moderne energiezuinige woning
Ecohuis Houtskeletbouw Houtskeletbouw Ecohuis Energiezuinig Energiezuinig bouwen bouwen. Herentals.
Investeren in een energiezuinige woning stelt u mogelijk in staat.: Energiekosten te besparen. Te besparen in aansluitingen nutsvoorzieningen. Korting te bekomen op uw KI kadastraal inkomen. Een premie van de netbeheerder te bekomen. Korting te bekomen bij uw financiële instelling. Ecohuis, zorgeloos, natuurlijk en energiezuinig bouwen. Bouwen zit in onze natuur! WELKOM EN VEEL PLEZIER OP ONZE WEBSITE! sleutel op de deur blog. houtskeletbouw aannemer houtskeletbouw Limburg houtskeletbouw Antwerpen houtskeletbouw Vlaams-Brabant houtskeletbouw Oost-Vlaanderen moderne houtskeletbouw woningen landelijke houtskeletbouw woningen duurzaam bouwen met ecohuis ecologisch bouwen Houtskeletbouw casco sleutel-op-de-deur bouwfirma sleutel-op-de-deur Limburg sleutel-op-de-deur Oost-Vlaanderen sleutel-op-de-deur Vlaams-Brabant sleutel-op-de-deur Antwerpen landelijke sleutel-op-de-deur woningen moderne sleutel-op-de-deur woningen sleutel-op-de-deur pastorijwoningen sleutel-op-de-deur villabouw sleutel-op-de-deur met of zonder eigen bouwgrond sleutel-op-de-deur tweewoonst sleutel-op-de-deur gesloten bebouwing sleutel-op-de-deur halfopen bebouwing sleutel-op-de-deur open bebouwing sleutel-op-de-deur laagbouw bouwbedrijf Antwerpen bouwbedrijf Limburg?
Een moderne woning bouwen? Laat u inspireren door deze moderne huizen.
In het straatbeeld herkent u meteen de moderne huizen: een strakke, rechtlijnige woning, vaak met plat dak en grote ramen. Binnenin ontdekt u vaak grote en heldere open ruimtes, waarbij bijvoorbeeld de keuken en woonkamer in elkaar vloeien. Zo ontstaat een gezellige leefruimte, waar de hele familie tot rust komt en zn plekje vindt. Een combinatie van een lichtgekleurde wandafwerking met een houten bevloering creëert een warme sfeer, zonder dat het oog wordt afgeleid door storende elementen. Hier en daar een toets in uw favoriete kleurtje fleurt het geheel op. Ook een monochroom palet van wit, zwart en grijs geeft uw moderne woning een eigentijdse, persoonlijke feel. Zo geeft een vloer in betonlook, gecombineerd met industriële elementen zoals blootliggende buizen of beschilderde gemetste binnenwanden een woning een samenhangende, stoere look. Een moderne woning is bovendien vaak een zeer energiezuinige woning.
Realisaties Realisaties SuperHuis. SuperHuis.
SuperHuis Woning Villabouw. Ik wil à la carte bouwen. Ik wil à la carte bouwen. Moderne of landelijke woningen van SuperHuis. Jouw partner voor duurzaam en energiezuinig bouwen, compleet volgens de regels van de bouwkunst. SuperHuis is dé referentie als het gaat om landelijke woningen of moderne woningen.
Hedendaags bouwen: moderne hedendaagse woningen Bouwbedrijf Stessens.
Energiezuinige woning Vacatures. Werken bij Stessens. Wie zijn we? Bouwbedrijf Stessens Realisaties Een hedendaagse woning mee met haar tijd. Als u met Stessens een modern, hedendaags huis bouwt, kiest u net voor dat tikkeltje meer. Een houten accent in uw stenen gevel, een piramide of noordboomdak, een uitsprong met een extra raam? U kiest uw touch en bouwonderneming Stessens zorgt voor de originele highlights. Zo wordt de woning de plaats waar u thuiskomt. Interesse in een moderne hedendaagse woning?
Energiezuinig Energiezuinig bouwen bouwen Architectenbureau doe Frank je Gruwez met bvba. Architect Gruwez.
Huis laten bouwen. Moderne woning architectuur. Energiezuinig bouwen en verbouwen Energiezuinige woning realiseren. PASTORIE EN RENOVATIESTIJL. bouwen met recuperatiematerialen. Energiezuinig bouwen is de toekomst. Energiezuinig bouwen in het bouwen van een duurzaam huis en dat is de toekomst. Als u meer wil besparen op uw energiekosten, is energiezuinig bouwen de oplossing voor u.
Sublimmo Vastgoed Moderne energiezuinige nieuwbouwwoningen Aambeeldstraat te Vorst Laakdal.
Moderne energiezuinige nieuwbouwwoningen Aambeeldstraat te Vorst Laakdal. 4 Kwaliteitsvolle, moderne en energiezuinige nieuwbouwwoningen te Vorst-Laakdal. Prima rustige ligging in de dorpskern, met de lokale handelaars en de basisschool op fietsafstand. De snelweg E313 is bereikbaar in 5 minuten. Halfopen of gesloten bebouwing in moderne strakke stijl. De tuinen zijn omheind, de percelen meten 298 of 398 m. Deze nieuwe woningen zijn volledig afgewerkt en instap klaar, enkel het schilderen laten we aan de koper over. Deze woningen hebben een mooie strakke keuken aangrenzend aan een ruime woonkamer. Deze woonkamer geeft, via de schuifraam, toegang tot de tuin. Op de verdieping is er de ingerichte badkamer, met bad of met douche. Elke woning heeft 3 slaapkamers.
Een moderne woning voor senioren. Energiezuinig bouwen met Arkana.
Annemie Brusselmans en Guy Gybels betrokken er in juli 2012 hun volledig gelijkvloerse woning. Het ontwerp van het huis is zeer strak. Veel glas en afwerking met industriële materialen geven de woning een adembenemende moderne uitstraling. Een moderne woning voor senioren.
VIER.
Ga naar de homepagina van vier.be. Heb je een probleem, meld het via dit contactformulier. Ben je op zoek naar iets? Of misschien zit hier wel iets tussen voor jou.: FAQ Jobs Adverteren Pers Wedstrijden Inschrijven als kandidaat, figurant of publiek.
Moderne energiezuinige BEN woning met 3 slaapkamers. 358 700.
Moderne energiezuinige BEN woning met 3 slaapkamers. Deze villawoning maakt deel uit van het nieuwbouwproject Domein" Groenhof" en wordt volgens het lastenboek én in samenspraak met de koper volledig afgewerkt met luxueuze materialen in combinatie met de nieuwste technologieën qua hernieuwbare energie.
Lage-energiewoning Lage-energiewoning Duurzaam Lage-energiewoning en Livios. levenslang wonen Livios. Zoek een bedrijf. In samenwerking met. Ruwbouw. Ruwbouw Ruwbouw. Voorbereidende werken. Fundering en kelder. Muren. Isolatie. Dak. Buitenschrijnwerk. Die
Ze is dan ook zo energiezuinig mogelijk georiënteerd. Ideaal is een noord-zuidoriëntatie. Behalve een goede inplanting heeft de lage energiewoning een compact bouwontwerp. Uiteraard is van een dergelijke energiezuinige woning de volledige buitenschil bovengemiddeld geïsoleerd. De verschillende isolatiematerialen en technieken vind je hier.

Contacteer ons

Op zoek naar moderne energiezuinige woning?