moderne gebouwen
9x moderne architectuur in Hamburg Standort Hamburg.
De in 2012 in gebruik genomen torens stellen een paartje voor dat de tango danst De façade bestaat geheel uit staal en glas. Onder de gebouwen bevindt zich een club, verder houdt Radio Reeperbahn hier kantoor en zijn er een restaurant en kantoren. Helemaal bovenaan vind je het mooiste aan het dansende paar: rooftop bar Clouds, met dakterras. Lees voor meer over rooftop bars in Hamburg Je kunt me het dak op! Buurtbewoners en ondernemers vinden de torens met hun luxekantoren en moderne look niet passen op hun Kiez.
Fietsend langs Zwolse moderne architectuur Fietsroute RouteYou.
Fietsend langs Zwolse moderne architectuur. RouteYou IJsseldelta Routes Fietsend langs Zwolse moderne architectuur. JavaScript is vereist voor deze functionaliteit, maar is uitgeschakeld of wordt niet ondersteund door je browser. Schakel JavaScript in of upgrade je browser. Toevoegen aan favorieten. Voorstellen als Aanrader. 7492 keer bekeken Publiek. Als je Zwolle al eens ontdekt hebt, denk je meestal aan het landmark de Peperbus, waar omheen zich een prachtige historische binnenstad heeft gevlijd. Maar weinigen hebben Zwolle ontdekt als een stad waar ook van recentere architectuur te genieten valt, daarom ben ik erg blij met de uitgave van deze Architectuurfietsroute. Na de bouw van het Middeleeuwse centrum is de stad zich blijven ontwikkelen en vernieuwen, soms zich voegend naar de oude bouwstijlen, soms op een geheel eigentijdse wijze, waarbij eigentijds anno 1900 weer heel anders uitpakt dan eigentijds anno 2000. In zon kleine stad als Zwolle zal dat altijd stof tot discussie geven, want net als elders worden gebouwen vertrouwd en geaccepteerd als ze door dit stof der tijden een patinalaag hebben opgebouwd en de architectuur zich geworteld heeft in het collectieve geheugen.
Alles over Moderne gebouwen HolaBarcelona.nl.
Weer en klimaat. Home Blog Moderne gebouwen. Marta, 25 januari 2016. De 10 meest moderne hotels in Barcelona. Barcelona is een kosmopolitische stad en is constant in ontwikkeling. Ook in de architectuur en design van nieuwe hotels zie je hele spannende dingen gebeuren.
6 Moderne gebouwen in Groningen om te fotograferen.
Om je op weg te helpen hebben we alvast een top 6 van moderne gebouwen die erg fotogeniek zijn voor je gemaakt. Dus schroef je groothoeklens op je camera of pak je telefoon en laat je verrassen door de moderne architectuur van Groningen!
5x Moderne architectuur in Marrakech time to momo.
In een halve cirkel omlijsten de moderne gebouwen de Place du 16 Novembre. Hier kun je een terrasje pakken of shoppen in één van de moderne ketens die je bij ons ook vindt Zahra, Accessorize, Etam etc. Bijzonder aan de gebouwen zijn de balkons die naar buiten toe gericht zijn!
Architectuur Wikipedia.
Architectuur is de kunst en wetenschap van het ontwerpen van de gebouwde omgeving; inclusief steden, gebouwen, woningen, interieurs, landschappen, meubelen of objecten. Vroeger werd het woord bouwkunst meer gebruikt, dat nu voornamelijk nog voor de esthetische kant van het bouwen wordt gebruikt, terwijl bouwkunde met name voor de technische kant wordt gebruikt.
Kirchberg, moderne architectuur in Luxemburg Stad RoPStAr.
Ik heb altijd een beetje gemengde gevoelens over moderne architectuursoms is het heel mooi, maar vaak heb ik het idee dat er niet gekeken wordt naar het geheelde samenhang van de gebouwen en dan komt het op mij over als een verzameling van losse elementen.
Moderne architectuur Rotterdam Nieuwbouw Architectuur Rotterdam.
De gerenommeerde Italiaanse architect Renzo Piano ontwierp dit opvallende gebouw met de billboard gevel voor telecombedrijf KPN als één van de eerste gebouwen op de Wilhelminapier. architect: Carel Weeber. Zowel het woongebouw De Peperklip met haar onconventionele moderne architectuur als de architect Carel Weeber zijn controversieel in Rotterdam.
5 x moderne architectuur in Amsterdam time to momo.
Maar wist je dat je in Amsterdam ook veel moderne architectonische hoogstandjes vindt? Chanel Flagship Store / P.C. In de duurste winkelstraat van de stad springt de gevel van de Chanel flagshipstore er echt uit. Werkelijk álles is van glas, en de glazen bakstenen maken de gevel heel bijzonder. Ze hebben zelfs doorzichtig cement gebruikt. Het ontwerp heeft al heel wat prijzen en nominaties in de wacht gesleept. Het is overigens een tijdelijk project, de Chanel winkel verderop in de P.C. Hooftstraat wordt momenteel verbouwd. Eye / IJpromenade 1. Achter het Centraal Station is de laatste jaren een prachtige formatie van bijzondere gebouwen bijgekomen.
Potsdamer Platz het historische en moderne handelscentrum van Berlijn.
Momenteel staat het Potsdamer Platz, een van de bekendste en belangrijkste pleinen hoewel, plein? Meer een groot verkeersknooppunt van Berlijn, vol met moderne gebouwen. In vergelijking met andere stukjes Berlijn is Potsdamer Platz heel modern veel moderne architectuur, netjes graffiti?

Contacteer ons

Resultaten voor moderne gebouwen