architecten moderne woningen
Particuliere woningen Archives Leenders architecten ingenieurs.
Het bestemmingsplan Veghels Buiten biedt vele mogelijkheden. Leenders Architecten Ingenieurs heeft enkele van de reeds gerealiseerde mogelijkheden voor u op een rij gezet, zodat u er uw ideeën mee kan opdoen. Na een zeer intensieve voorbereiding en een voorspoedige bouw is de transformatie van een bungalow aan de Beukelaar te Veghel afgerond. Mede door onze bouwbegeleiding is de bungalow getransformeerd tot een zeer moderne en duurzame bungalow. Restyling woning Steenen Kamer Schijndel.
Architect van villa s, landhuizen, vrijstaande woningen.
22.01.2018 Categorie: Eigentijds, Landelijk, Modern. In ons vorige huis hebben we tien jaar gewoond. We wilden graag zelf een huis laten bouwen Aldus Claudia en Patrick. Een huis met een menselijk maat. Geen huis waarin je kunt verdwalen Lees er alles over in het Jaarboek 2018 van Droomhuis! Huis met een view in Kavel Wonen. 7.11.2017 Categorie: Eigentijds, Modern, Portfolio. Truus en Dick Tuitert wilden op een plek wonen met veel privacy in een rustige omgeving. Maar ook een locatie met vrij uitzicht. Om een goed beeld te krijgen van de kavel moest het huis eerst worden gesloopt Lees er alles over in de laatste uitgave van Kavel Huis november 17. 24.10.2017 Categorie: Eigentijds, Rietgedekt, Schetsen. Een helder concept, gecombineerd met een strak architectuurbeeld levert dit mooie ensemble van hoofd en bijgebouw. Villa te Apeldoorn. 23.10.2017 Categorie: Eigentijds, Modern. Voor een bijzondere woningbouwlocatie te Apeldoorn is een moderne villa ontworpen. Het kavel bevindt zich in een bosrijk gebied waarin met aandacht een grote strook van noord tot zuid gekapt is. Tien vrijstaande woningen genieten hier van de optimale combinatie tussen de groene rust van de omgeving en de nabijheid van de stadskern.
Moderne architectuur Bouwen Wonen.nl.
Bouwbedrijf Ter Reehorst. Deze eigentijdse, moderne woning, gebouwd door Bouwbedrijf Ter Reehorst is door een architect ontworpen. De woning heeft een aantal bijzondere kenmerken. Energie Spaar Woning. Wilt u duurzaam, betaalbaar en snel bouwen? Dan hebben wij de oplossing voor u. Energie Spaar Woning. Duurzaam en betaalbaar. Wilt u duurzaam, betaalbaar en snel bouwen? Dan hebben wij de oplossing voor u. Energie Spaar Woning. Wilt u duurzaam, betaalbaar en snel bouwen? Dan hebben wij de oplossing voor u. Energie Spaar Woning. Moderne design woning. Wilt u duurzaam, betaalbaar en snel bouwen? Dan hebben wij de oplossing voor u. Strakke lijnen, grote raampartijen en donkere gevelstenen geven deze woning een industrieel aanzien. Een heerlijk ruime woning, door de tuindeuren in zowel keuken als woonkamer is er veel contact met de tuin.
Moderne woning, Venray HOUS.
Moderne woning, Venray. Project: Moderne luxe woning. Architect: Maas Architecten. Start bouw: Maart 2018. Details in vakwerk. Verbouwing moderne woning, Ysselsteyn. Landelijke woning, Venray. HOUS Luxe Woningen Van Leeuwenhoekstraat 25 5807 GD, Oostrum 31 0478 746 016 info@hous.eu Algemene voorwaarden HOUS.
Moderne Huizen: architectuur, ideeën, inspiratie en foto's' l homify. Moderne Huizen: architectuur, ideeën, inspiratie en foto's.'
Deze foto embedden op mijn website. Wat kenmerkt de moderne stijl van een huis? De moderne woning staat voor strak en minimalistisch. Dit wil zeggen dat er weinig kleuren en decoratieve elementen te vinden zijn in een woning als deze. Aan de buitenzijde zie je vaak rechte muren en hoeken met industriële elementen zoals beton en platen. Binnen wordt de lijn doorgetrokken in wanden, vormgeving, interieur en meubilair. Het huiselijke en gezellige karakter van het huis is echter niet onbelangrijk. Daarom komt een moderne woning met rieten kap steeds vaker voor. Hoe geef ik mijn woning een modern ontwerp? Een modern interieurontwerp begint bij het kiezen van de juiste architect. Ga voor een vakman met een sprekende portfolio. Bij het bepalen van kleuren en afwerkingen kan je advies vragen aan een binnenhuisarchitect. Kies ook voor een strak vormgegeven interieurontwerp. Koop gerust een houten tafel of kast indien de vormgeving rechte lijnen en strakke vlakken bevat.
Moderne architectuur en design Redres de erfgoedexpert.
Hierdoor werd veel meer licht in huis gecreëerd en werd de verbinding tussen binnen en buiten benadrukt. Het ontwerp van deze woning is mede bepalend geweest voor de moderne manier van bouwen in Nederland. Sindsdien zijn in Nederland talrijke schitterende gebouwen, huizen en andere objecten onder moderne architectuur gebouwd.
Architectenbureau Hoogsteder architecten Hoogsteder architecten.
Stappenplan bij de architect. Stappenplan bij de gemeente. Stappenplan bij de aannemer. Bouwkosten woning, hoeveel kost een woning? Rood voor rood. Architectenbureau Hoogsteder architecten Hoogsteder architecten. Neem contact met ons op. Architectenbureau Hoogsteder architecten. Stijlvolle nieuwbouw woningen en villas. luxe nieuwbouw woningen en villas.
Moderne woning in Nieuwkoop architectenweb.nl.
Sfeervol wonen in een moderne woning. Moderne woning in Nieuwkoop. BNLA architecten heeft een ontwerp gemaakt voor een woning in het nieuwbouwproject de Zuidhoek. Hierbij worden in meerdere fasen in totaal 93 nieuwbouwwoningen gerealiseerd. Het bestemmingsplan geeft vrij strikte bepalingen aangaande de bouwvolumes.
Ontwerp Ontwerp Moderne Moderne Woning Woning BONGERS BONGERS architecten architecten bnaBONGERS bnaBONGERS architecten architecten bna. bna.
Ok Meer lezen. Please enable javascript to view this site. VERBOUWINGEN EN RENOVATIES. JAREN 30 WONINGEN. Robuusteiken / Greentogether. Selecteer een pagina.: VERBOUWINGEN EN RENOVATIES. JAREN 30 WONINGEN. Robuusteiken / Greentogether. Ontwerp Moderne Woning. By Bongers Architecten. Momenteel zijn wij bezig met het ontwerp van een moderne woning.
Moderne villa bouwen Vooraanstaande architecten villabouwers in 1 overzicht.
Tuinaanleg en exclusieve interieurs. Zoals gezegd is ook de gewenste uitstraling van de woning van groot belang in het voortraject van een moderne villa bouwen. Strak, klassiek of landelijk? Sluit de wens voor uw tuin aan bij de stijl van de luxe villa of gaat u op zoek naar een spannende combinatie van stijlen? Maar ook de toepassing van de nieuwste technologieën en het lichtgebruik sieren de moderne architectuur. Een architect kan u hierbij helpen en voorzien van deskundig advies, want zij zijn op de hoogte van de laatste trends op het gebied van domotica, maar maken eveneens een lichtplan op maat.

Contacteer ons

Resultaten voor architecten moderne woningen