moderne uitbouw
Moderne aanbouw Freek Mosterman Architectenburo Mosterman.
De ontworpen achteraanbouw voor dit woonhuis vergroot de woonkamer op relatief eenvoudige wijze. Hier is gekozen voor een hellend dak van zink met een donkere steen, die terugkomt in de bestaande woning. Aan de zijkant van de woning steekt de uitbouw iets uit waardoor de vorm van het dak wordt versterkt.
Traditioneel huis met moderne uitbouw Makeover.nl.
Traditioneel huis met moderne uitbouw. Traditioneel huis met moderne uitbouw. De uitbouw die aan dit traditionele Engelse huis is gebouwd, is iets wat je nooit gaat verwachten! Het prachtige landshuis dat je aan de voorkant ziet, is aan de achterkant geheel anders!
Renovatie bestaande woning en toevoegen moderne aanbouw Van der Worp.
Renovatie bestaande woning en toevoegen moderne aanbouw. Home / Projecten / Renovatie bestaande woning en toevoegen moderne aanbouw. Deze bestaande vrijstaande woning is door ons volledig in en uitwendig gerenoveerd. Aan de achtergevel is een moderne uitbouw uitbouw gemaakt van een staal constructie.
Woning met moderne uitbouw.
Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer. Door op Verzenden te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden. Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen. Woning met moderne uitbouw.
Deze boerderij in Aalten heeft een prachtige moderne uitbouw Roomed. Page 1 Copy.
Deze boerderij in Aalten heeft een prachtige moderne uitbouw. Architectuur Esmé Brinkman di 9 mei 2017. Wanneer oude architectuur wordt gecombineerd met een nieuw design, krijgt het object vaak een unieke uitstraling. Dat zie je bijvoorbeeld in dit typisch Engelse huis, waarbij de Victoriaanse bouwstijl wordt versterkt door een moderne uitbouw.
Moderne uitbouw DHD Bouw.
Op de Golfresidentie in Dronten realiseerden wij deze moderne uitbouw aan de woning. De seer van de aanbouw sluit prachtig aan op de bestaande woning en gaat geruisloos in elkaar over. Hierdoor is de woonkamer ruimer en veel lichter. De uitbouw biedt tevens een overstek voor het buitenterras en werd voorzien van spots en een lichtstraat.
Moderne aanbouw jaren 30 woning.
Wat ons betreft is deze uitbreiding meer dan gelukt een mooie combinatie van toen en nu. De zijkant en achterzijde van deze jaren 30 woning in Breda is uitgebreid met een grote moderne aanbouw die de gehele breedte van de woning beslaat.
ENZO architectuur interieur Vergunningsvrije uitbreiding van oude woning.
Een moderne uitbouw zou plaats kunnen bieden aan de overige wensen van het gezin: een grote woonkeuken, overdekt terras, garage, aparte chillroom en botenhuis. Door slimme oplossingen wisten de architecten binnen de grenzen van het vergunningsvrije bouwen te blijven, waardoor een vergunningsvrije uitbreiding van de oude woning is gerealiseerd.
Aanbouw woning: Inspiratie foto's' en projecten.
Een kleine arbeiderswoning werd tweemaal uitgebreid. In eerste instantie werd een glazen uitbouw voorzien, gekoppeld aan de tuin. Ten tweede een houten aanbouw met als functie garage en tuinberging. Moderne aanbouw met plat dak. Deze traditionele Edwardiaanse woning werd uitgebreid met een moderne aanbouw over de volledige breedte van het gebouw.
Aanbouw: info én prijzen 2019 Kosten-Aanbouw.nl.
9 Aanbouwspecialist inschakelen. 11 Fabel of feit: aanbouw zonder vergunning plaatsen. 12 Vergelijk offertes, bespaar geld. Wanneer je er voor kiest om te investeren in een aanbouw voor je woning zal je meteen merken dat het prijskaartje uit verschillende onderdelen bestaat. We onderscheiden op dit vlak de kosten voor de arbeid 39 procent, voor het materiaal 58 procent evenals de voorrijkosten 3 procent. Op deze manier wordt meteen duidelijk waar je zuurverdiende centen precies aan worden uitgegeven. Hoeveel kost een aanbouw? Vooraleer je er voor kiest om een aanbouw te laten realiseren is het belangrijk om je bewust te zijn van de verschillende mogelijkheden die vandaag de dag op dit vlak bestaan. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het verschil in gevelindeling en het soort stenen waar gebruik van is gemaakt. Dit zorgt er voor dat elke mogelijkheid over een ander uiterlijk en een unieke uitstraling beschikt. De stijlen waaruit je voor een uitbouw kan kiezen zijn.: Klassieke, landelijke uitstraling. Moderne uitstraling, buitenleven met het comfort van binnen.

Contacteer ons

Zoeken naar moderne uitbouw