moderne houten woning
Houten huis bouwen? Jaro Houtbouw is de specialist!
Bekijk onze informatie over het zelf ontwerpen van een houten huis en de prijzen van huizen. Op onze website vertellen wij u namelijk alles over prefab en casco bouwen, ontvangt u houtskeletbouw details, praten we over de kosten voor een huis bouwen en geven we info over de voordelen van een huis van hout!
Hexagon Holland.
Duurzaam houten huis BinnensteBuiten.
Duurzaam houten huis. 8 december 2016. Facebook Twitter Forward. In het pittoreske Groningse plaatsje Garnwerd heeft Jan Arend van architectenbureau Ruimte Maken samen met zijn inmiddels ex-vrouw zijn droom waargemaakt. Het bouwen en ontwerpen van een houten duurzaam huis, maar wel binnen een beperkt budget.
Houten huis limburg Trovit.
6415 VD, Heerlen, Limburg. moderne en instapklare woning heeft spouwisolatie-vloerisolatie-dakisolatie, hard houten kozijnen met isolerend glas, grotendeels rolluiken r. Jaap.nl 30 dagen geleden. De Tichel, 46 6417 RC Heerlen. 6417 RC, Heerlen, Limburg. Dit appartement is voorzien van aluminium kozijnen met isolerend glas, houten kozijnen met isolerend glas en enkel glas, de moderne toilet is.
Houten mantelzorgwoning.
Moderne mantelzorgwoning Maatwerk aanvragen. Stijl houten mantelzorgwoning. Een mantelzorgwoning kan aan vrijwel ieders stijl aangepast worden. Modern, klassiek maar ook de stijl van uw woning kan gebruikt worden. Hierdoor wordt een prachtige overgang of doorzetting van de stijl van uw woning gerealiseerd.
Bouw een modern huis! Jaro Houtbouw.
De gelijkvloerse woning is aan de voorzijde voorzien van een riante luifel. De strakke en eenvoudige belijning van de houten luifel, zijn een prachtige toevoeging aan dit moderne huis. De overkapping is inmiddels voorzien van glazen wanden, er is nu als het ware een tuinkamer gerealiseerd aan de moderne woning.
Narrativa Architecten.
HSB woning opgeleverd! Verbouwing Driebergen opgeleverd! Omgevingsvergunning houten villa ingediend! Het ontwerp voor de moderne ecologische villa te Driemond is weer een stap verder. Het definitieve ontwerp is afgerond en de omgevingsvergunning is afgelopen december ingediend. Dit betekent dat medio 2015 er begonnen kan worden aan de bouw van het allereerste huis in de Droomzone te Driemond.
Home Home Finnlogs Finnlogs houtbouw houtbouw bv. bv.
Uw eigen woning laten ontwerpen en bouwen, daar komt veel bij kijken. Welke materialen moeten er gebruikt worden, voor welk bouwsysteem kiest u, wat zijn de voordelen van een houten woning en hoe gaat het uiteindelijk aanvoelen als een echte woning?
Finnhouse Natuurlijk wonen in hout.
Door energiezuinige installaties zijn energieneutrale of zelfs nul-op-de-meter woningen goed realiseerbaar! Lees meer Brochure. De houtenconstructie komt op maat aan op de bouw en de buitenwanden maken wij prefab in de fabriek. Zo zijn de elementen maatvast en gemaakt in perfecte omstandigheden, en verkorten we het bouwproces. Door prefab te bouwen realiseren wij in een korte tijd uw woning! Bovendien maken wij de prefab onderdelen in ideale omstandigheden in de fabriek, wat ook de kwaliteit ten goede komt. Lees meer Brochure. 1 2 3 4 5. MEDEDELING DOORGAAN AFSPRAKEN. Het coronavirus beïnvloedt ons leven enorm. Wij hebben maatregelen getroffen zodat al onze medewerkers hun werkzaamheden veelal vanuit hun thuissituatie kunnen verrichten. Mogelijk heeft u een optie op een kavel of reeds een kavel in uw bezit en heeft u. U blijft wellicht behoefte hebben aan meer informatie over onze houten huizen en u wilt graag een oriënterend gesprek over de mogelijkheden van Finnhouse.
Houten woning Start hier Palmatin LogDomum.
Houten woning Start hier. U heeft besloten om een moderne houten woning log house te creëren met een gezonde leefomgeving Selecteer een geschikt project uit onze woning catalogus en vraag om een offerte. Op basis van jarenlange ervaring in het bouwen, produceren en engineeren van houten woningen bieden wij u houten woningprojecten aan in de volgende categorieën.:

Contacteer ons

Op zoek naar moderne houten woning?