architect moderne stijl
SITO Architecten Architectenbureau Ninove.
Meer Info Moderne woning met carport te Aspelare. Kom In Contact. Vul het contactformulier in en we zullen spoedig met jou contact opnemen. Bedankt voor je interesse! Copyright 2016 Architect Ninove Alle rechten voorbehouden webdesign by conversal Sitemap 0486 35 06 84 Email Ons.
Architect Architect moderne moderne woning woning Brand / I Brand BBA BBA Architecten l Brand BBA I Architecten. BBA Architecten.
De kenmerken van een moderne villa zijn uiteenlopend, maar stralen allemaal dezelfde sfeer uit: gewaagd, verrassend, tijdloos en uniek. Een moderne villa is namelijk een weerspiegeling van de persoonlijkheid en de persoonlijke smaak van de eigenaar. Met recht uw eigen thuis. Vaak wordt aan een moderne woning veel verrassende details aangebracht. Zo kan er bijvoorbeeld met beton, stuukwerk, hout, zink, of koper gewerkt worden en kunnen er zomaar opvallende gevelvormen gezien worden. Denk bijvoorbeeld ook bij moderne natuurvriendelijke ontwerpen en het gebruik van sprekende kleuren. Een architect moderne woning kent de mogelijkheden en legt deze graag in uw ontwerp. Het ontwerpen en realiseren van uw droomwoning is onze passie, maak kennis met onze unieke werkwijze en vraag hier onze brochure aan. Bekijk hier enkele moderne woningen uit ons portfolio.: Moderne schuurwoning Alblasserdam. Bekijk dit project. Eigentijdse moderne woning Papendrecht. Bekijk dit project. Nieuwbouw eigentijdse woning. Bekijk dit project. Bekijk dit project. Bekijk dit project. Moderne schuurwoning Molenwaard. Bekijk dit project. Moderne dijkwoning Box on the Waall. Bekijk dit project. Moderne villa Leerdam. Bekijk dit project. Een ontwerp van Brand I BBA Architecten kunt u herkennen aan de hoogwaardige architectuur, kwaliteit, beleving en de juiste relatie met de omgeving.
Woningbouw: bouwplannen modern landelijk Architect Westerlo.
Van moderne tot landelijke stijl. Is jouw droomhuis een huis in landelijke stijl of verkiest u eerder een strakke, moderne woning? Architect Wim Dams is de specialist in het ontwerpen en bouwen van.: Vage ideeën of concrete plannen voor een nieuwe woning?
Lab32 architecten moderne eigentijdse architectuur Villa's, woonhuizen, interieur, praktijken, kantoren en utilitaire projecten.
Villa's' en woonhuizen. Appartementencomplex, winkels en parkeren Lux Luna Stationstraat Heerlen. Kantoorvilla 1 De West Dronten. Kantoorgebouw 2 De West Dronten. Kantoorgebouw 3 De West Dronten. Bakkerij Aux Delices de Sainte Agnes Bunde. Kantoren Vivant Decorations. Kantoorgebouw Equi Expo Nuth.
Orga Architect Biophilic architectuur.
INSPIRED BY NATURE. ORGA architect is een door de natuur geïnspireerd architectenbureau dat zich bij het ontwerpen laat leiden door biofilische principes en technieken. We creëren moderne, circulaire gebouwen gemaakt van biobased materialen waarbij de band tussen mens en natuur centraal staat. ORGA oprichter Daan Bruggink is pionier op het gebied van ecologisch bouwen. Zijn architectuurvisie en passie voor biophilic design heeft geresulteerd in vele prachtige gebouwen en krijgt veel erkenning in de vorm van nominaties en awards. Emissieloos bouwen doe je met hout. 12 november 2019. De stikstofcrisis zet traditionele bouwers voor het blok maar biedt grote kansen voor ecologische houtbouw. Prefab, lichtgewicht en het slaat nog CO2 op ook! Stedebouw Architectuur Biofilische basisschool. 1 november 2019. Basisschool De Verwondering in Almere zal niet alleen grotendeels uit biobased materialen bestaan maar is ook de eerste school in Nederland die ontworpen is naar de principes van biophilic design.
Bungalow Boxxis Architecten The Art of Living NL.
Moderne bungalow met internationale allure Boxxis Architecten. De woning en tuin sluiten naadloos op elkaar aan. Architect Wijnand Thomassen van Boxxis Architecten realiseerde een moderne, wit gestucte bungalow met strakke lijnen en veel licht. De tuin sluit naadloos aan op de stijl en sfeer van het huis.
Moderne huis: design, ideeën, inspiratie en foto's' homify. Moderne huis: design, ideeën, inspiratie en foto's.'
1 2 3 4 5. Wat kenmerkt de moderne stijl van een huis? De moderne woning staat voor strak en minimalistisch. Dit wil zeggen dat er weinig kleuren en decoratieve elementen te vinden zijn in een woning als deze. Aan de buitenzijde zie je vaak rechte muren en hoeken met industriële elementen zoals beton en platen. Binnen wordt de lijn doorgetrokken in wanden, vormgeving, interieur en meubilair. Het huiselijke en gezellige karakter van het huis is echter niet onbelangrijk. Daarom komt een moderne woning met rieten kap steeds vaker voor. Hoe geef ik mijn woning een modern ontwerp? Een modern interieurontwerp begint bij het kiezen van de juiste architect.
Beroemde Architecten Building Stories Suzanne Roelofs.
Libeskind 1946 is een Amerikaanse architect van Poolse afkomst, die veel in de stijl van het deconstructivisme werkt. Hij is bekend om zijn verhalende architectuur, waarbij hij een groot gevoel voor context laat zien, zowel qua geschiedenis als de directe omgeving.
Lab32 architecten moderne eigentijdse architectuur Moderne, eigentijdse architectuur.
Het definitief ontwerp van deze mooie villa in Zevenbergen is gereed! Bekijk het project via de onderstaande link. 25 oktober, 2019. WORK IN PROGRESS. De werkzaamheden zijn in volle gang voor deze vrijstaande villa in Horst. Bekijk het project via onderstaande link.
Niko Wauters energiebewust architect.

Contacteer ons

Zoeken naar architect moderne stijl