moderne woningbouw
Woningen Altera Vastgoed.
Amsterdam Foodhallen De" Bellamy." De Bellamy is een wooncomplex met 52 vrije sector huurappartementen direct naast De Hallen in Oud-West. Wonen en leven midden in de stad op een van de meest populaire nieuwe ontwikkelingen. Het beste van twee werelden; een moderne woning in de sfeer van historisch Amsterdam.
Projectmatige woningbouw.
Nieuwbouw moderne woning.
Woningen Tijs Cyril makelaardij.
De woningen met een moderne, strakke architectuur bestaan uit twee of drie bouwlagen en beschikken elk over een stallingsruimte en een brede oprit voor het parkeren van twee autos op eigen terrein. De in licht grijs uitgevoerde woningen zijn voorzien van grote ramen op strategische plekken.
Moderne woningen Voorbeelden Inspiratie.
Woonboot met verrassend modern interieur. Deze woonboot aan Utrechtse wateren doet dromen. Dit waterhuis van BYTR Architects is neergepalmd te midden van groen en water. Vooral de moderne en strakke afwerking doen zowel voor-als tegenstanders van woonboten onmiddellijk bezwijken. Aanbouw moderne woning met rieten dak. Een Nederlands architectenbureau renoveerde een oude woning met rieten dak tot een moderne hedendaagse woning met heel wat ruimte en lichtinval. Authentieke elementen werden behouden en aangevuld met moderne afwerkingen voor een hedendaagse look. Moderne vrijstaande woning met schuin dak. De Madison Residence werd ontworpen aan de hand van de levensstijl van de eigenaars. Het resultaat is een hedendaagse woonst met veel glas en leuke detaillering. Moderne woning met dak gevel in leien. De moderne woning in het midden van de bossen in Slovenië bestaat uit drie volumes die op het gelijkvloers met elkaar zijn verbonden. Het resultaat is een open leefruimte met zicht op de omgeving.
Woningbouw Aannemersbedrijf Wielink.
0525 690322 info@aannemersbedrijfwielink.nl Ma Vr: 08.00 18.00 Za: 09.00 17.00. Home Afgeronde projecten Woningbouw. Aannemersbedrijf Wielink heeft in de loop van de jaren vele woningen en villas mogen bouwen. Veel woningen bevatten unieke details die wij graag met u willen delen.
Inspiratie voor het bouwen van uw eigen huis op een bouwkavel.
Presolid Home, viermaal scheepsrecht Landhuis, Moderne bouwstijl, Ontwerp op maat, Vrijstaand. VarexHuis, Wonen met stijl Landhuis. Livingstone bouwen, nét even iets anders Jaren30 bouwstijl. Brand BBA, villa met allure Herenhuis, Klassieke bouwstijl, Individuele architectuur Dijkwoning. Bouwbedrijf Lichtenberg, Sprookje Landhuis. FINNLOGS: back to the wooden future! Landhuis, Houten huis. Brummelhuis, boombestendig landhuis Landhuis. Presolid Home, charme aan de rand van het duinbos Landhuis, Houten huis, Individuele architectuur, Vrije architectuur. Livingstone, charme-offensief Moderne bouwstijl, Jaren30 bouwstijl, Rietgedekte villa. Van der Padt Partners, Droomhuis in sprookjesbos Landhuis. Gussek Haus, robuust huis, dik tevreden wonen Kastanienallee. Roscobouw, een gezellige lessenaar Vrij ontwerp, Lessenaarswoning. Esbi Huis, stuken tussen lieveheersbeestjes Jaren30 bouwstijl. Bouwbedrijf Lichtenberg, charmant en vol verrassingen Landhuis. Lichtenberg, klassieke schoonheid Jaren30 bouwstijl, Klassieke bouwstijl. Brummelhuis, beetje Ibiza in Brabant Moderne bouwstijl. Groenveste, een boswachterswoning in Nobelhorst Vrij ontwerp. Scanabouw, een doosje in het bos Bungalow bouwstijl.
Woningbouw Tom Linneman.
Projecten Linneman Bouw en Advies. Landelijk moderne villa. Jaren 30 architectuur. Bekijk mijn diensten. Uw adviseur in duurzaam efficiënt bouwen! Meer informatie over.: Of neem vrijblijvend contact op! De volgende partners gingen u al voor.: Tom Linneman Bouw en advies.
Prefab Woning Huis bouwen met HUF HAUS. Prefab Woning Huis bouwen met HUF HAUS.
Wie succesvol in de derde generatie opereert en de vierde naar de start brengt, moet niet alleen trots zijn op het verleden, maar kan zijn medewerkers en klanten ook een goede toekomst beloven met een goed geweten. Met meer dan 107 jaar ervaring is HUF HAUS vandaag de Europese marktleider voor moderne vakwerkarchitectuur. Uw project in de beste handen. Dus als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw levensbeslissing, die in de meeste gevallen een woningbouw is, bent u bij HUF HAUS in goede handen!
Diverse bouwstijlen, kenmerken, foto's' en informatie Brand l BBA Architecten.
Het is een plek waar u en uw gezin zich thuis voelen, waar het warm en geborgen aanvoelt en waar u uw dagelijks leven met een prettig gevoel kunt doorbrengen. U kunt een moderne woning kiezen, of een klassieke woning maar ook een huis landelijke stijl bouwen.

Contacteer ons

Zoeken naar moderne woningbouw