moderne architectuur
Lab32 architecten moderne eigentijdse architectuur Moderne, eigentijdse architectuur.
15 september, 2019. BEKIJK DIT MOOIE PROJECT! Bekijk de nieuwe fotos van dit mooie project, Urban Villa te Venray! Een mooie combinatie van hout en wit stucwerk. Onze fotografen K. 01 september, 2019. Lab32 architecten 2018. Geulle NL Webdesign Studio Annie.
bol.com Moderne architectuur. Een kritische geschiedenis 9789058750402 K. Frampton Boeken.
10 november 2000. Geschreven bij Moderne architectuur. Dit internationaal zeer gereputeerde overzicht, bronnenboek en kritiek in één, biedt een onschatbare rijkdom aan visueel en documentair materiaal. Alle belangrijke collectieve experimenten, van constructivisme en expressionisme tot aan functionalisme en Internationale Stijl, met hoofdfiguren als Frank Lloyd Wright, Le Corbusier en Mies van der Rohe, passeren de revue.
You are being redirected.
Moderne Architectuur in Rotterdam City Rotterdam Stadsgids.
Vervoer naar Rotterdam. Moderne Architectuur in Rotterdam. Moderne Architectuur in Rotterdam CityR 2018-12-01T0005190100.: Rotterdam heeft als nummer één architectuurstad van Nederland enorm veel te bieden voor liefhebbers van moderne architectuur. Dankzij gerenommeerde architecten als Rem Koolhaas en een niet te dwingen bouwwoede.
5x moderne architectuur in Rome Parliamo italiano.
Inhoudelijk beslaat het MAXXI twee disciplines, MAXXI Arte kunst en MAXXI Architettura architectuur, met een vaste collectie, wisselende tentoonstellingen, workshops en evenementen. Via Guido Reni 4A, Rome, fondazionemaxxi.it, zaha-hadid.com. Het museum van moderne kunst MAXXI van Zaha Hadid foto: Hufton Crow.
7x moderne architectuur in Rome Ciao tutti ontdekkingsblog door Italië.
Boeken over Italië. Home Reizen door Italië Rome 7x moderne architectuur in Rome. 7x moderne architectuur in Rome. 15 oktober 2018 Rome Laat een reactie achter. Je verwacht het misschien niet, maar in Rome is ook prachtige moderne architectuur te vinden.
Tien voorbeelden van fantastische moderne architectuur in Portugal.
Maar als je meer van modern houdt dan van de historische gebouwen, is er in Portugal ook veel te zien. Met wereldberoemde architecten als Álvaro Siza en Eduardo Souto de Moura levert Portugal een belangrijke bijdrage aan de moderne architectuur.
ARCAM architectuurcentrum amsterdam.
Bezoek nu de tentoonstelling The Right to Build: Zelfbouw tussen droom en realiteit. Architectuurcentrum Amsterdam wil haar liefde voor architectuur delen met bezoekers en bewoners. Arcam is gevestigd aan de Prins Hendrikkade 600 in Amsterdam. Openingstijden: dinsdag zondag, 13.00 17.00 uur.
Building Design Architectuur.
De glaspartijen aan de voor en achterzijde zorgen voor een effectieve lichtopbrengst, passend in de moderne architectuur. Voor de raampartijen aan de zijgevels van deze moderne vrijstaande woning is bewust gekozen voor een minimaal glasoppervlakte om de warmtewinst die wordt gewonnen door de grote glaspartijen niet te verliezen en vast te houden.
Travel Moderne architectuur in de oudste stad van het land Winq.nl.
Het stel ging te voet en op de fiets op pad in deze historische Gelderse plaats, die een verrassende mix aan moderne architectuur, kunst en hippe hotspots herbergt. Maar ook een vervallen fabriekencomplex, een donker museum en rustgevende natuur stonden op hun to-dolijstje.

Contacteer ons

Resultaten voor moderne architectuur