architect moderne stijl
Architect Gruwez Architectenbureau.
bouwen met recuperatiematerialen. De Keyser favorite. PASTORIE EN RENOVATIESTIJL. Vul hier uw e-mailadres in. Email not valid Email sent. Architectenbureau Frank GRUWEZ bvba Jacob Lacopsstraat 20 bus 204 9700 Oudenaarde T 0032 55 45 53 63 F 0032 055 45 53 66.
Woningbouw: bouwplannen modern landelijk Architect Westerlo.
Van moderne tot landelijke stijl. Is jouw droomhuis een huis in landelijke stijl of verkiest u eerder een strakke, moderne woning? Architect Wim Dams is de specialist in het ontwerpen en bouwen van.: Vage ideeën of concrete plannen voor een nieuwe woning?
Lab32 architecten moderne eigentijdse architectuur Villa's, woonhuizen, interieur, praktijken, kantoren en utilitaire projecten.
Onze opdrachtgevers houden van moderne eigentijdse architectuur en vinden dat hun toekomstige project als een exclusief maatkostuum moet passen. Mooie vormgegeven, ruimtelijk interressant oplossingen, mooie relaties binnen-buiten, fraaie zichtlijnen, open-dicht, hoog-laag, heldere en eerlijke materialen zijn daarbij sleutelwoorden. Daarnaast hechten zij veel waarde aan een goed advies met ruimte voor eigen inbreng, persoonlijke begeleiding door de architect, de kostenbewaking van het budget, kwaliteit in detail en geen verrassingen.
Stijl Architectuur BV BNA.
De nieuwbouw van een moderne, ruime en lichte villa in Onder de Linden in de. Nieuwbouw Woning Waterhoven. De nieuwbouw van een dertiger jaren woning in de Waterhoven in Alblasserdam. Stijl Architectuur is als BNA-lid betrokken bij de actie Goed plan?
Niko Wauters energiebewust architect.
Architect van villa s, landhuizen, vrijstaande woningen.
23.10.2017 Categorie: Eigentijds, Modern. In Almelo is het ontwerp gemaakt voor een moderne villa. Het project wordt gekenmerkt door twee in elkaar grijpende volumes, waardoor licht en ruimte optimaal op elkaar inspelen. In tegenstelling tot de redelijk gesloten straatgerichte gevels, zijn de achtergevels erg open om een maximaal zicht op de achtertuin te garanderen. In het knooppunt van het lage en. 20.10.2017 Categorie: Eigentijds, Modern, Schetsen. Een exclusieve kavel vraagt om een exclusief ontwerp. Bij deze opgave heeft SILVERwonen zich laten inspireren door de vergezichten over de waterpartij die deze kavel omringt. Door de weidsheid van de kavel zijn alle volumes tot in de nok van glas voorzien. Aan de waterkant is de gevel maximaal van glas voorzien om zodoende optimaal. Villa te Ter Apel. 11.07.2017 Categorie: Eigentijds, Rietgedekt, Schetsen. Een nieuw ontwerp voor een lokatie op villapark Rundehaven te Ter Apel. was zeer gecharmeerd van de reeds gerealiseerde ontwerpen van Silverwonen. Met name de beide rietgedekte woningen te Maarssen spraken zeer tot de verbeelding. De architect heeft er alsnog met behulp van het programma van wensen een eigen uniek beeld van gemaakt.
Beroemde Architecten Building Stories Suzanne Roelofs.
Libeskind 1946 is een Amerikaanse architect van Poolse afkomst, die veel in de stijl van het deconstructivisme werkt. Hij is bekend om zijn verhalende architectuur, waarbij hij een groot gevoel voor context laat zien, zowel qua geschiedenis als de directe omgeving.
Moderne, eigentijdse architectuur.
Villa aan de Reeuwijkse Plas in het woon en lifestyle magazine The Art of Living. Lees hieronder het artikel. Klik om te verg. 17 maart, 2018. Villa aan de Reeuwijkse Plas in het tijdschrift VILLA. Villa aan de Reeuwijkse Plas in het Tjechische tijdschrift VILLA.
architectenburo Anja Vissers.
Zo werd het gebouw zeer goed geïsoleerd, werd een ventilatiesysteem voorzien, werd regenwater hergebruikt, werden PV panelen en een zonneboiler voorzien en de verwarming gebeurt met een geothermische warmtepomp. We zijn dus reeds vele jaren bezig als energiebewuste architect. bekijk hier onze presentatievideo.
SITO Architecten Architectenbureau Ninove.
Meer Info Moderne woning met carport te Aspelare. Kom In Contact. Vul het contactformulier in en we zullen spoedig met jou contact opnemen. Bedankt voor je interesse! Copyright 2016 Architect Ninove Alle rechten voorbehouden webdesign by conversal Sitemap 0486 35 06 84 Email Ons.

Contacteer ons

Zoeken naar architect moderne stijl