dak op! Buurtbewoners en ondernemers vinden de torens met hun luxekantoren en moderne look niet passen op hun Kiez. Reeperbahn 1, U-Bahn St. De dansende torens op de spannendste kerstmarkt van Hamburg, Santa Pauli.: Dat waren ze alweer, de 9 moderne pronkstukjes eigenlijk zou ik nog wel even door kunnen gaan, want met name in HafenCity wordt aan de lopende band gebouwd. Wat vind je, ben je ook wel te porren voor moderne architectuur, of houd je het liever bij de Altbau en de baksteenarchitectuur?
Building Design Architectuur.
De glaspartijen aan de voor en achterzijde zorgen voor een effectieve lichtopbrengst, passend in de moderne architectuur. Voor de raampartijen aan de zijgevels van deze moderne vrijstaande woning is bewust gekozen voor een minimaal glasoppervlakte om de warmtewinst die wordt gewonnen door de grote glaspartijen niet te verliezen en vast te houden.

Contacteer ons

Op zoek naar moderne architectuur?