moderne woningen foto's
Nieuwpoort Nieuwbouw woning te koop Immo Danneels.
Woningen Ligging Foto's.' Moderne nieuwbouwwoningen aan zee met schitterend zicht. In Nieuwpoort lanceert Danneels op 14 september 2017 een nieuw woonproject. In een nieuwe zijstraat van de Spoorwegstraat, op de grens met Koksijde, worden in een eerste fase 8 nieuwbouwwoningen in een hedendaagse architectuur gerealiseerd.
Interieur voorbeelden voor uw woning inrichting inspiratie foto's.'
De living of leefruimte is per slot van rekening de meest gebruikte ruimte in de woning. Onze inspiratie woonkamer fotos zijn onderverdeeld volgens de verschillende interieurstijlen. Zo zijn er moderne, design, traditionele en klassieke woonkamers. Leuke unieke living en woonkamer voorbeelden, vol toffe ideeën, vind je ook in deze rubriek. Bekijk hier alle woonkamer voorbeelden. In de slaapkamer wil je tot rust komen. De sfeer om tot rust te kunnen komen hangt af van je persoonlijke wensen. Zo kan je er een open luchtige kamer van maken zonder al te veel franjes of eerder een knusse kamer vol decoratie en andere prullaria. Net zoals bij de andere interieurvoorbeelden zijn de inspiratie fotos in deze categorie opgedeeld volgens de klassieke interieurs, design interieurs en moderne interieurs.
Onwaarschijnlijke renovatie van een oud huis in Gent Zimmo.
Aanbevolen woningen in België. Schrijf je in en krijg woontips en trends in je mailbox. We verwerken je gegevens conform onze privacy policy. 30/11/2019 0 Laat je huis lekker ruiken in 5 minuten. 25/11/2019 0 Waarom je best een huis boven je budget zoekt.
Thuis Best: voor jouw moderne nieuwbouw.
Bekijk meer foto's' Open leefruimte. Dat is gelijk aan een open leefruimte. De keuken is voor de meeste mensen al lang geen afgesloten ruimte meer. Het keukeneiland krijgt meer dan ooit een centrale plaats in huis waarrond het gezinsleven zich ontvouwt. Zowel voor de ruwbouw als de afwerking inspireert Thuis Best je om gebruik te maken van kwalitatieve materialen. De mogelijkheden voor je keuken, badkamer, vloer en wandtegels zijn eindeloos. Daarom werken we altijd met minstens twee en meestal zelfs drie leveranciers. Modern en toekomstgericht bouwen is ook energiezuinig bouwen. Reken daarom op Thuis Best voor een uitstekend geïsoleerde, luchtdichte en compacte bouwschil. De hernieuwbare technieken, inclusief een lucht-waterwarmtepomp, maken het plaatje compleet. De moderne woningen van Thuis Best moet je beleven.
25 beste ideeën over Moderne architectuur woning op Pinterest Moderne Architectuur, Huisarchitectuur en Moderne huizen.
101 101 voorbeeldplannen voorbeeldplannen Bouwbedrijf Bouwbedrijf Qubo. Qubo.
Zwaarveld 69 9220 Hamme T: 052 499 599 F: 052 480 357 E: info@qubo.be. Plan van aanpak. Half open en gesloten bebouwing. Klanten aan het woord. Jobs / samenwerken. Jobs / samenwerken. Plan van aanpak. Half open en gesloten bebouwing.
In beeld: van een saai huis tot een moderne, creatieve woning Renovatie Ik Ga Bouwen.be.
Bekijk de foto's.' Toon alle foto's' Sluiten. In beeld: van een saai huis tot een moderne, creatieve woning. Een verbouwing mag het contrast tussen oud en nieuw laten zien. Zo vertelt het gebouw zijn geschiedenis. In de verbouwing van deze zonevreemde woning laat architect Egide Meertens door het gebruik van verschillende materialen die tegenstelling tussen oud en nieuw uitkomen. Al was dat niet zijn drijfveer. De ontwerper was geprikkeld door de zuivere vorm van de architectuur van deze woning. Het typische vierkant met de driehoek erop is de oervorm van een huis en die kwam in deze woning heel sterk tot uiting.
Nieuwbouwwoningen in Vlaanderen, Brabant en Henegouwen.
Appartement Bouwgrond Handelsruimte Koopwoning. Selecteer uw type. 5 km 10 km 15 km 20 km 25 km 30 km meer dan 30 km. Vanaf 285.221 Koopwoning Aalst. 11 energiezuinige woningen te koop in Aalst met plat dak en een hedendaagse architectuur. Ontdek ze hier! Vanaf 307.399 Koopwoning Aalst. In de Immerzeeldreef te Aalst biedt Groep Huyzentruyt 35 nieuwbouwwoningen te koop aan. Deze woningen maken deel uit van het project Immerzeel. Vanaf 245.446 Appartement Aalst. De appartementen voldoen aan uiterst strenge EPB-eisen en hebben een E-peil 30, wat nog een stuk lager ligt dan de huidige wettelijk vereiste norm. Vanaf 277.748 Koopwoning Aarsele. Tussen Deinze en Tielt en vlakbij het centrum van Aarsele bouwt Groep Huyzentruyt 5 nieuwbouwwoningen in een rustig gelegen bestaande woonwijk. Vanaf 316.204 Koopwoning Aartselaar. Het ruimtegevoel van deze verkaveling wordt ook doorgetrokken naar de percelen: alle percelen zijn ongeveer 300 m en hebben voldoende plaats voor een carport. Vanaf 302.651 Koopwoning Anzegem. De nieuwe verkaveling in Anzegem omvat 12 aantrekkelijke nieuwbouwwoningen met een eigen oprit, carport en tuin. Vanaf 271.634 Appartement Asper. Haspra omvat 17 appartementen, verdeeld onder blok A 5 entiteiten B 12 entiteiten. Parkeergelegenheid is er voldoende. Ontdek hier alle details!
Huizen kijken Livios.
centerdot; Privacybeleid centerdot; Contact centerdot; Gebruiksvoorwaarden centerdot; Wedstrijdreglement centerdot; Cookiebeleid centerdot; Vacature: Account manager Antwerpen Waasland centerdot; Hoe afmelden voor de nieuwsbrief? DPG Media Services nv Mediaplein 1, 2018 Antwerpen RPR Antwerpen nr. Cookies helpen ons onze services te leveren.
In beeld: moderne woning aan de rand van het bos Nieuwbouw Ik Ga Bouwen.be.
Bekijk de foto's.' Toon alle foto's' Sluiten. In beeld: moderne woning aan de rand van het bos. De bouwheren, een stel met drie kinderen, waren reeds eigenaar van de bouwgrond toen ze architect Hugo Bauwens toevallig ontmoetten op een werf in de buurt.

Contacteer ons

Zoeken naar moderne woningen foto's