moderne houten woning
Hexagon Holland.
Ons houten huis Honka nl.
Houten huizen met hoge kwaliteit voor een gezonder en natuurlijker leven. Ons doel is om prachtige, functionele en ecologische houten huizen te creëeren die goed voor haar bewoners zorgen. Ons assortiment bestaat uit moderne Scandinavische stijl loghuizen evenals traditionele loghuizen en vakantiewoningen.
Finsewoning: Prefab, casco, zelfbouw of sleutelklare houten huizen.
Duurzaam prefab laten opbouwen of zelf bouwen.: Duurzaam en snel prefab casco zelf bouwen van een houten huis tegen een concurrerende en betaalbare prijs. Casco laten opbouwen of sleutelklaar op laten bouwen kan natuurlijk ook. Finsewoning.nl de website voor uw houtskelethuis of loghuis. Een Scandinavisch huis ook wel Zweedse woning genoemd, die aan hoge kwaliteits en isolatie eisen voldoet.
Home Planhus.
Droomt u van een Scandinavische houten woning? Als u nog geen kavel hebt dan vindt u uw ideale woning wellicht binnen onze lopende projecten. Bekijk de projecten. Van klassieke Zweedse villas tot moderne architectuurwoningen. Planhus woningen worden gebouwd in Zweden.
Nieuw Ontwerp Warmhus.
Een karakteristieke woning met slaapkamer en badkamer op de beneden verdieping. Op de verdieping bevinden zich nog drie slaapkamers en een badkamer. Klik op de afbeelding hiernaast voor meer informatie over deze woning. Moderne bungalow met houten gevels gecombineerd met stuc gevels.
Houten huis kopen? Een houten woning bouwen d.m.v. houtbouw.
Houten huis kopen? Een houten woning bouwen d.m.v. Een houten huis is van uiterst solide kwaliteit en kan gefabriceerd worden in de houtbouw methode prefab wanden of in blokhut systeem. Onze houten huizen worden in de fabriek gebouwd door echte vakmensen.
Houten woning Start hier Palmatin LogDomum.
Houten woning Start hier. U heeft besloten om een moderne houten woning log house te creëren met een gezonde leefomgeving Selecteer een geschikt project uit onze woning catalogus en vraag om een offerte. Op basis van jarenlange ervaring in het bouwen, produceren en engineeren van houten woningen bieden wij u houten woningprojecten aan in de volgende categorieën.:
Houten woning kopen? Bekijk hier onze woningen van hout.
Of liever een moderne houten woning met strakke lijnen? Bij de Blokhut specialist is alles mogelijk. Houten woningen en houten chalets zijn vergeleken met stenen modellen voordeliger. Het is een heerlijk gevoel om te verblijven in uw eigen thuis van hout.
Narrativa Architecten.
HSB woning opgeleverd! Verbouwing Driebergen opgeleverd! Omgevingsvergunning houten villa ingediend! Het ontwerp voor de moderne ecologische villa te Driemond is weer een stap verder. Het definitieve ontwerp is afgerond en de omgevingsvergunning is afgelopen december ingediend. Dit betekent dat medio 2015 er begonnen kan worden aan de bouw van het allereerste huis in de Droomzone te Driemond.
Houten huizen: design en de beste kwaliteit.
Al jarenlang bouwen wij in onze eigen fabriek in Vaassen onder andere houten chaletwoningen, houten recreatiewoningen en houten mantelzorgwoningen volgens traditionele, moderne eigentijdse of eigen ingebrachte ontwerpen. Ook voor energie-neutrale en energiezuinige woningen ben je aan het juiste adres. Onze contactgegevens zijn.:

Contacteer ons

Meer resultaten voor moderne houten woning