moderne woningbouw
Bouwen met staalframe? Kies de meest ervaren partij van Nederland! Atlanta.
Bouwen met staalframe? Kies de meest ervaren partij van Nederland! De kip en het ei. Links en downloads. Schuur en Kapwoningen. De kip en het ei. Links en downloads. Schuur en Kapwoningen. De kip en het ei. Links en downloads. Schuur en Kapwoningen. Ga naar de inhoud. Welkom op het webportaal van ATLANTA Moderne-Bouw-Systemen. Op deze site vindt u informatie over het ontwerpen en bouwen van moderne energiearme woningen.
Bouwbedrijf Th. Teunissen bv: Moderne Bouwers met Traditie: Projectmatige Woningbouw.
Wij realiseren ook woningen in serieprojecten tot 20 woningen. Bovendien ontwikkelen, verkopen en bouwen wij projecten in eigen beheer en bouwen wij in opdracht van gemeenten, ontwikkelaars of particulieren. Hieronder volgen enkele door ons gebouwde projectmatige woningen. teunissen bv moderne bouwers met traditie.
Woningen Altera Vastgoed.
Amsterdam Foodhallen De" Bellamy." De Bellamy is een wooncomplex met 52 vrije sector huurappartementen direct naast De Hallen in Oud-West. Wonen en leven midden in de stad op een van de meest populaire nieuwe ontwikkelingen. Het beste van twee werelden; een moderne woning in de sfeer van historisch Amsterdam.
Moderne schuurwoning, Oisterwijk Thomas Architecten.
De vrijstaande woning is uitgevoerd als een moderne schuurwoning waarin een sterke dakvorm van metalen dakplaten zich om de woning heen vouwt. Aan de zuidwest zijde is de gevel voorzien van een volledig glazen pui met zicht op het weidse landschap.
Zwarte huizen met een witte ziel Moderne woningen, Litouwen.
Zwarte huizen met een witte ziel Moderne woningen aan de rand van een Litouws bos. Eén van de belangrijkste taken die de architect had, was het ontwerpen van een lichte, warme en gezellige binnenruimte die een sterke relatie met het omringende bos zou hebben.
Woningbouw Aannemersbedrijf Wielink.
0525 690322 info@aannemersbedrijfwielink.nl Ma Vr: 08.00 18.00 Za: 09.00 17.00. Home Afgeronde projecten Woningbouw. Aannemersbedrijf Wielink heeft in de loop van de jaren vele woningen en villas mogen bouwen. Veel woningen bevatten unieke details die wij graag met u willen delen.
Moderne woningen Voorbeelden Inspiratie.
Dit waterhuis van BYTR Architects is neergepalmd te midden van groen en water. Vooral de moderne en strakke afwerking doen zowel voor-als tegenstanders van woonboten onmiddellijk bezwijken. Aanbouw moderne woning met rieten dak. Een Nederlands architectenbureau renoveerde een oude woning met rieten dak tot een moderne hedendaagse woning met heel wat ruimte en lichtinval. Authentieke elementen werden behouden en aangevuld met moderne afwerkingen voor een hedendaagse look. Moderne vrijstaande woning met schuin dak. De Madison Residence werd ontworpen aan de hand van de levensstijl van de eigenaars. Het resultaat is een hedendaagse woonst met veel glas en leuke detaillering.
Ontwikkeling en constructie moderne schuurwoning in Hoogkarspel.
In Hoogkarspel is afgelopen jaar een moderne, landelijke schuurwoning neergezet. De woning werd ontwikkeld door Hoogendijk Bouw, met constructieve berekeningen van Anton Constructie Adviesbureau. De hoofddraagconstructie is volledig in fijnbezaagd eiken uitgevoerd en verder is de woning dichtgezet met HSB elementen en sandwich platen van Unilin.
Inspiratie voor het bouwen van uw eigen huis op een bouwkavel.
Hieronder vindt u diverse ideeën voor het laten bouwen van uw eigen droomhuis op een bouwkavel. Of u nu interesse heeft in villabouw, op zoek bent naar de juiste architect of juist in een schuurwoning, u doet inspiratie op op eigenhuisbouwen.nl. Kavel Huis magazine al thuis? Vraag een proefnummer aan! Copyright alle fotos op deze website Uitgeverij Interdijk BV. Van der Padt Partners, zelfvoorzienend wonen Eigen ontwerp, Individuele architectuur, Vrijstaand, Vrij ontwerp, Eigen architectuur. Brummelhuis, dertiger jaren woning met superstrak interieur Jaren30 bouwstijl. Selekthuis, bescheiden en toch royaal Matterhorn. Brummelhuis, je huis verlengen naar buiten Notariswoning, Klassieke bouwstijl. Robuusteiken, robuust eiken in strakke vorm Boerderijwoning, Moderne bouwstijl, Rietgedekte villa Robuusteiken.
Woningbouw Tom Linneman.
Projecten Linneman Bouw en Advies. Landelijk moderne villa. Jaren 30 architectuur. Bekijk mijn diensten. Uw adviseur in duurzaam efficiënt bouwen! Meer informatie over.: Of neem vrijblijvend contact op! De volgende partners gingen u al voor.: Tom Linneman Bouw en advies.

Contacteer ons

Meer resultaten voor moderne woningbouw