moderne uitbouw
Prefab uitbouw. In 5 dagen een aanbouw PREFAST.
Niet alleen heeft u hiermee een moderne uitbouw, ook betekent dat minimale overlast voor u met een maximaal resultaat. De prefab uitbouw heeft namelijk een zeer hoge isolatiewaarde, hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntend afwerkingsniveau. Kijkt u voor enkele voorbeelden van een uitbouw of bereken de kosten voor een uitbouw aan uw huis.
BNA Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus.
Deze boerderij in Aalten heeft een prachtige moderne uitbouw Roomed.
Deze boerderij in Aalten heeft een prachtige moderne uitbouw. Wanneer oude architectuur wordt gecombineerd met een nieuw design, krijgt het object vaak een unieke uitstraling. Dat zie je bijvoorbeeld in dit typisch Engelse huis, waarbij de Victoriaanse bouwstijl wordt versterkt door een moderne uitbouw.
Renovatie bestaande woning en toevoegen moderne aanbouw Van der Worp.
Renovatie bestaande woning en toevoegen moderne aanbouw. Home / Projecten / Renovatie bestaande woning en toevoegen moderne aanbouw. Deze bestaande vrijstaande woning is door ons volledig in en uitwendig gerenoveerd. Aan de achtergevel is een moderne uitbouw uitbouw gemaakt van een staal constructie.
Woning met moderne uitbouw.
Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer. Door op Verzenden te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden. Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen. Woning met moderne uitbouw.
Londens rijtjeshuis krijgt een moderne uitbouw Roomed. Page 1 Copy.
Daarom schakelden zij Tate Harmer Architects in en die maakten een moderne uitbouw aan de achterkant van het huis. Op die manier kon de keuken vergroot worden zonder ruimte elders in huis te verliezen. De architecten kozen ervoor om de uitbouw van hout te maken in plaats van de bakstenen te gebruiken.
Aanbouw: info én prijzen 2020 Kosten-Aanbouw.nl.
6.2 Keuze 2: Prefab of maatwerk? 6.3 Keuze 3: Glas prijzen. 6.4 Keuze 4: Extra opties.: 6.5 Keuze 5: Andere keuzes die de prijs beïnvloeden. 7 Zelf doen? 8 Verschil aanbouw, uitbouw en bijgebouw. 9 Aanbouwspecialist inschakelen. 11 Fabel of feit: aanbouw zonder vergunning plaatsen. 12 Vergelijk offertes, bespaar geld. Wanneer je er voor kiest om te investeren in een aanbouw voor je woning zal je meteen merken dat het prijskaartje uit verschillende onderdelen bestaat.
Eindresultaat moderne uitbouw Utrecht! Boks architectuur.
De uitbouw is af en het huis heeft er flink wat ruimte bij gekregen. De familie die er woont wilde graag een ruimte leef keuken en plek voor de kinderen om te spelen. Door de drie meter diepe moderne uitbouw is er een heerlijke grote en lichte ruimte ontstaan.
ENZO architectuur interieur Vergunningsvrije uitbreiding van oude woning.
Een moderne uitbouw zou plaats kunnen bieden aan de overige wensen van het gezin: een grote woonkeuken, overdekt terras, garage, aparte chillroom en botenhuis. Door slimme oplossingen wisten de architecten binnen de grenzen van het vergunningsvrije bouwen te blijven, waardoor een vergunningsvrije uitbreiding van de oude woning is gerealiseerd.
Aanbouw woning: Inspiratie foto's' en projecten.
Een kleine arbeiderswoning werd tweemaal uitgebreid. In eerste instantie werd een glazen uitbouw voorzien, gekoppeld aan de tuin. Ten tweede een houten aanbouw met als functie garage en tuinberging. Moderne aanbouw met plat dak. Deze traditionele Edwardiaanse woning werd uitgebreid met een moderne aanbouw over de volledige breedte van het gebouw.

Contacteer ons

Resultaten voor moderne uitbouw