moderne aanbouw aan klassiek huis
Klassiek landhuis krijgt superieure uitbouw.
Het valt direct op dat alles in deze open ruimte toegesneden is op de moderne tijd, maar zonder aan tijdloosheid in te moeten boeten. Dit interieur is over tien jaar ook nog up-to-date, omdat het van zijn eigen tijd is.
Aanbouw woning: Inspiratie foto's' en projecten.
Welke constructiewijze en materialen je best gebruikt hangt af van je persoonlijke voorkeur en architectuur van het bestaande gebouw. Sommigen kiezen ervoor om de bestaande woning zo goed mogelijk te evenaren, anderen houden dan weer van een sterk contrast tussen klassiek en modern. Inspiratie en voorbeelden van woningen met een aanbouw vind je hier.: Aanbouw aan huis: Tips inspiratie. Een aanbouw zorgt instant voor extra ruimte en licht in huis. Er zijn tal van materialen die je kan gebruiken voor een moderne of landelijke aanbouw.
moderne aanbouw aan klassiek huis Google zoeken Uitbouw keuken Pinterest Zoeken, Google en Keuken extensies. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. V
Bi Vouwen Deuren Foto's' Erker Behandelingen Arnhem Tuin Erkers Kassen Luxe Villa Futurum moderne aanbouw aan klassiek huis Google zoeken. Open Keuken Keuken Extensies Projecten Huizen Huisplattegronden Patio Toekomstig Huis Broeikas Conservatorium In deze moderne veranda is het heerlijk tafelen met de ganse familie.
Klassieke woning met moderne aanbouw Vorsselmans.
fr en nl. Wat vinden onze klanten. Project: Klassieke woning met moderne aanbouw. Architect: Toon Verboven. Dit is de grid-sizer. Do not remove! Klassieke woning met moderne aanbouw. 2990 Loenhout België. 32 3 690 04 40 Fax. 32 3 690 04 41.
Je woning uitbreiden met een Aanbouw? deaanbouwarchitect.nl.
In de aanbouw bevinden zich een deel van de vergrote woonkamer, de eet en bijkeuken. Door aan de achterkant van de aanbouw veel glas te gebruiken komt er genoeg licht in de verlengde woonkamer, terwijl de klassiek ogende kozijnen in combinatie met de juiste baksteen dat typische jaren 30-gevoel creëren. De aanbouw ligt niet alleen aan de achterkant maar ook deels aan de zijkant van het bestaande huis.
Aanbouw huis.
Tegen een relatief lage investering kunt u uw huis aanzienlijk vergroten doormiddel van een aanbouw aan uw huis en daardoor het wooncomfort vergroten. Om te kijken of u een vergunning nodig heeft voor een aanbouw aan huis kunt u ook contact met ons opnemen.
Renovatie woning met moderne aanbouw in glas Binnenkijken.
in de Categorie: Binnenkijken. Aanbouw woning, keukenrenovatie, Moderne woningen. In de zeer gewilde buurt Little Venice, in West-London, ligt dit halfvrijstaande Victoriaanse huis. Architectenbureau DOSarchitects kreeg van de bewoners de opdracht om de woning te moderniseren en om meer ruimte te scheppen. Deze wens hebben de architecten uiteindelijk weten te realiseren door het creëren van een opvallendeglazen aanbouw. De glazen aanbouw heeft een modern frame van roestvrij staal dat mooi contrasteert met de overige klassieke Victoriaanse kenmerken van het huis. De extra ruimte wordt benut als eetkamer waarin natuurlijk daglicht ongehinderd door het glazen dak kan schijnen. Offerte aanvragen: Aanbouw plaatsen. Overweegt u om een aanbouw te plaatsen? Vraag nu vrijblijvend prijzen en voorstellen aan bij onze erkende aannemers via onderstaand formulier.:
Architecten verkiezen moderne aanbouw boven klassieke verand. Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. Architecten verkiezen moderne aanbouw boven klassieke veranda in Maarkedal. 11/12/2004 om 0000: Print Corrigeer. Gaan hedendaagse en klassieke architectuur samen? De woning van Katrien en Marnik in Maarkedal laat zien van wel. Nadat ze in contact kwamen met architecten Dirk Baert en Bernard Libert, ruilden ze hun plannen om een veranda aan hun huis te bouwen in voor een hedendaagse aanbouw.
Interieur inspiratie in de stijl modern walhalla.com.
Verbouwing en aanbouw woonhuis Mauv. Verbouwing en aanbouw woonhuis Mauv. Bostuin met verhoogde vijver. Bostuin met verhoogde vijver. Bostuin met verhoogde vijver. Zwart wit wellness design. Zwart wit wellness design. Zwart wit wellness design. Verbouwing jaren 50 woning met ope. Moderne, open en lichte gezinswonin. Moderne, open en lichte gezinswonin. Verbouwing jaren 20 pand met tuin en dakterras. Verbouwing jaren 20 pand met tuin en dakterras. Verbouwing jaren 20 pand met tuin. Verbouwing inclusief uit en opbouw. Verbouwing inclusief uit en opbouw. Kleine aanpassingen groot resultaat. Eindelijk na 25 jaar zicht op de tuin. Eindelijk na 25 jaar zicht op de tuin. Perfecte match klassiek en modern. Perfecte match klassiek en modern. Perfecte match klassiek en modern. Interne verbouwing 2-onder-1-kap-woning. Interne verbouwing 2-onder-1-kap-woning. Interne verbouwing 2-onder-1-kap-wo. Minimalistische woning aan het wate.

Contacteer ons

Resultaten voor moderne aanbouw aan klassiek huis