moderne woningen foto's
In beeld: van een saai huis tot een moderne, creatieve woning Renovatie Ik Ga Bouwen.be.
Bekijk de foto's.' Toon alle foto's' Sluiten. In beeld: van een saai huis tot een moderne, creatieve woning. Een verbouwing mag het contrast tussen oud en nieuw laten zien. Zo vertelt het gebouw zijn geschiedenis. In de verbouwing van deze zonevreemde woning laat architect Egide Meertens door het gebruik van verschillende materialen die tegenstelling tussen oud en nieuw uitkomen. Al was dat niet zijn drijfveer. De ontwerper was geprikkeld door de zuivere vorm van de architectuur van deze woning. Het typische vierkant met de driehoek erop is de oervorm van een huis en die kwam in deze woning heel sterk tot uiting.
Nieuwpoort Nieuwbouw woning te koop Immo Danneels.
Woningen Ligging Foto's.' Moderne nieuwbouwwoningen aan zee met schitterend zicht. In Nieuwpoort lanceert Danneels op 14 september 2017 een nieuw woonproject. In een nieuwe zijstraat van de Spoorwegstraat, op de grens met Koksijde, worden in een eerste fase 8 nieuwbouwwoningen in een hedendaagse architectuur gerealiseerd.
Huizen kijken Livios.
centerdot; Privacybeleid centerdot; Contact centerdot; Gebruiksvoorwaarden centerdot; Wedstrijdreglement centerdot; Cookiebeleid centerdot; Vacature: Account manager Antwerpen Waasland centerdot; Hoe afmelden voor de nieuwsbrief? DPG Media Services nv Mediaplein 1, 2018 Antwerpen RPR Antwerpen nr. Cookies helpen ons onze services te leveren.
In beeld: moderne woning aan de rand van het bos Nieuwbouw Ik Ga Bouwen.be.
Bekijk de foto's.' Toon alle foto's' Sluiten. In beeld: moderne woning aan de rand van het bos. De bouwheren, een stel met drie kinderen, waren reeds eigenaar van de bouwgrond toen ze architect Hugo Bauwens toevallig ontmoetten op een werf in de buurt.
Moderne woningen architectenbureau Naert Voorbeelden van moderne woningen/huizen/woningbouw verwezenlijkt door de architecten bij architectenbureau Naert.
Kijkhuis kijkhuis, met inspiratiewoning, doorzicht moderne, in minimalistische Moortsele woning ABS villa Bouwteam. ABSBouwteam.
Maar door er een nieuw huis op te bouwen met een originele indeling, veranderen de nadelen in troeven. De leefruimtes zweven iets boven de tuin, waardoor je een nog mooier uitzicht hebt op de omgeving. Vertel het voort.: Bekijk foto's' van dit project.
Keuze bouwstijlen.
Zo krijg je een evenwicht waarin veel mensen zich kunnen vinden. Vaak strakke gevelvlakken van de moderne bouwstijl in combinatie met een bekende dakopbouw, zoals een zadel of een piramidedak van meer traditionele bouwstijlen. Uitspringende elementen zorgen dat de aanblik van eigentijdse woningen vaak minder monolithisch is dan die van moderne woningen.
Moderne woningen Voorbeelden Inspiratie.
Stijlvol appartement met open keuken en woonkamer Hasselt. Bij de inrichting van dit appartement werden kosten noch moeite gespaard om een aangename omgeving te creƫren. De open keuken bevat tal van technische snufjes, de woonkamer is strak ingericht en de slaapkamers kregen een luxueuze uitstraling. Voorbeelden van moderne woningen. Bij het ontwerpen van je eigen woning is het belangrijk om eerst inspiratie foto's' te verzamelen.
foto's' / plannen van moderne woningen met souterrain? Bouwinfo.
U bent hier. Home Forum Bouwen en Verbouwen Algemeen foto's' / plannen van moderne woningen met souterrain? Forum Nieuwe berichten FAQ. foto's' / plannen van moderne woningen met souterrain? Voeg een andere quoty toe of reply now. Lid vanaf: 25/09/2006.
101 101 voorbeeldplannen voorbeeldplannen Bouwbedrijf Bouwbedrijf Qubo. Qubo.
Zwaarveld 69 9220 Hamme T: 052 499 599 F: 052 480 357 E: info@qubo.be. Plan van aanpak. Half open en gesloten bebouwing. Klanten aan het woord. Jobs / samenwerken. Jobs / samenwerken. Plan van aanpak. Half open en gesloten bebouwing.

Contacteer ons

Op zoek naar moderne woningen foto's?