moderne woningbouw
Particuliere woningbouw.
Moderne woningen Voorbeelden Inspiratie.
Woonboot met verrassend modern interieur. Deze woonboot aan Utrechtse wateren doet dromen. Dit waterhuis van BYTR Architects is neergepalmd te midden van groen en water. Vooral de moderne en strakke afwerking doen zowel voor-als tegenstanders van woonboten onmiddellijk bezwijken. Aanbouw moderne woning met rieten dak. Een Nederlands architectenbureau renoveerde een oude woning met rieten dak tot een moderne hedendaagse woning met heel wat ruimte en lichtinval. Authentieke elementen werden behouden en aangevuld met moderne afwerkingen voor een hedendaagse look. Moderne vrijstaande woning met schuin dak. De Madison Residence werd ontworpen aan de hand van de levensstijl van de eigenaars. Het resultaat is een hedendaagse woonst met veel glas en leuke detaillering. Moderne woning met dak gevel in leien. De moderne woning in het midden van de bossen in Slovenië bestaat uit drie volumes die op het gelijkvloers met elkaar zijn verbonden. Het resultaat is een open leefruimte met zicht op de omgeving.
Moderne woning.
Eigentijdse en moderne woning in Assendelft met grote woonkamer en vide. Bouwbedrijf Vrouwe BV. 1566 BL Assendelft. Tel: 075 6871347. Volg ons op twitter. Volg ons op Pinterest. Volg ons op linkedIn. Met ruim honderd jaar bouwervaring is er geen terrein waarop wij niet thuis zijn.
Inspiratie voor het bouwen van uw eigen huis op een bouwkavel.
Presolid Home, viermaal scheepsrecht Landhuis, Moderne bouwstijl, Ontwerp op maat, Vrijstaand. VarexHuis, Wonen met stijl Landhuis. Livingstone bouwen, nét even iets anders Jaren30 bouwstijl. Brand BBA, villa met allure Herenhuis, Klassieke bouwstijl, Individuele architectuur Dijkwoning. Bouwbedrijf Lichtenberg, Sprookje Landhuis. FINNLOGS: back to the wooden future! Landhuis, Houten huis. Brummelhuis, boombestendig landhuis Landhuis. Presolid Home, charme aan de rand van het duinbos Landhuis, Houten huis, Individuele architectuur, Vrije architectuur. Livingstone, charme-offensief Moderne bouwstijl, Jaren30 bouwstijl, Rietgedekte villa. Van der Padt Partners, Droomhuis in sprookjesbos Landhuis. Gussek Haus, robuust huis, dik tevreden wonen Kastanienallee. Roscobouw, een gezellige lessenaar Vrij ontwerp, Lessenaarswoning. Esbi Huis, stuken tussen lieveheersbeestjes Jaren30 bouwstijl. Bouwbedrijf Lichtenberg, charmant en vol verrassingen Landhuis. Lichtenberg, klassieke schoonheid Jaren30 bouwstijl, Klassieke bouwstijl. Brummelhuis, beetje Ibiza in Brabant Moderne bouwstijl. Groenveste, een boswachterswoning in Nobelhorst Vrij ontwerp. Scanabouw, een doosje in het bos Bungalow bouwstijl.
Woningen Altera Vastgoed.
Amsterdam Foodhallen De" Bellamy." De Bellamy is een wooncomplex met 52 vrije sector huurappartementen direct naast De Hallen in Oud-West. Wonen en leven midden in de stad op een van de meest populaire nieuwe ontwikkelingen. Het beste van twee werelden; een moderne woning in de sfeer van historisch Amsterdam.
4 interessante trends in moderne woningbouw.
Benieuwd naar de laatste trends? Hier is een samenvatting van enkele interessante ontwikkelingen in moderne woningbouw. Lange tijd is de gewoonte geweest om huizen zo ver mogelijk uit elkaar te zetten, zodat je zo min mogelijk contact had met je buren.
Kavelwoning.nl moderne zelfbouwwoningen en cataloguswoningen onder architectuur voor particulieren met een kavel.
Wat kenmerkt onze kavelwoningen? Onze kavelwoningen kenmerken zich door een moderne en bijzondere uitstraling. De woningen hebben grote verdiepingshoge ramen met hoogwaardige aluminium kozijnen, gecombineerd met natuurlijke gevelmaterialen. Door de grote ramen hebben de woningen veel daglicht en een breed uitzicht naar buiten.
De moderne bouwstijl Bouw jouw droomhuis met SelektHuis.
Is een moderne woning helemaal wat jij zoekt? Wij helpen je graag bij het verwezenlijken van jouw woondroom! In de moderne bouwstijl spelen materiaalgebruik, duurzaamheid en hun invloed op het milieu een cruciale rol. Materialen die in de moderne huizenbouw vaak samen worden gebruikt zijn o.a.
Moderne schuurwoning.
0174 62 46 52. Deze moderne schuurwoning heeft een licht, frisse uitstraling. De combinatie van witte gestucte gevel met de houten gevelbetimmering maakt het mooie plaatje compleet. Vorig project Volgend project. Neem contact met ons op. 0174 62 46 52.
Kavelwoning.nl moderne zelfbouwwoningen en cataloguswoningen onder architectuur voor particulieren met een kavel.
Wat kenmerkt onze kavelwoningen? Onze kavelwoningen kenmerken zich door een moderne en bijzondere uitstraling. De woningen hebben grote verdiepingshoge ramen met hoogwaardige aluminium kozijnen, gecombineerd met natuurlijke gevelmaterialen. Door de grote ramen hebben de woningen veel daglicht en een breed uitzicht naar buiten.

Contacteer ons

Meer resultaten voor moderne woningbouw