moderne architectuur
Architectuur I amsterdam.
Kijk vooral omhoog en om je heen als je door Amsterdam loopt. Elke eeuw heeft zijn stempel op de stad gedrukt. Amsterdam staat vol bijzondere historische en moderne architectuur zoals de Amsterdamse School en de historische grachtengordel, inmiddels UNESCO Werelderfgoed.
Postzegels van het thema Moderne Architectuur PostBeeld.nl Online Postzegel Winkel Verzamelen.
Postzegels van het thema Moderne Architectuur. Moderne architectuur is een breed begrip, dat zowel wordt toegepast om de architectuur van de Moderne Beweging mee aan te duiden, als hedendaagse gebouwen die soortgelijke kenmerken dragen. Over het algemeen kenmerkt moderne architectuur zich door een rechtlijnige en ruimtelijke vormgeving zonder ornamentatie.
ARCAM architectuurcentrum amsterdam.
Bezoek nu de tentoonstelling The Right to Build: Zelfbouw tussen droom en realiteit. Architectuurcentrum Amsterdam wil haar liefde voor architectuur delen met bezoekers en bewoners. Arcam is gevestigd aan de Prins Hendrikkade 600 in Amsterdam. Openingstijden: dinsdag zondag, 13.00 17.00 uur.
Amsterdam: Moderne architectuur aan t IJ.
Home Wandelingen Amsterdam: Moderne architectuur aan t IJ. Amsterdam: Moderne architectuur aan t IJ. Terug naar zoeken. Print wandelkaart Bekijk routebeschrijving Download GPS track. Vroeger havengebied, nu woonwijk. 522223 N 4569 E. Amsterdam is altijd een belangrijke stad voor architectuur geweest.
Fietsend langs Zwolse moderne architectuur Fietsroute RouteYou.
Aanmelden Kies een taal. Fietsend langs Zwolse moderne architectuur. RouteYou IJsseldelta Routes Fietsend langs Zwolse moderne architectuur. JavaScript is vereist voor deze functionaliteit, maar is uitgeschakeld of wordt niet ondersteund door je browser. Schakel JavaScript in of upgrade je browser.
You are being redirected.
Moderne architectuur foto's' op canvas, poster en meer.
Je bent hier.: De" architectuur moet vertellen wat de stad te zeggen heeft" Walter Wallmann. Kleed je huis of kantoor aan met de mooiste foto's' van moderne architectuur. Foto's' van strakke lijnen en bijzondere vormen. Onze favorieten van moderne architectuur.
Een reis door de moderne architectuur.
Natuurlijk is Frankrijk beroemd vanwege haar historisch erfgoed kastelen, kathedralen en abdijen maar het land kent ook een prachtige moderne architectuur. Beton, glas, metaal architecten hebben een grenzeloze verbeeldingskracht en gebruiken moderne materialen om zowel steden als het platteland te verfraaien met hun spannende ontwerpen.
Moderne Architectuur Hong Kong Tourism Board.
Hongkong West Kowloon Station. Home Zien Doen Cultuur Erfgoed Moderne Architectuur. Toen Hongkong werd geconfronteerd met een tekort aan beschikbaar land, besloot men omhoog te kijken. De Wereldstad van Aziƫ telt nu meer dan 7600 wolkenkrabbers, torenflats en andere kenmerkende gebouwen die het een levende toonzaal maken van het beste dat de hedendaagse architectuur te bieden heeft.
moderne architectuur / architectuur Kunstgeschiedenis.jouwweb.nl.
Home architectuur moderne architectuur. Functionalisme: een stroming in de architectuur waarvan de kenmerken zijn dat constructie en uiterlijk bepaald moeten worden door de functie van het gebouw. Alle uiterlijke kenmerken moeten een afspiegeling zijn van functionele elementen. Schoonheid is geen doel.

Contacteer ons

Resultaten voor moderne architectuur