moderne woningbouw
Moderne woning Bouwbedrijf VrouweBouwbedrijf Vrouwe.
Met ruim honderd jaar bouwervaring is er geen terrein waarop wij niet thuis zijn. We combineren de kracht van ervaring met de actuele kennis over nieuwe ontwikkelingen. Wij zijn aangesloten bij.: Tweets by @BBVrouwe. Ontwerp en realisatie: Reclamebureau in de vingers.
Moderne particuliere woning Kleine Borne II, Schijndel.
Een mooie ruimte voor een nieuw uitleggebied voor woningbouw; de Kleine Borne. De karakteristiek van de landerijen is volledig gehandhaafd. Het gevolg is bijzondere kavelvormen met bijzondere ontwerpen op de moeilijkste kavels. De vraag was om een moderne woning te ontwerpen waarin functionaliteit belangrijk is.
Moderne Huizen: architectuur, ideeën, inspiratie en foto's' l homify. Moderne Huizen: architectuur, ideeën, inspiratie en foto's.'
De moderne prefabwoning is dan ook ideaal wanneer een strak budget bepaald is en men zo snel mogelijk de moderne woning wil betrekken. Ideeën voor moderne woningbouw. Bij homify doe je inspiratie op voor het inrichten en bouwen van een modern huis.
modern kubistisch woning huis of villa NOVA HUIS.
Bouwen van moderne woningen. Ga naar de inhoud. Ontwerpen Kubistische ontwerpen. Ontdek de mooiste moderne kubistische woningontwerpen van Nederland en Belgie! Wilt u weten wat een ontwerp en de bouw ervan kost? Of wilt u het ontwerp laten aanpassen naar uw wensen en voor uw kavel?
Zwarte huizen met een witte ziel Moderne woningen, Litouwen.
Zwarte huizen met een witte ziel Moderne woningen aan de rand van een Litouws bos. Eén van de belangrijkste taken die de architect had, was het ontwerpen van een lichte, warme en gezellige binnenruimte die een sterke relatie met het omringende bos zou hebben.
22 beste afbeeldingen van WoonSubliem, schuurwoning met een moderne twist Arquitetura, Buitenkant huizen en Daken.
4 interessante trends in moderne woningbouw.
Benieuwd naar de laatste trends? Hier is een samenvatting van enkele interessante ontwikkelingen in moderne woningbouw. Lange tijd is de gewoonte geweest om huizen zo ver mogelijk uit elkaar te zetten, zodat je zo min mogelijk contact had met je buren.
Zadeldak woning moderne woning met zadeldak laten bouwen.
Deze woning kan hierdoor in een moderne of jaren 30 Amsterdamse school uitvoering gerealiseerd worden. Meer informatie over een moderne woning met zadeldak. Heeft u interesse in één van onze zadeldak woningen? Neem dan vrijblijvend contac t met ons op.
Kavelwoning.nl moderne zelfbouwwoningen en cataloguswoningen onder architectuur voor particulieren met een kavel.
Onze kavelwoningen kenmerken zich door een moderne en bijzondere uitstraling. De woningen hebben grote verdiepingshoge ramen met hoogwaardige aluminium kozijnen, gecombineerd met natuurlijke gevelmaterialen. Door de grote ramen hebben de woningen veel daglicht en een breed uitzicht naar buiten. De gevels zijn zorgvuldig gedetailleerd en kunnen in verschillende materialen en kleuren worden gekozen, waarbij de regenwaterafvoeren altijd uit het zicht zijn weggewerkt.
Moderne prefab woningen Janssen-Bouw.
Download onze brochure aan! Een moderne woning onderscheidt zich door de eigen unieke kenmerken, steeds weer. Een prefab villa in een moderne stijl is geen enkel probleem! Een moderne woning komt u ook steeds vaker tegen in een landelijke omgeving.

Contacteer ons

Op zoek naar moderne woningbouw?