moderne energiezuinige woning
VIER.
Ga naar de homepagina van vier.be. Heb je een probleem, meld het via dit contactformulier. Ben je op zoek naar iets? Of misschien zit hier wel iets tussen voor jou.: FAQ Jobs Adverteren Pers Wedstrijden Inschrijven als kandidaat, figurant of publiek.
Ecohuis Houtskeletbouw Houtskeletbouw Ecohuis Energiezuinig Energiezuinig bouwen bouwen. Herentals.
Investeren in een energiezuinige woning stelt u mogelijk in staat.: Energiekosten te besparen. Te besparen in aansluitingen nutsvoorzieningen. Korting te bekomen op uw KI kadastraal inkomen. Een premie van de netbeheerder te bekomen. Korting te bekomen bij uw financiële instelling. Ecohuis, zorgeloos, natuurlijk en energiezuinig bouwen. Bouwen zit in onze natuur! WELKOM EN VEEL PLEZIER OP ONZE WEBSITE! sleutel op de deur blog. houtskeletbouw aannemer houtskeletbouw Limburg houtskeletbouw Antwerpen houtskeletbouw Vlaams-Brabant houtskeletbouw Oost-Vlaanderen moderne houtskeletbouw woningen landelijke houtskeletbouw woningen duurzaam bouwen met ecohuis ecologisch bouwen Houtskeletbouw casco sleutel-op-de-deur bouwfirma sleutel-op-de-deur Limburg sleutel-op-de-deur Oost-Vlaanderen sleutel-op-de-deur Vlaams-Brabant sleutel-op-de-deur Antwerpen landelijke sleutel-op-de-deur woningen moderne sleutel-op-de-deur woningen sleutel-op-de-deur pastorijwoningen sleutel-op-de-deur villabouw sleutel-op-de-deur met of zonder eigen bouwgrond sleutel-op-de-deur tweewoonst sleutel-op-de-deur gesloten bebouwing sleutel-op-de-deur halfopen bebouwing sleutel-op-de-deur open bebouwing sleutel-op-de-deur laagbouw bouwbedrijf Antwerpen bouwbedrijf Limburg?
Een moderne woning bouwen? Laat u inspireren door deze moderne huizen.
In het straatbeeld herkent u meteen de moderne huizen: een strakke, rechtlijnige woning, vaak met plat dak en grote ramen. Binnenin ontdekt u vaak grote en heldere open ruimtes, waarbij bijvoorbeeld de keuken en woonkamer in elkaar vloeien. Zo ontstaat een gezellige leefruimte, waar de hele familie tot rust komt en zn plekje vindt. Een combinatie van een lichtgekleurde wandafwerking met een houten bevloering creëert een warme sfeer, zonder dat het oog wordt afgeleid door storende elementen. Hier en daar een toets in uw favoriete kleurtje fleurt het geheel op. Ook een monochroom palet van wit, zwart en grijs geeft uw moderne woning een eigentijdse, persoonlijke feel. Zo geeft een vloer in betonlook, gecombineerd met industriële elementen zoals blootliggende buizen of beschilderde gemetste binnenwanden een woning een samenhangende, stoere look. Een moderne woning is bovendien vaak een zeer energiezuinige woning.
Realisaties Realisaties SuperHuis. SuperHuis.
SuperHuis Woning Villabouw. Ik wil à la carte bouwen. Ik wil à la carte bouwen. Moderne of landelijke woningen van SuperHuis. Jouw partner voor duurzaam en energiezuinig bouwen, compleet volgens de regels van de bouwkunst. SuperHuis is dé referentie als het gaat om landelijke woningen of moderne woningen.
Hedendaags bouwen: moderne hedendaagse woningen Bouwbedrijf Stessens.
Energiezuinige woning Vacatures. Werken bij Stessens. Wie zijn we? Bouwbedrijf Stessens Realisaties Een hedendaagse woning mee met haar tijd. Als u met Stessens een modern, hedendaags huis bouwt, kiest u net voor dat tikkeltje meer. Een houten accent in uw stenen gevel, een piramide of noordboomdak, een uitsprong met een extra raam? U kiest uw touch en bouwonderneming Stessens zorgt voor de originele highlights. Zo wordt de woning de plaats waar u thuiskomt. Interesse in een moderne hedendaagse woning?
Energiezuinig Energiezuinig bouwen bouwen Architectenbureau doe Frank je Gruwez met bvba. Architect Gruwez.
Huis laten bouwen. Moderne woning architectuur. Energiezuinig bouwen en verbouwen Energiezuinige woning realiseren. PASTORIE EN RENOVATIESTIJL. bouwen met recuperatiematerialen. Energiezuinig bouwen is de toekomst. Energiezuinig bouwen in het bouwen van een duurzaam huis en dat is de toekomst. Als u meer wil besparen op uw energiekosten, is energiezuinig bouwen de oplossing voor u.
Sublimmo Vastgoed Moderne energiezuinige nieuwbouwwoningen Aambeeldstraat te Vorst Laakdal.
Moderne energiezuinige nieuwbouwwoningen Aambeeldstraat te Vorst Laakdal. 4 Kwaliteitsvolle, moderne en energiezuinige nieuwbouwwoningen te Vorst-Laakdal. Prima rustige ligging in de dorpskern, met de lokale handelaars en de basisschool op fietsafstand. De snelweg E313 is bereikbaar in 5 minuten. Halfopen of gesloten bebouwing in moderne strakke stijl. De tuinen zijn omheind, de percelen meten 298 of 398 m. Deze nieuwe woningen zijn volledig afgewerkt en instap klaar, enkel het schilderen laten we aan de koper over. Deze woningen hebben een mooie strakke keuken aangrenzend aan een ruime woonkamer. Deze woonkamer geeft, via de schuifraam, toegang tot de tuin. Op de verdieping is er de ingerichte badkamer, met bad of met douche. Elke woning heeft 3 slaapkamers.
Thuis Best: voor jouw moderne nieuwbouw.
Bekijk meer foto's' Open leefruimte. Dat is gelijk aan een open leefruimte. De keuken is voor de meeste mensen al lang geen afgesloten ruimte meer. Het keukeneiland krijgt meer dan ooit een centrale plaats in huis waarrond het gezinsleven zich ontvouwt. Zowel voor de ruwbouw als de afwerking inspireert Thuis Best je om gebruik te maken van kwalitatieve materialen. De mogelijkheden voor je keuken, badkamer, vloer en wandtegels zijn eindeloos. Daarom werken we altijd met minstens twee en meestal zelfs drie leveranciers. Modern en toekomstgericht bouwen is ook energiezuinig bouwen. Reken daarom op Thuis Best voor een uitstekend geïsoleerde, luchtdichte en compacte bouwschil. De hernieuwbare technieken, inclusief een lucht-waterwarmtepomp, maken het plaatje compleet. De moderne woningen van Thuis Best moet je beleven.
Een moderne woning voor senioren. Energiezuinig bouwen met Arkana.
Annemie Brusselmans en Guy Gybels betrokken er in juli 2012 hun volledig gelijkvloerse woning. Het ontwerp van het huis is zeer strak. Veel glas en afwerking met industriële materialen geven de woning een adembenemende moderne uitstraling. Een moderne woning voor senioren.
moderne energiezuinige woning
2dehands Zakelijk Veilig en Succesvol Help en info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid. Over 2dehands eBay Classifieds Sitemap. 2dehands is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.

Contacteer ons

Zoeken naar moderne energiezuinige woning